Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
φιλαρακι κατι σου ζητησα πιο πριν.θα μετανοησεις αμεσα να ξερεις.Δεν έχεις καμία ελπίδα. Βάζει γκολ από τα αποδυτήρια σαν τον Piou.
φιλαρακι κατι σου ζητησα πιο πριν.θα μετανοησεις αμεσα να ξερεις.Δεν έχεις καμία ελπίδα. Βάζει γκολ από τα αποδυτήρια σαν τον Piou.
Έτσι μπράβο! Συνεχίζετε να τις προσκυνάτε, για φουσκώνει ο εγωισμός και να ψιλώνει η μυτούλα. Και μετά να αναρωτιέστε, πως γίνανε τόσο ψωνάρες.
Δεν έχεις καμία ελπίδα. Βάζει γκολ από τα αποδυτήρια σαν τον Piou.
Για βελβο ειν τουταπάντως εμένα μ αρέσει αυτό το πατούμενο
σε ελάχιστε βέβαια αλλά .. νταξ :<
Εγω οχιιιιι....Ουτε τις μπορντω ουτε τις μαυρες.....Μη μου το θυμιζεις..... :'( :'( :'(
Πιου γαμω τα γκρικλις σας γιατι θα σε χαλασει
ασε και εφαγα 3 θρι μπιτ μπας και στανιαρω παιζει ρολο
ποτηρι γιγας
Εμενα μαλακα εγινε 2 φορες το πουλι τουεμενα ο εγωισμος μου να καταλαβεις εγινε οσο το πουλι σου. της μουνιτσας, της κουαρ,της ρυθμ και της βιλμας, δεν ξερω και δεν θελω να σου πω ψεματα.
Εγω λεω τις γνωστες μου μαλακα κτλ.Κανονισε αμα βρεθουμε ποτε κ παμε γι αμπυρες ν αμε λες "ρε μαλακα" "Γιαννη" κτλ.....
αφου εισαι ταπα τι αλλο θα φοραγεςκαι βερμαχτ καφε διπατες
πλαστικα προσοντα αποκτουν ολοι και οταν λεω ολοι εννοω ΟΛΟΙΕ αμα σε καυλωνει να με λες Γιαννη τι να πω....Βιτσια...Προσεχε ομως γιατι ο Γιαννης εχει κι αλλα προσοντα.....
Για βελβο ειν τουτα
και βερμαχτ καφε διπατες
εσυ εισαι δικια μου μανΕμενα μαλακα εγινε 2 φορες το πουλι του
Εμενα μαλακα εγινε 2 φορες το πουλι του
ρε σαρουλη μη λεμε οτι θεμε
σα και μενα κανεις
ποιος μπαχλαμπουχλας και νιουφης λες τωρα
αφου εισαι ταπα τι αλλο θα φοραγες
πλαστικα προσοντα αποκτουν ολοι και οταν λεω ολοι εννοω ΟΛΟΙ
εμενα ο εγωισμος μου να καταλαβεις εγινε οσο το πουλι σου. της μουνιτσας, της κουαρ,της ρυθμ και της βιλμας, δεν ξερω και δεν θελω να σου πω ψεματα.
Καλα εσένα σε είχα για πολύ σκληροπυρηνικό της τάξεως μπόλντη, lagoudaki, axaxouxa (.. ) ...πως και κάθεσαι και χλεχλεδιάζεις με τις γκόμενες και με τον άλλον τον Ερολ Φλυν, δεν καταλαβαίνω...
Ασε που σε εχω πετύχει με σταμούλη να ζαχαρώνεις στο 104...
Αγνώριστος!
Που είναι ο παλιος σκληροπυρηνικός μπάρος..που τρέμανε τα thread στην παρουσία του?
Η βελβο θα γουσταρει... νομιζωέκανα έντιτ .
δεν υπάρχει χειρότερο παπούτσι από την πλαστικοπάνινη αηδία
ναι ρε μαλακαεσυ εισαι δικια μου μαν
αν ο λακις ειναι 2,5 αυτος θαναι στο 3 μην θες και παραπανωας μας πει τουλαχιστον εχει μεγαλο πουλι ;να ξερουμε την μοναδα μετρησης
Tι χαρη, τι θηλυκοτητα.
Η βελβο θα γουσταρει... νομιζω
Η καλή δουλειά αργεί.φιλαρακι κατι σου ζητησα πιο πριν.θα μετανοησεις αμεσα να ξερεις.