Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αχ κουκου εισαι.. τους φηφοι τζαμπα τους πηρες
Έχει πάρει μόνο 2 ψήφους ή
Έχει πάρει 2 ψήφοι?
αχ κουκου εισαι.. τους φηφοι τζαμπα τους πηρες
Πρώτον: Πού διαφωνείς σε αυτό που γράφω;
Δεύτερον: Όλα τα λήγοντα σε -ίζω γράφονται με γιώτα στην παραλήγουσα εκτός από τα πήζω, πρήζω, αναβλύζω, δανείζω και μερικά άλλα. Αντελήφθης ατάλαντη και ανορθόγραφη wannabe attorney;
Τρίτον: YOU have the right to remain silent ώστε να γλιτώσεις το γλέντι... ΓΚΕΓΚΕ;
εντωμεταξυ η αμανιτα που ειναι θεα εχει παρει μονο 2 ψηφοι
ετσι ενα ενα να τα διαβαζεις τα ποστ μου και να τρεχεις να βρεις τα λαθη μου με αγχος, βλακας θα συνεχισεις να εισαι ακομα και αν βρεις χιλιαδες ορθογραφικα
Έχει πάρει μόνο 2 ψήφους ή
Έχει πάρει 2 ψήφοι?
Πρόσεχε μην θρηνήσεις καμμια ΑΜΑΝ - ΉΤΤΑ εσύ απόψε!
Τοίχο-τοιχο λέμε...
ψηφους ρε βελβ φυσικα αλλα δεν με βλεπεις πως το γραψα για χαβαλε ;πρεπει να το εξηγω; πρωτη φορα γραφω τετοια τυπου το κοπη το πιτα;;
Ε σόρρυ δε σε παρακολουθώ στενά για να ξέρω πώς το λες. Και δεν φαινόταν για χαβαλετζίδικο ποστ.
Ε σόρρυ δε σε παρακολουθώ στενά για να ξέρω πώς το λες. Και δεν φαινόταν για χαβαλετζίδικο ποστ.
ναι εξαλλου παντα μιλω σοβαρα και με συνεση Σε ευχαριστω που επαναφερεις την αρμονια
δεν ειδες τι γελιο επεσε?
κατσε λιγο γιατι τρεμω απο φοβο
Τι να το κανουμε ρε το λαπτοπ?? Κανα στρινγκακι θα παιξει?το νικ έριναλ θα επιστρέψει μόλις αγοράσει καινούριο λάπτοπ
το νικ έριναλ θα επιστρέψει μόλις αγοράσει καινούριο λάπτοπ
ιουμυριζει ποδαριλα
εχει μυκητες
γιατι το λες;τρωει παστουρμαδες;η βελβυ πρεπει να ειναι καλο μουνι αλλα μυριζει λιγο πιστευω