Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αχ κουκου εισαι.. τους φηφοι τζαμπα τους πηρες![]()
Έχει πάρει μόνο 2 ψήφους ή
Έχει πάρει 2 ψήφοι?
αχ κουκου εισαι.. τους φηφοι τζαμπα τους πηρες![]()
Πρώτον: Πού διαφωνείς σε αυτό που γράφω;
Δεύτερον: Όλα τα λήγοντα σε -ίζω γράφονται με γιώτα στην παραλήγουσα εκτός από τα πήζω, πρήζω, αναβλύζω, δανείζω και μερικά άλλα. Αντελήφθης ατάλαντη και ανορθόγραφη wannabe attorney;
Τρίτον: YOU have the right to remain silent ώστε να γλιτώσεις το γλέντι... ΓΚΕΓΚΕ;![]()
εντωμεταξυ η αμανιτα που ειναι θεα εχει παρει μονο 2 ψηφοι![]()
ετσι ενα ενα να τα διαβαζεις τα ποστ μου και να τρεχεις να βρεις τα λαθη μου με αγχος, βλακας θα συνεχισεις να εισαι ακομα και αν βρεις χιλιαδες ορθογραφικα![]()
Έχει πάρει μόνο 2 ψήφους ή
Έχει πάρει 2 ψήφοι?
Πρόσεχε μην θρηνήσεις καμμια ΑΜΑΝ - ΉΤΤΑ εσύ απόψε!
Τοίχο-τοιχο λέμε...
ψηφους ρε βελβ φυσικα αλλα δεν με βλεπεις πως το γραψα για χαβαλε ;πρεπει να το εξηγω; πρωτη φορα γραφω τετοια τυπου το κοπη το πιτα;;
Ε σόρρυ δε σε παρακολουθώ στενά για να ξέρω πώς το λες. Και δεν φαινόταν για χαβαλετζίδικο ποστ.
Ε σόρρυ δε σε παρακολουθώ στενά για να ξέρω πώς το λες. Και δεν φαινόταν για χαβαλετζίδικο ποστ.
ναι εξαλλου παντα μιλω σοβαρα και με συνεσηΣε ευχαριστω που επαναφερεις την αρμονια
![]()
![]()
δεν ειδες τι γελιο επεσε?![]()
κατσε λιγο γιατι τρεμω απο φοβο
Τι να το κανουμε ρε το λαπτοπ?? Κανα στρινγκακι θα παιξει?το νικ έριναλ θα επιστρέψει μόλις αγοράσει καινούριο λάπτοπ![]()
το νικ έριναλ θα επιστρέψει μόλις αγοράσει καινούριο λάπτοπ![]()
ιουμυριζει ποδαριλα
εχει μυκητες
γιατι το λες;τρωει παστουρμαδες;η βελβυ πρεπει να ειναι καλο μουνι αλλα μυριζει λιγο πιστευω