Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μετα την απονομη θα ακολουθησει μπιτσ παρτυ
Εγώ έκλεισα τη δεύτερη από δεκσά!
εμετικο σχημα. χορορ μουβι ειναι οχι παρτυ.
Δεν τα πηγαμε καλα στους ψηφους τι φταιει;
Μου γαμησε τα πρεκια το eye of the beholder
Πόσο στοίχημα βάνεις ότι εάν κάναμε κανονικό πάρτυ με αυτές της λίστας θα παρακαλούσες να ήταν στη θέση τους αυτές της φωτό του life97; ;)
Φπή έφαγες άκυρο.ουτε θα παρακαλαγα ουτε θα εκανα παρτυ με καμια απο τις δυο προτασεις σου.
ξέρει κανένας πως λέγεται ένα τραγούδι με αυτή τη μουσική σε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα είναι ?
έστω μπορεί να ψάξει
ουτε θα παρακαλαγα ουτε θα εκανα παρτυ με καμια απο τις δυο προτασεις σου.
Φπή έφαγες άκυρο.
Όχι,πρόλαβα να στοχεύσω στο χαρτί...Έχυσες στο πληκτρολόγιο;
Σε τελική η ζωή είναι γεμάτη συμβιβασμούς και επιλογές. Όποιος θέλει να γαμάει συνεχώς πρέπει να μπαζώνει κιόλας. Δεν γίνεται αλλιώς, εκτός και εάν είσαι ο Abramovic ας πούμε...
αποψη σου.
Και κοινή λογική. Θα το αναδιατυπώσω λοιπόν.
Εξαιρέσεις σε αυτό που σου λέω είναι:
[li]Έχω περίσσεια πολύ όμορφων γυναικών και έλλειψη ανδρών στην κοινωνία που ζω[/li]
[li]Είμαι διάπλουτος και διαλέγω όποτε θέλω όποια θέλω[/li]
[li]Τα έχω με πολύ όμορφη γυναίκα και το έχω στο πιάτο όποτε θέλω[/li]
ζηλεύεις που δεν είσαι άξια να βρεις τόσο συγκροτημένο άντρα όπως ο ΦΠ ;)μας τα χεις πριξει τα συκωτακια ρε στερημενο με τις ανουσιες αναλυσεις σου που δεν μας ενδιαφερουν κιολας, βρειτε του μια γυναικα ρε παιδια να μας αδειασει την γωνια και να μην γραφει σαν να δινει εξετασεις
μας τα χεις πριξει τα συκωτακια ρε στερημενο με τις ανουσιες αναλυσεις σου που δεν μας ενδιαφερουν κιολας, βρειτε του μια γυναικα ρε παιδια να μας αδειασει την γωνια και να μην γραφει σαν να δινει εξετασεις
το ντερμπι καλα κρατει
εντωμεταξυ η αμανιτα που ειναι θεα εχει παρει μονο 2 ψηφοι