alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το καταλαβα αυτο?????εγώ ψήφισα την μαριάννα αλλά νόμιζα ότι εννοούσε την γιατρό, μετά μπήκε η διευκρίνιση
Δεν το καταλαβα αυτο?????εγώ ψήφισα την μαριάννα αλλά νόμιζα ότι εννοούσε την γιατρό, μετά μπήκε η διευκρίνιση
γράψε στο γκουγκλ "αρλέτα ναυάγιο χοντρή παλιοκλέφτρα αφρικάνικο" και θα το βρεις ;)Νι αυτό είδα κ γω , η γλώσσα του σόνγκ ήταν κάτι σαν από αφρική δεν ξέρω μ έχει σκαλώσει βοήθα κ συυυυ
Αφού δίπλα γράφει: ''το μοντέλο'' μα τι γκασμάς που'σαι.εγώ ψήφισα την μαριάννα αλλά νόμιζα ότι εννοούσε την γιατρό, μετά μπήκε η διευκρίνιση
γράψε στο γκουγκλ "αρλέτα ναυάγιο χοντρή παλιοκλέφτρα αφρικάνικο" και θα το βρεις ;)
Η Τζούλια.H Quar ειναι ο Βενιζελος ή ο Τσιπρας?
Τι εχετε παθει ολα τα πιπινακια με αυτο το Νι πιαΝι αυτό είδα κ γω , η γλώσσα του σόνγκ ήταν κάτι σαν από αφρική δεν ξέρω μ έχει σκαλώσει βοήθα κ συυυυ
Μαλλον δεν σε βλεπουν σαν γυναικα, αλλά σαν επαγγελματια
Κλασικη ελλεεινιδουλα.
Θελω να με θελουν ολοι, αλλά εγω να τους φτυνω ολους.
Ε καποια στιγμη ο λαος στρεφεται αλλού.
Ποια σε εκνευρίζουν μωρό;;;χαχαχα τι μαλάκας που σαι , κ μη μου βάζεις ιμότικα που με εκνευρίζουν σιχαμένε
'Οχι και εσύ ρε erinal. Σκέψου ότι είσαι η ΔΗΜ.ΑΡ. του poll. Με 6% μπορεί να μπεις στην κυβέρνηση.
Κλασικη ελλεεινιδουλα.
Θελω να με θελουν ολοι, αλλά εγω να τους φτυνω ολους.
Ε καποια στιγμη ο λαος στρεφεται αλλού.
Τι εχετε παθει ολα τα πιπινακια με αυτο το Νι πια
Εγω δινω μεχρι 250 το διωρο με extraball.
Δεν το καταλαβα αυτο?????
Το "μωρο" σε εκνευριζει, τα εμοτικονς σε εκνευριζουν, ρωτα τη φιλη σου για το anger management και θα σου κανει καλο.χαχαχα τι μαλάκας που σαι , κ μη μου βάζεις ιμότικα που με εκνευρίζουν σιχαμένε
Αντι για ναι λενε νι.Νι = ???
Γι αυτο ειναι οι φιλοι.ναι σωστα πως δεν το σκεφτηκα
Νι = ???
Τι εχετε παθει ολα τα πιπινακια με αυτο το Νι πια
Ποια σε εκνευρίζουν μωρό;;;
Το "μωρο" σε εκνευριζει, τα εμοτικονς σε εκνευριζουν, ρωτα τη φιλη σου για το anger management και θα σου κανει καλο.
Ήθελε τρελή επεξήγηση, έχεις δίκιο.
Αντι για ναι λενε νι.
Όχι δεν πάει έτσι...είχατε τον άλλον κ τώρα έχετε κ εμένα πάει.Κανόνισε εσύ , είχαμε τν άλλον τώρα εσένα