loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μη τον ταραζεις.προσπαθει ακομα να κανει επιτυχημενο χιουμορ.Μπορεί να μην εννοεί την κλιμακτήριο. ;)
μη τον ταραζεις.προσπαθει ακομα να κανει επιτυχημενο χιουμορ.Μπορεί να μην εννοεί την κλιμακτήριο. ;)
ξέρει κανένας πως λέγεται ένα τραγούδι με αυτή τη μουσική σε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα είναι ?
έστω μπορεί να ψάξει
Παραπονιαρα....κινητη και ακινητη καβλα ειμαι μονο εγω. Απορω πως δεν το εχετε καταλαβει και ειμαι ακομα δεκατη πεμπτη φιναλιστ. Βεβαιως θα πεταξω κατω το στεμμα και την κορδελα σαν την αλεξανδρατου και μετα θα γινω πορνοσταρ οποτε ο μελλον διαγραφεται εξαιρετικο ...
Ξεκωλιάρα....κινητη και ακινητη καβλα ειμαι μονο εγω. Απορω πως δεν το εχετε καταλαβει και ειμαι ακομα δεκατη πεμπτη φιναλιστ. Βεβαιως θα πεταξω κατω το στεμμα και την κορδελα σαν την αλεξανδρατου και μετα θα γινω πορνοσταρ οποτε ο μελλον διαγραφεται εξαιρετικο ...
μη τον ταραζεις.προσπαθει ακομα να κανει επιτυχημενο χιουμορ.
Παραπονιαρα....
η μουσική από το ναυάγιο γράφουν ότι είναι της χοντρής, διόλου απίθανο πάντως να το έχει κλέψει από κανένα αραβικό κτλ ;)εννοείς ακριβώς με τη μουσική της Αρλέτας ή απλά σου θυμίζει αυτή τη μουσική?
Ξεκωλιάρα....
Μαλλον δεν σε βλεπουν σαν γυναικα, αλλά σαν επαγγελματιαΕταξα ολοσωμη φωτο και δεν ειδα χαιρι, οποτε οπως καταλαβαινεις θα παρετε τα αρχιμυδια του καραμπελα
Παραπονιαρα....
Ξεκωλιάρα....
γι αυτο ρωτάω τη Βίλμα γιατι το ξέρω ότι έχει γράψει η ίδια τη μουσική (θεωρητικά τουλάχιστον όπως λες κι εσυ...)η μουσική από το ναυάγιο γράφουν ότι είναι της χοντρής, διόλου απίθανο πάντως να το έχει κλέψει από κανένα αραβικό κτλ ;)
εννοείς ακριβώς με τη μουσική της Αρλέτας ή απλά σου θυμίζει αυτή τη μουσική?
κινητη και ακινητη καβλα ειμαι μονο εγω. Απορω πως δεν το εχετε καταλαβει και ειμαι ακομα δεκατη πεμπτη φιναλιστ. Βεβαιως θα πεταξω κατω το στεμμα και την κορδελα σαν την αλεξανδρατου και μετα θα γινω πορνοσταρ οποτε ο μελλον διαγραφεται εξαιρετικο ...
<--------------αβίαστοΝαι εεε;
Τότε οφείλω να γελάσω. Η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται.
εγώ ψήφισα την μαριάννα αλλά νόμιζα ότι εννοούσε την γιατρό, μετά μπήκε η διευκρίνισηΑλλη ψηφισες σαρδαναπαλε. Εμένα ποθεις αλλου το δινεις χαχαχαχαχαχαχα
'Οχι και εσύ ρε erinal. Σκέψου ότι είσαι η ΔΗΜ.ΑΡ. του poll. Με 6% μπορεί να μπεις στην κυβέρνηση.Εταξα ολοσωμη φωτο και δεν ειδα χαιρι, οποτε οπως καταλαβαινεις θα παρετε τα αρχιμυδια του καραμπελα
Εγω δινω μεχρι 250 το διωρο με extraball.Καλά όλα αυτά, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε από τώρα, το πόσο θα χρεώνετε την βίζιτα.
H Quar ειναι ο Βενιζελος ή ο Τσιπρας?'Οχι και εσύ ρε erinal. Σκέψου ότι είσαι η ΔΗΜ.ΑΡ. του poll. Με 6% μπορεί να μπεις στην κυβέρνηση.
η μουσική από το ναυάγιο γράφουν ότι είναι της χοντρής, διόλου απίθανο πάντως να το έχει κλέψει από κανένα αραβικό κτλ ;)