ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οι 2 που εχω πηδηξει εγω δεν βρισκονται στη λιστα η εχοουν αλλαξει νικ.
οι τρεις που εγω εχω ειναι.
οι 2 που εχω πηδηξει εγω δεν βρισκονται στη λιστα η εχοουν αλλαξει νικ.
μμ με κανά παγωτάκι ..στο όρθιο μέχρι πού φτάνουμε μον πετίτ μπιζού? (κλάψε ..άγιε )όταν με πας για κοτομπίφτεκο , έτσι τζάμπα γκομενάκι δεν έχει
Ποια είναι η πιο πηδήσιμη λοιπόν ?οι τρεις που εγω εχω ειναι.
τι βλεπω, πανε να σου τυλιξουν τον παπαζολη;;Γιατι κανετε φεησμπουκ αν δεν παιζετε κανα παιχνιδι ρε καριολακια????
εμενα ολα τα γινεκακι με γουστερνουνε ιμε πολι γλικουλινακοσμμ με κανά παγωτάκι ..στο όρθιο μέχρι πού φτάνουμε μον πετίτ μπιζού? (κλάψε ..άγιε )
Ποια είναι η πιο πηδήσιμη λοιπόν ?
Την περίμενα την απάντηση αυτή για κάποιον λόγο.με αρκετη διαφορα...αυτη που ψηφισα
προσεχε μι σε αρχισι στα καντιλιαΤην περίμενα την απάντηση αυτή για κάποιον λόγο.
Τι axe και μαλακιες. Το καλυτερο αρωμα λοιπον , ειναι η τσικνα απο το ψησιμοεμενα ολα τα γινεκακι με γουστερνουνε ιμε πολι γλικουλινακοσ
να κανισ εκ εσι σκεμπεδακι κε μαγουλακι οπος εγοΤι axe και μαλακιες. Το καλυτερο αρωμα λοιπον , ειναι η τσικνα απο το ψησιμο
τι βλεπω, πανε να σου τυλιξουν τον παπαζολη;;
Εισαι αρχηγος. Και λεγανε για τους αντρες , οτι η καρδια , περναει απο το στομαχι. Ισχυει και για τις γυναικες λοιπον?να κανισ εκ εσι σκεμπεδακι κε μαγουλακι οπος εγο
εγο ολο τροο κε ολα τα γινεκακαι θενε να τρονε κε εγο τουσ λεο οτι ιεν πολι ορεε με τα μπιροκιλουνακια τουςΕισαι αρχηγος. Και λεγανε για τους αντρες , οτι η καρδια , περναει απο το στομαχι. Ισχυει και για τις γυναικες λοιπον?
Κοινοχρηστο για αντρες, γυναικες.Einai κοινοχρηστο το μαναρακι μου....
ναι ραι κουμπαραι. αισυ θα τυσ κανυσ τω τραπαιζυ και αυτυ θα σου κανυ τω κραιβατυ.εγο κερασι κοτο εσι κερασι μετα
γινεκακι μου ιεν τι θεσ να κανι?ναι ραι κουμπαραι. αισυ θα τυσ κανυσ τω τραπαιζυ και αυτυ θα σου κανυ τω κραιβατυ.
γινεκακι μου ιεν τι θεσ να κανι?
με εμνα τα γινεκακια ινε στα πουπουλακαμυα δουλυα. συδαιρωμα, πυατα, κσαισκωνυσμα και μαιτα στυ φαμπρυκα για μαιρωκαματω.
εγο κερασι κοτο εσι κερασι μετα
μμ με κανά παγωτάκι ..στο όρθιο μέχρι πού φτάνουμε μον πετίτ μπιζού? (κλάψε ..άγιε )
μα νανι νανι το λεο κε εγοα δεν έχει μετά , μετά το φαί εγώ θέλω νάνι
ανάλογα τις γεύσεις μικρό μ ψάρι