pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μια απορία είχα αμάν.Απ'το πιάτο σου έφαγε??
Μια απορία είχα αμάν.Απ'το πιάτο σου έφαγε??
Ρε μαλακοκαύλη, καλά να ψωλάρεις εδώ μέσα την περίοδο της εξεταστικής.Μια απορία είχα αμάν.
Όχι φυσικά.Ρε μαλακοκαύλη, καλά να ψωλάρεις εδώ μέσα την περίοδο της εξεταστικής.
Να ψωλάρεις και στο νταλακαλόκαιρο το θεωρείς φυσιολογικό??
για να τελειωνει αυτο το θρεντ και να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας μια και καλη το ποιο γαμευσιμο κοριτσακι εδω μεσα ηταν ειναι και θα ειναι η ΕΡΙΝΑΛ με διαφορα!!!!!!!!
1) ξερει να καμει καλο σεξ
2) εχει κορμι λαμπαδα
3) ειναι η καλυτερη στο σοσιαλ ταιμ
4) καμει ακαποτα
5) για να τελειωνουμε το καλυτερο λεσβιακο ever!!!!!!!
αυτο με τα ορθογραφικα πρεπει να το ξεπερασετε επιτελους. Δεν ειμαστε στο φιλολογικο φορουμ να μας παρεξηγησει η αρβελερ
Διαβάζεις κ συ τα προηγούμενα ρε;;;Mόνο στα ορθογραφικά του Χάλκον και λοιπών φασιστοειδών, σε πιάνει μανία?
Διαβάζεις κ συ τα προηγούμενα ρε;;;
Μαλακία,μπες γράψε την μαλακία σου με βάση ό,τι σου κάνει κουκου από τα τελευταία κ φύγε.Εεε το πιάνω από κει που τ'άφησα
Μαλακία,μπες γράψε την μαλακία σου με βάση ό,τι σου κάνει κουκου από τα τελευταία κ φύγε.
Όπως κάνω εγώ.
Το εργασιακό ωράριο σα να λέμε...Ε καλά, ένα πέρασμα κάνω, δεν τα απομνημονεύω κιόλας χαχα
Συν, ότι είμαι στη δουλειά. Έτσι όπως λες να κάνω, εεε οκ δε βγαίνει η μέρα. *P
Στείλε κ το δικό σου μωρό.Velvy fb
Στείλε κ το δικό σου μωρό.
Έγινε.Στείλε το δικό σου πρώτα
Στείλε κ το δικό σου μωρό.
Έγινε.
Ναι μαλάκα την ανάγκη σου είχα...10 λεπτά από το παπαγεωργίου είμαι.να σε στείλω κανα μήνα στο αχεπα ρε λιγούρη μπας και συνέλθεις?
Εεε δεν γίνεται μα τον Δία!!!!έχεις φρεντ ρικουεστ
Γιατι κανετε φεησμπουκ αν δεν παιζετε κανα παιχνιδι ρε καριολακια????
Εεε δεν γίνεται μα τον Δία!!!!