kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη τωρα σε ποια πορνεια ειναι?
Δηλαδη τωρα σε ποια πορνεια ειναι?
Συμφωνώ
όσοι ψήφισαν όποια ψήφισαν να βάλουν από 100ε/ την ψήφο .... δλδ κλώνοι δεν θα πληρώσουν 100ε για όλες τις ψήφους αλλά 100ε την κάθε μία
Ε όχι χρυσό μου...Η μετάβαση απο το "πηδήσιμη" στο "πηδημένη" δεν κοστολογείται μόνο 100.Μονο την ψηφο να...... βαλουμε???Με 100 ε ολο και κατι αλλο θα θελουμε να βαλουμε......... ;)
Ε όχι χρυσό μου...Η μετάβαση απο το "πηδήσιμη" στο "πηδημένη" δεν κοστολογείται μόνο 100.
εχουμε κρισηΕ όχι χρυσό μου...Η μετάβαση απο το "πηδήσιμη" στο "πηδημένη" δεν κοστολογείται μόνο 100.
Ε όχι χρυσό μου...Η μετάβαση απο το "πηδήσιμη" στο "πηδημένη" δεν κοστολογείται μόνο 100.
εχουμε κριση
Ποιος μίλησε για λεφτά ?Μωρέ χέσε τα πμ ..να σου δώσω έναν αριθμό λογαριασμού αν είναι να μου βάλεις εκεί το δωράκι
Ποιος μίλησε για λεφτά ?
πολύ βία το αβαταρ σου....
Μην το αλλάξεις.Εχω πάθει πλάκα με αυτό το αβατάρ.Σκεφτόμουν ένα χειρότερο αλλά λέω ας έχει λίγο γκλάμ
Σκεφτόμουν ένα χειρότερο αλλά λέω ας έχει λίγο γκλάμ
Ελα μωρό μου ,στείλε το δωράκι εσύ,πολύ καθυστερεις,μια ωρα εχω ανοίξει τα πμ μου.Ποιος μίλησε για λεφτά ?
εκτος απο τα πμ τιποτα αλλο θα μας ανοιξεις επιτελουςΕλα μωρό μου ,στείλε το δωράκι εσύ,πολύ καθυστερεις,μια ωρα εχω ανοίξει τα πμ μου.
Ελα μωρό μου ,στείλε το δωράκι εσύ,πολύ καθυστερεις,μια ωρα εχω ανοίξει τα πμ μου.
εκτος απο τα πμ τιποτα αλλο θα μας ανοιξεις επιτελους
Κι όμως εγώ η καμμένη το είχα κάνει αυτό.Ειχα ποστάρει κώλο και είχα γράψει διάφορα γιατί με προκαλούσαν οτι δεν είναι δικός μου και τέτοια..Το δωρακι θα πεσει αμα τη εμφανισει του προιοντοs...........
Με ημερομηνια iso κτλ....Τα γνωστα
αν και το ξερα οτι εδωσα και γαμω τις πασες
Μπαρούλη???Το γύρισες κι εσύ?
Κι όμως εγώ η καμμένη το είχα κάνει αυτό.Ειχα ποστάρει κώλο και είχα γράψει διάφορα γιατί με προκαλούσαν οτι δεν είναι δικός μου και τέτοια..