alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κριτική επιτροπή εγώ,εσύ και να βρούμε κανέναν τρίτο...
Κριτική επιτροπή εγώ,εσύ και να βρούμε κανέναν τρίτο...
Τότε ας το αφήσουμε μονό το νούμερο,εγώ+ εσύ και διαφωνούμε συνέχεια...θα τον τραβήξουμε τον διαγωνισμό κανά χρόνο.Σε περιπτωση ασυμφωνιαs των ψηφων η πιποσυνεντευξη θα επαναλαμβανεται
Τότε ας το αφήσουμε μονό το νούμερο,εγώ+ εσύ και διαφωνούμε συνέχεια...θα τον τραβήξουμε τον διαγωνισμό κανά χρόνο.
Κάποιες είναι από την ίδρυση-δημιουργία του site.Πόσο καιρό, μέσο όρο, παραμένουν οι γυναίκες μέλη του site; Ένας άντρας μπορεί να είναι μέλος μια ζωή, αλλά οι γυναίκες είναι προδιαγεγραμμένο ότι κάποια στιγμή θα το σταματήσουν.
Κάποιες είναι από την ίδρυση-δημιουργία του site.
Γιατι το λες αυτο?Πόσο καιρό, μέσο όρο, παραμένουν οι γυναίκες μέλη του site; Ένας άντρας μπορεί να είναι μέλος μια ζωή, αλλά οι γυναίκες είναι προδιαγεγραμμένο ότι κάποια στιγμή θα το σταματήσουν.
Δε θα βρούνε μπουρδέλο να πάνε.Γιατι το λες αυτο?
Γιατι το λες αυτο?
Δηλαδη τωρα σε ποια πορεια ειναι?Γιατί κάποια στιγμή θα μπουν σε μια άλλη πορεία στη ζωή και δεν θα είναι πρέπον να παίζουν σε τέτοια μέρη.
Μωρέ χέσε τα πμ ..να σου δώσω έναν αριθμό λογαριασμού αν είναι να μου βάλεις εκεί το δωράκιΣόρρυ για το double ποστ αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναδείξουμε νικήτρια.
Αλίντισσα συγχαρητήρια. Κερδίζεις επάξια το σπέρμα των χρηστών του φόρουμ.
'Αμα ανοίξεις τα pm σου θα σου στείλω και δωράκι για τον τίτλο σου.
Δηλαδη τωρα σε ποια πορεια ειναι?
Μωρέ χέσε τα πμ ..να σου δώσω έναν αριθμό λογαριασμού αν είναι να μου βάλεις εκεί το δωράκι