life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εσυ ξερειs πολλασυμφωνώ!!
Εσυ ξερειs πολλασυμφωνώ!!
Μαθαινεις. Τα εφαρμοζεις κι ολας?Αυτό μέχρι και γω το χω εμπεδώσει!!όσο πιο μπαζόλα τόσο καλύτερο και φθηνότερο γαμίσι...
το λεγομενο κοστουματο τυπεΕσυ παντως ολους θες να τους συναντησεις και να κανετε παρτουζα με κουστουμι.
Όταν μιλάει ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ αρχίζετε όλοι τα κλο κλο και δεν είναι έτσι, και μια καλή κοπέλα και δεν είναι όλες ίδιες και στον πούτσο μου λουλούδια....
Όοοολες είσαστε ίδιες,
στην καρδιά στην ψυχή στις συνήθειες. (ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ)
Ρε μανια , αυτο το παιδι.....Ολουs γδυτουs να θελει να τουs δειΕσυ παντως ολους θες να τους συναντησεις και να κανετε παρτουζα με κουστουμι.
μερικες ειναι πολυ πιο ξηγημενες απο τις κοινες γυναικες
Αν ήμουν άντρας και βέβαια!Μαθαινεις. Τα εφαρμοζεις κι ολας?
ελα πες την αληθεια στα παιδια ποιον θα ηθελες να συναντησεις χρυσα!! ;)Αν ήμουν άντρας και βέβαια!
Ριξε την τιμη ή τα στανταρ σου και ανεβασε την αποδοση σουΑν ήμουν άντρας και βέβαια!
εσύ δεν είσαι στη λίστα!!!ελα πες την αληθεια στα παιδια ποιον θα ηθελες να συναντησεις χρυσα!! ;)
σημασια δεν εχει η λιστα αλλα η καρδιά σουεσύ δεν είσαι στη λίστα!!!
τυπε εσυ σιγουρα ψηφισες αχαχουχα?Ton oxi_agapes_mono_sex κανεις δεν θελει να τον συναντησει
ΕΜ ΗΘΕΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟ. Ας παρει τα αρχιδακια μου τωρα.
Εσένα σε ξέρω!!σημασια δεν εχει η λιστα αλλα η καρδιά σου
Εσένα σε ξέρω!!
Εσένα σε ξέρω!!
επαγγελματικα θα ηθελα τον απολυτο να συναντησω θα ειχα πολλες δουλειες για προμοσιον να του δωσωτυπε εσυ σιγουρα ψηφισες αχαχουχα?
τυπε εσυ σιγουρα ψηφισες αχαχουχα?
εισαιεπαγγελματικα θα ηθελα τον απολυτο να συναντησω θα ειχα πολλες δουλειες για προμοσιον να του δωσω