Επισκέπτης
Φημες λενε οτι προωθει μαλακτικο στο Κιλιμαντζαρο...τύπε ο απολυτος υπολογιζω να ειναι 156 χρονων
Φημες λενε οτι προωθει μαλακτικο στο Κιλιμαντζαρο...τύπε ο απολυτος υπολογιζω να ειναι 156 χρονων
156 ειμαι εγω....ο απολυτος ειναι 154τύπε ο απολυτος υπολογιζω να ειναι 156 χρονων
156 ειμαι εγω....ο απολυτος ειναι 154
Τον απόλυτο για καφε.
Τον Αχαχούχα και τον εκτορ λοπεζ για ραντεβού θανάτου.
Και τον μπόλντι μια βόλτα στα μουσεία.
Να σε δείχνω σαν αξιοπεριεργο.Γιατι μουσεια ?
για να ξηγηθω καμακι στις τουριστριες ?
Να σε δείχνω σαν αξιοπεριεργο.
Πως κατάφερες να σε βγαλουν μαλάκα της χρονιάς ενω δεν είσαι!
o βατραχος ποιος ειναιΑν κι εχω γνωρισει αρκετουs, ωστοσο θαθελα να δω Απολυτο, Διομηδη,βατραχο και βαρο για ραντεβου......τσιπουροκαταστασηs, ισωs και τον βολτε-μορτη για ραντεβου.... χορου
(χασαποσερβικο,ζειμπεκικο και χορου τηs κοιλιαs)
Ο Κοσμαs kosniko βατραχος ποιος ειναι
Νομίζω τότε στην ψηφοφορία είχα διατυπώσει το ερώτημα γιατί είσαι στην ψηφοφορία!αχαχαχα οχι και χορο κοιλιας ρε μαν αυτα τα χορευουν οι γκομενες.
Ζεμπεκικο το ριχνω ανετα
θελει αερα και πατηματα το ζεμπεκικο ... να μην κλεινεσαι και να χοροπηδας σαν μεθυσμενος.
παντρεμενε κοιτα αμα σκασανε ολοι οι πικεριδες και αρχισαν να ψηφιζουν και οι φφανατοκορονακηδες
δικαια βγηκα ο σουπερ μαλακας της χρονιας.
Kανειs δεν μπορει να αφαιρεσει το νικ του, απο μια ψηφοφορια που το βαζουν αλλοιΝομίζω τότε στην ψηφοφορία είχα διατυπώσει το ερώτημα γιατί είσαι στην ψηφοφορία!
Kανειs δεν μπορει να αφαιρεσει το νικ του, απο μια ψηφοφορια που το βαζουν αλλοι
Σωστοs.......Αλλωστε εμειs οι ""υπερανω"" δεν κολωνουμεΣωστο. Και επισης δεν ειχα προβλημα με την συμμετοχη μου
Σωστοs.......Αλλωστε εμειs οι ""υπερανω"" δεν κολωνουμε