baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
οχι αλλα θα εχω επομεναεχεις και συ προηγουμενα με κανεναν
οχι αλλα θα εχω επομεναεχεις και συ προηγουμενα με κανεναν
στα παπαρια μου κιολαςο βαρος οπωωσδηποτε γιατι σπαμαρει απο την μπουρδελοκατασταση ως τις τσοντες....
λακιστραικερ ενα θα σου πω και ακουσε με καλα τα πραγματα ειναι πλεον σοβαρα εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο πρεπει να κανει αμεσα μπαν-ιοστα παπαρια μου κιολας
εγω εδω ειμαι οποτε θελουν ας με στειλουν τα κοτοπουλα
αργα η γρηγορα θα κανωλακιστραικερ ενα θα σου πω και ακουσε με καλα τα πραγματα ειναι πλεον σοβαρα εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο πρεπει να κανει αμεσα μπαν-ιο
και βριζει και τον μεγαλειοτατο....ακομα ενας λογος να φαει εδω και τωρα μπαν....το σαιτ μας εχει φιλοβασιλικα αισθηματα.......λακιστραικερ ενα θα σου πω και ακουσε με καλα τα πραγματα ειναι πλεον σοβαρα εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο πρεπει να κανει αμεσα μπαν-ιο
και βριζει και τον μεγαλειοτατο....ακομα ενας λογος να φαει εδω και τωρα μπαν....το σαιτ μας εχει φιλοβασιλικα αισθηματα.......
και βριζει και τον μεγαλειοτατο....ακομα ενας λογος να φαει εδω και τωρα μπαν....το σαιτ μας εχει φιλοβασιλικα αισθηματα.......
ετσι αρχηγε....λαβε μετρα και γω σε στηριζω ..........οτι καλυτερο για το σαιτ μας....και χρονια πολλα....Έχω κατά νου άλλη θεραπεία για τον μπάρο....
Όχι μπαν ή μιουτ.
Θα δούμε.......
ελα παρε και εσυ φοραΈχω κατά νου άλλη θεραπεία για τον μπάρο....
Όχι μπαν ή μιουτ.
Θα δούμε.......
οσο και να τον γλυφεις μοντ δεν θα σε κανειετσι αρχηγε....λαβε μετρα και γω σε στηριζω ..........οτι καλυτερο για το σαιτ μας....και χρονια πολλα....
δεν το δεχομαιβαρουλη ο λακι σκεφτεται να σε κανει τιμημενο μπας και ηρεμησεις ....αυτο καταλαβα ....θα γινεις και συ μια τιμημενη αδελφη του ελεους.....
δεν το δεχομαι
ετσι θελω να παραμεινω απλη αδελφη νοσοκομα να σας τα χωνω χοντρα
βαρουλη ο λακι σκεφτεται να σε κανει τιμημενο μπας και ηρεμησεις ....αυτο καταλαβα ....θα γινεις και συ μια τιμημενη αδελφη του ελεους.....
Μοντ θέλω να τον κάνω αλλά θα τον έχω υπό την επίβλεψή μου....
Θα σου αναθέσω να φτιάξεις κλώνο που θα ανοίγει θρεντ σαν αυτά του μπάρου να δω πώς θα τα αντιμετωπίσει.....
καντον πρασινο μοντ με τρια αστερια για αρχη....και βλεπουμε....Μοντ θέλω να τον κάνω αλλά θα τον έχω υπό την επίβλεψή μου....
Θα σου αναθέσω να φτιάξεις κλώνο που θα ανοίγει θρεντ σαν αυτά του μπάρου να δω πώς θα τα αντιμετωπίσει.....
σωστος κανε με μοντ να μπαναρω μερικα μοντακια
το πρασινο δεν μου αρεσεικαντον πρασινο μοντ με τρια αστερια για αρχη....και βλεπουμε....
εγω ειμαι ανθρωπος αξιοκρατικος δεν κανω μλκς και κομπλεξισμουςΣου είπα θα σε έχω υπό την επίβλεψή μου.
Αν κάνεις μαλακίες θα ξαναγυρίσεις σε απλό μέλος.
Και τότε να δεις πώς θα σε αντιμετωπίσουν αν μαλακίστηκες όσο ήσουν μοντ.
εγω ειμαι ανθρωπος αξιοκρατικος δεν κανω μλκς και κομπλεξισμους
θα εχω τον σεβασμο ολων