gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Πες μου ότι μπαίνει και η μητέρα σου στο μπου,να σκίσω τα χέρια μου........
οταν θα αναστηθει ο νωντας θα τους δωσει αφεση αμαρτιων τυπεμετα τα σημερινα ποστ αθειας πρεπει να φαει μπαν λογω πασχα ο λακιστραικερ ,ο γιωργος και ο περσονας......μετα την κυριακη του Θωμα βλεπουμε αν μετανοησουν......μηπως μεταπεσουν σε απλο γουρν......
ξεχασες εμενα ρε που τα βαζω με το κατεστημενομετα τα σημερινα ποστ αθειας πρεπει να φαει μπαν λογω πασχα ο λακιστραικερ ,ο γιωργος και ο περσονας......μετα την κυριακη του Θωμα βλεπουμε αν μετανοησουν......μηπως μεταπεσουν σε απλο γουορν......
ο βαρος θα εισηγηθω να γινει τιμημενη αδελφη του ελεους μπας και ηρεμησει.....ξεχασες εμενα ρε που τα βαζω με το κατεστημενο
κομπλεξικοι
ηρεμος ειμαι απλα τα κομπλεξακια πρεπει να βαλουν μυαλοο βαρος θα εισηγηθω να γινει τιμημενη αδελφη του ελεους μπας και ηρεμησει.....
να φτιαχτει θρεντ δικο του για να δινει προγνωστικα για το στοιχημα...ο βαρος θα εισηγηθω να γινει τιμημενη αδελφη του ελεους μπας και ηρεμησει.....
α καλα εσυνα φτιαχτει θρεντ δικο του για να δινει προγνωστικα για το στοιχημα...
καλα μεινε εκει σαν μη τιμημενη αδερφη του ελεουςα καλα εσυ
καλα μεινε εκει σαν μη τιμημενη αδερφη του ελεους
αμα ανοιξει δικο του θρεντ για στοιχημα θα το συγχωνευσουν με την κουβα και αλλους εξωτικους προορισμους.....δεν λεει......να φτιαχτει θρεντ δικο του για να δινει προγνωστικα για το στοιχημα...
τι μαλακιζεσαι ρε αρωστακι?
ελατε να σας παω ταξιδακιαμα ανοιξει δικο του θρεντ για στοιχημα θα το συγχωνευσουν με την κουβα και αλλους εξωτικους προορισμους.....δεν λεει......
μολις γυρισατι μαλακιζεσαι ρε αρωστακι?
δε ντρεπεσαι μερα που ειναι?
πηγενε εκλησια
και που πηγες μυαλο δεν εβαλες....ελατε να σας παω ταξιδακι μολις γυρισα
σα δε ντρεπεται,μαυρη παρασκευη την παιζει, τρωει σουβλακια και παιζει στοιχημακαι που πηγες μυαλο δεν εβαλες....
ισα ισα γυρισα με ορεξηκαι που πηγες μυαλο δεν εβαλες....
εχεις και συ προηγουμενα με κανεναντι θα γινει με αυτο το μπαν