sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Θα τον παει ο αβραμης....λειπει και ο λαστ για τα επειγοντα .......
Θα τον παει ο αβραμης....λειπει και ο λαστ για τα επειγοντα .......
δεν ειμαι αυτη και τελειωνε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπα οτι ειμαι γιατρος πηγαινε σε οφθαλμιατρο καλυτερα.
σηκωτο;Θα τον παει ο αβραμης....
φαε τη σοκολατα σου και κλεισε και ενα ραντεβου στον οφθαλμιατρο.ελα παραδεξου στα γρηγορα οτι εισαι η μαριαννα και κλωναρεις να τελειωνουμε γιατι εχω να φαω και την σοκολατα μου.
σηκωτο..και γαμιοντας...........και θα του ριχνει και φαπες δρομο δρομο....σηκωτο;
φαε τη σοκολατα σου και κλεισε και ενα ραντεβου στον οφθαλμιατρο.
ελα παραδεξου στα γρηγορα οτι εισαι η μαριαννα και κλωναρεις να τελειωνουμε γιατι εχω να φαω και την σοκολατα μου.
αυτος ο κωλος,ποιος ειναι; :o :o :o :oΡε βολτ.....η Μάριαν,σε τι σε έχει ενοχλήσει και την έχεις τόσο άχτι.....είναι καλό παιδί ρε η τύπισσα,και δεν προκαλεί,ούτε προσβάλει.....ο άλλος ο μαλάκας ο ΚΩΛΟΣ που έχει προσβάλει τα μισά μέλη δε σε ενοχλεί δηαλδή;;;;
οκ μαριαννα.
Αφου ιδια σκατα ειναι..με τον αλλον.....Ρε βολτ.....η Μάριαν,σε τι σε έχει ενοχλήσει και την έχεις τόσο άχτι.....είναι καλό παιδί ρε η τύπισσα,και δεν προκαλεί,ούτε προσβάλει.....ο άλλος ο μαλάκας ο ΚΩΛΟΣ που έχει προσβάλει τα μισά μέλη δε σε ενοχλεί δηαλδή;;;;
Ο μαστερακοσαυτος ο κωλος,ποιος ειναι; :o :o :o :o
Ρε βολτ.....η Μάριαν,σε τι σε έχει ενοχλήσει και την έχεις τόσο άχτι.....είναι καλό παιδί ρε η τύπισσα,και δεν προκαλεί,ούτε προσβάλει.....ο άλλος ο μαλάκας ο ΚΩΛΟΣ που έχει προσβάλει τα μισά μέλη δε σε ενοχλεί δηαλδή;;;;
αυτος ο κωλος,ποιος ειναι; :o :o :o :o
Κιθαρα ο αναλ ειναι τυπος......Ο Άναλ λεώ ρε.....το λέει και το νικ του.....ένας κινούμενος κώλος είναι ο τύπος ;) ;) ;) ;)
Κιθαρα ο αναλ ειναι τυπος......
Μην τσιμπας......Τουλάχιστον ας μαζέψει το στόμα του
Μην τσιμπας......
Ειμαστε βλασθημοι οι κεφαλονιτες...Τι να μη τσιμπάω ρε φίλε;;;; Πάρε 10 ποστ του στην τύχη.....τα 9 από αυτά,θα περιέχουν βρισιές
Δε θα σε ξετρυπωσο ρε ποντικε?...θα σου γυρισω το κωλαντερο μεσα εξω....εγω πιστευω πως Βαλερια_Αθ=Μαριαννα_ΑΘ
εΙΝΑΙ η μαριαννα 25 αθηνα
εχουμε και τις πρωτες κλικες
αβραμης - σιννερμαν - μαριαννο-κλωνοι κτλπ