Επισκέπτης
Και μετά λέτε ότι δεν είναι η μαριάννα
Μα αφού ΔΕΝ είναι λέμεεεεεεεεεεεεεε
Ρωτήστε και τον άλεξ71 και τον χάουζ αν δε με πιστεύετε......
ενταξει μην κουραζεσαι ,ειναι ανωφελο.Μα αφού ΔΕΝ είναι λέμεεεεεεεεεεεεεε
Μα αφού ΔΕΝ είναι λέμεεεεεεεεεεεεεε
Τον άλεξ θα ρωτήσω, μέχρι και το αφμ της θα έχει μάθει
σιγα να μην εχει μαθει και το αμκα.Τον άλεξ θα ρωτήσω, μέχρι και το αφμ της θα έχει μάθει
Ρώτα τον.....να στο επιβεβαιώσει και εκείνος ;)
Όχι αγαπητέ Λεοντόκαρδε. Η Άνναμαρία είναι.
Το μοντέλο; Το χει τ' όνομα πάντως ρε πούστη, είτε στην μία είτε στην ανάποδη σειρά
Τότε αν θεωρείς οτι όσες λέγονται Μαριάννα είναι ηλίθιες.....τότε το 1/10 των ελληνίδων είναι ηλίθιες,γιατί το Μαριάννα βγαίνει και από το Μαρία.......
αμαν ρε αγιε βασιλη....εσυ μεχρι και τον ερευνητη εχεις ξεπερασει στο σπαμ και τις προσβολες για την μαριαννα.....προτεινω να μπαναριστεις λοιπον.....
Προσέλαβε δικηγόρο για να απολογηθεί για την κατηγορία;
σιγα να μην εχει μαθει και το αμκα.
δεν ειναι μπολντ.....τωρα την βλεπω εγω την αιπι της και ποσταρει απο βυρωνα μερια....Τελοςπαντων οποιος βλεπει την IP απο τους συντονιστες
δεν ειμαι αυτη και τελειωνε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπα οτι ειμαι γιατρος πηγαινε σε οφθαλμιατρο καλυτερα.To AMKA μπαινει στα βιβλιαρια υγειας τυπισσα αρα αν
υποθεσουμε οτι εισαι και γιατρος (της πλακας - εδω δεν ηξερες τι ειναι το ασθμα)
τοτε κολλανε μια χαρα αυτα τα 2.
Τελοςπαντων οποιος βλεπει την IP απο τους συντονιστες
μπορει να μας πει αν ειναι η μαριαννα. Για να τελειωνουμε επιτελους με αυτη την φαρσα
Ρε μαλακα σου εχει σαλεψει εντελως....λεμε....νομιζετε οτι ειστε και ανωνυμοι στο διαδικτυο τρομαρα σας
για να το λες εσυ κατι θα ξερεις ,ειπα εγω οτι ειμαι γιατρος ποτε και δε το ξερωΡε μαλακα σου εχει σαλεψει εντελως....λεμε....
λειπει και ο λαστ για τα επειγοντα .......Ρε μαλακα σου εχει σαλεψει εντελως....λεμε....
Και εγω γιατρος ειμαι.....ξεγενησα την γατα μου σημερα....για να το λες εσυ κατι θα ξερεις ,ειπα εγω οτι ειμαι γιατρος ποτε και δε το ξερω