Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 441
Ελεάνα Παγουρά, δεν ξέρω αν έκανε εξώφυλλο, αλλά από τις καλύτερες που πέρασαν από την τηλεόραση!
Εκανε κσι η Ελεάνα.Ελεάνα Παγουρά, δεν ξέρω αν έκανε εξώφυλλο, αλλά από τις καλύτερες που πέρασαν από την τηλεόραση!
Αυτό πρέπει να βγει πρώτο, ξημερωναμε για την δούμε και να καυλωσουμε, και το πρωί με το ζόρι στην σχολή!Εκανε κσι η Ελεάνα.
Eλεάνα Παγουρά.Αυτό πρέπει να βγει πρώτο, ξημερωναμε για την δούμε και να καυλωσουμε, και το πρωί με το ζόρι στην σχολή!
Ορίστε.Να τη βάλω και ψηφοφορία?Μαρίνα Τσιντικίδου δε βλέπω
Και εγώ για τη Βανάρα.Με ρυθμούς χελώνας ανεβαίνει η Ολγάρα!!! Αρχίζω και ανησυχώ!!!![]()
Ποιά Τσιντικίδου ρε φίλε??? Εδώ σου έχει το ουρί του παραδείσου, τη Βαγιάννη!!! Αχάριστο σε βρίσκω!!!Μαρίνα Τσιντικίδου δε βλέπω
Θεά η Ρικάρα.Ποιά Τσιντικίδου ρε φίλε??? Εδώ σου έχει το ουρί του παραδείσου, τη Βαγιάννη!!! Αχάριστο σε βρίσκω!!!
Λοιπόν αυτό το τεύχος, το είχα δανειστεί από συμμαθητή μου στο γυμνάσιο, νομίζω 92 ή 93. Μαρίνα δύναμη!Ορίστε.Να τη βάλω και ψηφοφορία?
![]()
Είχε βγει και Μις Ευρώπη.Λοιπόν αυτό το τεύχος, το είχα δανειστεί από συμμαθητή μου στο γυμνάσιο, νομίζω 92 ή 93. Μαρίνα δύναμη!
Εσύ τι λες??? Και την κολλιδά επίσης!!! Αντε μπράβοΟρίστε.Να τη βάλω και ψηφοφορία?
![]()
Δυναμίτης στα πράιμ της!Είχε βγει και Μις Ευρώπη.
Πολύ μούναρος.Δυναμίτης στα πράιμ της!
νομίζω ότι οι φωτό παρθήκαν "ερήμην" της (δλδ χωρίς την συναίνεση της, να το γνωρίζει η ίδια, με αλλά λόγια)..Σούπερ ολόγυμνη.
![]()
Ηταν παπαρατσικές.νομίζω ότι οι φωτό παρθήκαν "ερήμην" της (δλδ χωρίς την συναίνεση της, να το γνωρίζει η ίδια, με αλλά λόγια)..
(κάτι θυμάμαι κ για αγωγή σχετικά, αλλά δεν παίρνω κ όρκο .. το γήρας βλέπετε ...)
μου έβγαζε κάτι σε Β' εθνική αυτή ..Κούκλα.
![]()