Νέα

Ποιό επάγγελμα τρώει το μεγαλύτερο κέρατο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο επαγγελμα τρώει το μεγαλύτερο κερατο

• Λογιστές

Ψήφοι: 3 2,0%
  • Εμποροι

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Μηχανικοι Αρχιτεκτονες

Ψήφοι: 7 4,7%
  • Γιατροι

Ψήφοι: 20 13,5%
  • Σουβλατζιδικα φαγαδικα

Ψήφοι: 7 4,7%
  • Μηχανικοί (διαφοροι)

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Αγρότες Κτηνοτροφοι

Ψήφοι: 5 3,4%
  • Δημόσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 14 9,5%
  • Ιδιωτικοί υπάλληλοι

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Άλλοι......

Ψήφοι: 27 18,2%
  • Όλοι....

Ψήφοι: 52 35,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148

michello

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Απρ 2014
Like
6.772
Πόντοι
1.041
Αναφέρομαι σε μια κυρία που γνώρισα ερωτικά πριν πολλά χρόνια, ο σύζυγος πιλότος στα canadair οπότε κτυπουσε συναγερμός για μεγάλη φωτιά...έπαιρνε φωτιά και το υπέροχο μουνι της...
Δεν αντιλαμβάνομαι τον "θυμό" του Υ13...

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456
Το πιο ωραίο γαμήσι πάντως, είναι η "παντρεμένη" και όσες φορές έτυχε έβγαλα γούστα, έβγαλα "άλλον εαυτόν" και γαμουσα σα σκύλος! Τώρα θα πλήρωνα για γαμήσι με παντρεμένη!!!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
743
Πόντοι
86
Όταν ο ναυτικός βρίσκει γυναίκα που αξίζει, σταματάει το επάγγελμα για να μη γαμιέται η γυναίκα όταν λείπει. Ναυτικοί και πουτανες κολομπαρετζούδες είναι το πιο καλτ ζευγάρι. Η ζωή τους όλη.
Kοιτα φιλε, δυσκολο να παρατησεις το επαγγελμα. Ο παχουλος μισθος βλεπεις. Γυναικες βρισκεις ευκολα, δουλειες με πολυ καλα λεφτα δυσκολα. Δοκιμασα κι εγω καποια στιγμη να το παιξω επιχειριματιας στην στερια. Μετα 3 χρονια αρον αρον στα καραβια για να ξεχρεωσω τις υποχρεωσεις μου. Ευτυχως δλδ! Αν δεις τι μισθους περνουν οι καπετανιοι και οι Α μηχανικοι θα καταλαβεις. Βεβαια αυτο το επαγγελμα δεν ενδυκνειται για οικογενεια. Οχι για να μην σου γαμηθει η γυναικα, αλλα σαν πατερας πρεπει νασαι και κοντα στα παιδια σου.
Καποιοι συναδελφοι, οπως λες αρκουνται στα κολομπαρα και στις καμπαρετζουδες, (... εκει οπυ εσυχναζαν ναυτικοι κι αλλα κακοποια στοιχεια... χα χα!) καποιοι αλλοι γουσταρουν πιο κυριλε καταστασεις. Οπως ειπα ο μισθος σου επιτρεπει ναχεις καλη εμφανιση, καλο αυτοκινητο, καλες γνωριμιες. Κι απο γκομενες, αλλο τιποτα. Και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Εξαρταται το πως θελει να βαδισει ο καθενας.

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Οι Ναυτικοί Παλιά Ξενογαμουσαμε στα Λιμάνια.....Τώρα Έχουν Κλείσει πολλά στο Puerto Rico Έκλεισαν στο Curacao έκλεισε το Capo Alegre ( οι γνώστες ξέρουν) .....
Πάντα πέφτει Κέρατο......Οφείλω να Σας Πληροφορίσω Ότι Οι Περισσότεροι Γαμηστρωνες είναι Κοντά σε Πολυεθνικές Εταιρείες....

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Kοιτα φιλε, δυσκολο να παρατησεις το επαγγελμα. Ο παχουλος μισθος βλεπεις. Γυναικες βρισκεις ευκολα, δουλειες με πολυ καλα λεφτα δυσκολα. Δοκιμασα κι εγω καποια στιγμη να το παιξω επιχειριματιας στην στερια. Μετα 3 χρονια αρον αρον στα καραβια για να ξεχρεωσω τις υποχρεωσεις μου. Ευτυχως δλδ! Αν δεις τι μισθους περνουν οι καπετανιοι και οι Α μηχανικοι θα καταλαβεις. Βεβαια αυτο το επαγγελμα δεν ενδυκνειται για οικογενεια. Οχι για να μην σου γαμηθει η γυναικα, αλλα σαν πατερας πρεπει νασαι και κοντα στα παιδια σου.
Καποιοι συναδελφοι, οπως λες αρκουνται στα κολομπαρα και στις καμπαρετζουδες, (... εκει οπυ εσυχναζαν ναυτικοι κι αλλα κακοποια στοιχεια... χα χα!) καποιοι αλλοι γουσταρουν πιο κυριλε καταστασεις. Οπως ειπα ο μισθος σου επιτρεπει ναχεις καλη εμφανιση, καλο αυτοκινητο, καλες γνωριμιες. Κι απο γκομενες, αλλο τιποτα. Και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Εξαρταται το πως θελει να βαδισει ο καθενας.
Σωστός.......
Μόνο που τώρα τα καράβια δεν κάθονται πολλές ημέρες (όπως παλιά) στα Λιμάνια και στην Καραϊβική Μόνο στον Saint Marteen Έχουν παραμείνει ......
Τώρα Τα Μισθολογια Στην Θάλασσα είναι καλά.....Αλλά Μόνο Για τους Αξιωματικούς (το κατώτερο πλήρωμα είναι σχεδόν αλλοδαποί έτσι?)

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.224
Πόντοι
6.236
Στρατιωτικοί..παλιά ως φοιτητής γαμησα στην πολυκατοικία μια παντρεμενη είχε υπηρεσία ο άντρας μου κτυπουσε γιατί ταχα κάτι είδε κ φοβήθηκε ανέβηκα πάνω τουμπωσε να δει κάτι κάτω από κρεβάτι..χαϊδεύει κι μετά έγινε το κακό.. ήμουν κ 22 ετών δεν φορούσα κ φανέλα ζέστη.. το σκέφτομαι κ χυνω

Fuck you

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0
Παντως απο γυναικεια επαγγελματα , οι πιο ξεκωλιαρες ειναι οσες φυλανε γερους σε σπιτια εσωκλειστες.
Μου χουν τυχει αρκετα με τετοιες διάφορες και ελληνιδες και αλλοδαπές και ολες παντρεμενες, μια περιπτωση θα πω για μια οταν εβγαζε το σκυλο της γριας βολτα, βρισκόμασταν καπου σε παρκο νυχτα με δεντρα θαμνους και μου περνε πιπα.
Και εχω γνωρισει και αλλη μια, αυτη αθηνα αποκλειστικη σε σπιτι, και ο άντρας της σε νησι μονιμα ,ενα ρεπο τη βδομαδα η μανταμ για λιγες ωρες εξω , τη ξεμουνιαζα στο πριαμο στα ρεπο της.
Ολες μα ολες μιλφαρες παντα 45-55 εκει μεσα.
Ψαχτειτε με τετοιες γαμιουνται

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
743
Πόντοι
86
Σωστός.......
Μόνο που τώρα τα καράβια δεν κάθονται πολλές ημέρες (όπως παλιά) στα Λιμάνια και στην Καραϊβική Μόνο στον Saint Marteen Έχουν παραμείνει ......
Τώρα Τα Μισθολογια Στην Θάλασσα είναι καλά.....Αλλά Μόνο Για τους Αξιωματικούς (το κατώτερο πλήρωμα είναι σχεδόν αλλοδαποί έτσι?)
Kαι πριν 30+ χρονια καποια πλοια 1-2 μερες καθονταν στο λιμανι (π.χ. τανκερς). Εγω, φιλε, απο την στιγμη που χωρισα και καταλαβα οτι πλεον πρεπει να ζω για μενα κι οχι για αλλους, καθε φορα που ξεμπαρκαριζα θα πηγαινα και κανα μηνα διακοπες, ποτε Βραζιλια, ποτε Αμερικη, ποτε Ισπανια κτλ. Μετα επιστροφη Ελλαδα και συνεχεια των διακοπων. Τα μισθολογια οντως πολυ καλα. Οταν τελειωνει ο αλλος την σχολη του (επιπεδου ΤΕΙ) στα 22 του και με πρωτο μισθο 3000 Ε και σε 6-7 χρονια σαν καπετανιος η Α μηχανικος χτυπαει το 8χιλιαρο, ναι και την ζωαρα του μπορει να κανει και το κομποδεμα του μπορει να δημιουργισει. Τωρα καποιοι συναδελφοι προτιμουν να επενδυσουν σε οικογενεια και να τους τα τρωνε αλλοι. Ο καθενας αξιος της τυχης του, που ελεγε και η γιαγια μου.

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Kαι πριν 30+ χρονια καποια πλοια 1-2 μερες καθονταν στο λιμανι (π.χ. τανκερς). Εγω, φιλε, απο την στιγμη που χωρισα και καταλαβα οτι πλεον πρεπει να ζω για μενα κι οχι για αλλους, καθε φορα που ξεμπαρκαριζα θα πηγαινα και κανα μηνα διακοπες, ποτε Βραζιλια, ποτε Αμερικη, ποτε Ισπανια κτλ. Μετα επιστροφη Ελλαδα και συνεχεια των διακοπων. Τα μισθολογια οντως πολυ καλα. Οταν τελειωνει ο αλλος την σχολη του (επιπεδου ΤΕΙ) στα 22 του και με πρωτο μισθο 3000 Ε και σε 6-7 χρονια σαν καπετανιος η Α μηχανικος χτυπαει το 8χιλιαρο, ναι και την ζωαρα του μπορει να κανει και το κομποδεμα του μπορει να δημιουργισει. Τωρα καποιοι συναδελφοι προτιμουν να επενδυσουν σε οικογενεια και να τους τα τρωνε αλλοι. Ο καθενας αξιος της τυχης του, που ελεγε και η γιαγια μου.
Φίλε μου ......
Α' Μηχανικός η Καπετάνιος Είναι λίγα €8000 για Ποντοπόρο....Για Ακτοπλοΐα Ίσως....

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.510
Πόντοι
1.196
Νομίζω για τους ναυτικούς το κέρατο είναι ένα είδος prerequirement για να έχουν οικογένεια. Ένας ναυτικός που ξέρω έχει ανοιχτό γάμο και έχει μόνο ζητήσει μη φέρνει η γυναίκα του άνδρες στο σπίτι για να μη βλέπει ή γειτονιά και να μη καταλάβουν τα παιδία.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Μην ασχοληθείς κάν. Θα βρείς το μπελά σου και δεν σε κόφτει κιόλας. Αστον να παίρνει καριολίκια και να του γαμάνε την γυναίκα άλλοι όσο θαλασσοπνίγεται.
Aντρας που τον χώνει σε γυναίκα με τέτοια περιγραφή είναι άρρωστος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom