You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιο είναι το πιο καθαρό στούντιο των Αθηνών;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pierrot Lunaire
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 114
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
MINI COOPER S μοδατο cabrio, αξιοπιστο, ποιοτητα BMW, με 185 αλογα......θα διαφωνησω μαζι σου την αλεκια την ειχα παρει περσι τον νοεμβρη και ηταν πολυ τρυφερη και με παρα πολυ καλη συμμετοχη.παρολο που αργησα να τελειώσω δεν εφυγε εκατσε στο δωματιο πανω απο μιση ωρα
Που διαφωνεις;
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Εχεις κανει νομιζω test drive ΚΑΙ στα 3 οπλα. Σωστα;τονινο με τις 3 φωτο πιο πάνω μού έχεις κόψει την ανασα!
καλημέρα!
Καλο Σ/Κ Πτεραρχε μου
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Εχεις κανει νομιζω test drive ΚΑΙ στα 3 οπλα. Σωστα;
Καλο Σ/Κ Πτεραρχε μου
Ναι!
επίσης καλό ΣΚ!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Αλέξια, για δες το καλύτερα ....Εχεις κανει νομιζω test drive ΚΑΙ στα 3 οπλα. Σωστα;
Καλο Σ/Κ Πτεραρχε μου
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Αυτο που ποσταρισες ειναι ενα δημιουργημα μιας πρωην Αγγλικης εταιρειας με Ινδο ιδιοκτητη και Αμερικανικα components(Ford).Αλέξια, για δες το καλύτερα ....
Μεινε σε αυτο που σου λεει ο μαιτρ(ταπεινοφροσυνη που εχω ο ...στης) Cooper S cabrio μοδατο και κοκκινο. Το 80% των οδηγων δεν θα φτασει ποτε τα ορια του.....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Μπορεί να έχει και Ινδους εργάτες, ΑΛΛΑ, ειναι χειροποίητο και κάνει Χ2 τα άλλα (min).Αυτο που ποσταρισες ειναι ενα δημιουργημα μιας πρωην Αγγλικης εταιρειας με Ινδο ιδιοκτητη και Αμερικανικα components(Ford).
Μεινε σε αυτο που σου λεει ο μαιτρ(ταπεινοφροσυνη που εχω ο ...στης) Cooper S cabrio μοδατο και κοκκινο. Το 80% των οδηγων δεν θα φτασει ποτε τα ορια του.....
Και κάτι άλλο που θα συμφωνήσω μαζί σου....Ουτε εγω ποτέ την έφθασα στα όριά της...είναι δύσκολο παιδί....
Επειδή ξέρω οτι αντέχεις .....Μολων λαβέ!!
Και ίσως αλλάξεις μαρκα ....
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Τρολαρουμε σε ενα thread για καθαριοτητα.....
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Τρολαρουμε σε ενα thread για καθαριοτητα.....
[move]Τι είναι αυτά!!![/move]
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Παντως για να επανελθουμε στο θεμα, αυτη ειναι η πιο "καθαρη" ψηφοφορια που εχω δει σε αυτο το forum.
Sensuality & Φ104, μετα το χαος, και αυτο ανταποκρινεται απολυτως στην πραγματικοτητα.
Βεβαια λειπουν καποια αντιπροσωπευτικα μαγαζια (Ισμηνης, Μελαντιας) αλλα δε νομιζω να αλλαζε το αποτελεσμα. Sensuality & Φ104 οι ιδιοκτητριες ειναι απο πανω και τα φροντιζουν και με την τρελλα για καθαριοτητα που εχουν και οι δυο, δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.
Τελος τα ειπαμε ολα.
Αντισθενη κλειστο το thread......παμε γι' αλλο
Sensuality & Φ104, μετα το χαος, και αυτο ανταποκρινεται απολυτως στην πραγματικοτητα.
Βεβαια λειπουν καποια αντιπροσωπευτικα μαγαζια (Ισμηνης, Μελαντιας) αλλα δε νομιζω να αλλαζε το αποτελεσμα. Sensuality & Φ104 οι ιδιοκτητριες ειναι απο πανω και τα φροντιζουν και με την τρελλα για καθαριοτητα που εχουν και οι δυο, δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.
Τελος τα ειπαμε ολα.
Αντισθενη κλειστο το thread......παμε γι' αλλο
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Αν ηταν θα ειχε προκυψει....Αφου ο tenten δεν προσθεσε καποιο αλλο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.κι άμα προκύψει και κανένα καινούργιο?
Τα ειπαμε ολα λεμε
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Αν ηταν θα ειχε προκυψει....Αφου ο tenten δεν προσθεσε καποιο αλλο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τα ειπαμε ολα λεμε
Καλέ μου συνάδελφε, συμφωνώ, και τά έγραψα, και τα ψήφισα. Αναφερόμουν στο μέλλον (και με μιά δόση χιούμορ ομολογώ .... ο επενδυτής ενός νέου μαγαζιού θα πρέπει να ρίξει λεφτά σε μιά συρρικνούμενη αγορά, αβέβαιη όσον αφορά να βρει καλούς πελάτες, καλές κοπέλες, με αβέβαιο και συρρικονούμενο τοπ εξωτερικό περιβάλλον, ίσως να έχει αναπόφευκτα μακρύτερους χρόνους αποπληρωμής, κτλ...)
velvetfoot
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατι το λες αυτο? Υποτίθεται οτι οι κοπελες κανουν ιατρικες εξετασεις (ποσο συχνα δεν το ξερουμε) και οτι εχουν μαζι τους το βιβλιαριο υγειας τους ενημερωμενο. Άρα γιατι καποια κοπελα να μην ειναι "καθαρη'?oλα καθαρα ειναι...το θεμα ειναι να ειναι "καθαρη" η ιεροδουλη
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Ειναι προφανές οτι εκτός απο νεο μέλος είσαι και νέος στο χώρο και επέτρεψέ μου και λιγο ..."ρομαντικός"Γιατι το λες αυτο? Υποτίθεται οτι οι κοπελες κανουν ιατρικες εξετασεις (ποσο συχνα δεν το ξερουμε) και οτι εχουν μαζι τους το βιβλιαριο υγειας τους ενημερωμενο. Άρα γιατι καποια κοπελα να μην ειναι "καθαρη'?
Η παραπάνω ψηφοφορία είναι ίσως η πιο αληθινή στο site όπως είπε και ο 911-Τονινο. Sensuality & Φυλής 104. Τέλος.
Αν ψάχνεις για επόμενα στάδια (αλλά επόμενα στάδια) Αντιοχείας και Sweet Angels.
Μετά όλα τα άλλα.