Διαγραμμένο μέλος 103459
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 3.077
τονινο με τις 3 φωτο πιο πάνω μού έχεις κόψει την ανασα!
καλημέρα!
καλημέρα!
MINI COOPER S μοδατο cabrio, αξιοπιστο, ποιοτητα BMW, με 185 αλογα......θα διαφωνησω μαζι σου την αλεκια την ειχα παρει περσι τον νοεμβρη και ηταν πολυ τρυφερη και με παρα πολυ καλη συμμετοχη.παρολο που αργησα να τελειώσω δεν εφυγε εκατσε στο δωματιο πανω απο μιση ωρα
Εχεις κανει νομιζω test drive ΚΑΙ στα 3 οπλα. Σωστα;τονινο με τις 3 φωτο πιο πάνω μού έχεις κόψει την ανασα!
καλημέρα!
Εχεις κανει νομιζω test drive ΚΑΙ στα 3 οπλα. Σωστα;
Καλο Σ/Κ Πτεραρχε μου
Αλέξια, για δες το καλύτερα ....Εχεις κανει νομιζω test drive ΚΑΙ στα 3 οπλα. Σωστα;
Καλο Σ/Κ Πτεραρχε μου
Αυτο που ποσταρισες ειναι ενα δημιουργημα μιας πρωην Αγγλικης εταιρειας με Ινδο ιδιοκτητη και Αμερικανικα components(Ford).Αλέξια, για δες το καλύτερα ....
![]()
Μπορεί να έχει και Ινδους εργάτες, ΑΛΛΑ, ειναι χειροποίητο και κάνει Χ2 τα άλλα (min).Αυτο που ποσταρισες ειναι ενα δημιουργημα μιας πρωην Αγγλικης εταιρειας με Ινδο ιδιοκτητη και Αμερικανικα components(Ford).
Μεινε σε αυτο που σου λεει ο μαιτρ(ταπεινοφροσυνη που εχω ο ...στης) Cooper S cabrio μοδατο και κοκκινο. Το 80% των οδηγων δεν θα φτασει ποτε τα ορια του.....
Τρολαρουμε σε ενα thread για καθαριοτητα.....
Αν ηταν θα ειχε προκυψει....Αφου ο tenten δεν προσθεσε καποιο αλλο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.κι άμα προκύψει και κανένα καινούργιο?
Αν ηταν θα ειχε προκυψει....Αφου ο tenten δεν προσθεσε καποιο αλλο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τα ειπαμε ολα λεμε![]()
![]()
![]()
Γιατι το λες αυτο? Υποτίθεται οτι οι κοπελες κανουν ιατρικες εξετασεις (ποσο συχνα δεν το ξερουμε) και οτι εχουν μαζι τους το βιβλιαριο υγειας τους ενημερωμενο. Άρα γιατι καποια κοπελα να μην ειναι "καθαρη'?oλα καθαρα ειναι...το θεμα ειναι να ειναι "καθαρη" η ιεροδουλη
Ειναι προφανές οτι εκτός απο νεο μέλος είσαι και νέος στο χώρο και επέτρεψέ μου και λιγο ..."ρομαντικός"Γιατι το λες αυτο? Υποτίθεται οτι οι κοπελες κανουν ιατρικες εξετασεις (ποσο συχνα δεν το ξερουμε) και οτι εχουν μαζι τους το βιβλιαριο υγειας τους ενημερωμενο. Άρα γιατι καποια κοπελα να μην ειναι "καθαρη'?