κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
εεεεπ....τι εχουμε εδω?
οπως παντα μαλακιες
:-* :-* :-* την αγαπη μου και τα φιλια μου στον θεο μας τον ΝΩΝΤΑ
εεεεπ....τι εχουμε εδω?
την ευλογια του ναχεις νωντοτεκνονοπως παντα μαλακιες
:-* :-* :-* την αγαπη μου και τα φιλια μου στον θεο μας τον ΝΩΝΤΑ
+ 1.000,00 !!!Alien, Oriental, Sensuality
(αλφαβητικά)
ρε μαγκες μηπως ξερει κανενας η νινα που δουλευε κασσανδρας καποτε δουλευει καπου ?+ 1.000,00 !!!
Δεν εχει αλλαξει τιποτα απο αυτα που θυμασαι. Το μονο θεμα ειναι οτι μετα τα δυο Λ (Λαουρα-Λιντα)του μαγαζιου ΧΑΟΣ!!!Δεν παω εδω και καιρο σε στουντιο.
Οταν πηγαινα ομως εκεινο που ειχε χαωδη διαφορα απο τα υπολοιπα ηταν το sensuality στην δαφνη.
Εκπληκτικος χωρος για στουντιο. Και πεντακαθαρο και οτι θες.
Ασε που οι υπηρεσιες που προσφερονταν(δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι) ηταν και οι μονες που δικαιολογουσαν τα αντιτιμα που ζητανε τα στουντιο.
Καθονταν οι κοπελες μεσα στα δωματια για 45 λεπτα το λιγοτερο ακομα και για το απλουστερο προγραμμα. Ανεση χρονου, ανεση χωρου.
Ολα τα υπολοιπα στουντιο ηταν Β εθνικη μπροστα του. Μακαρι ναταν ολα ετσι.
Διαφωνώ!!! Υπάρχει και ένα Α κεφαλαίο, η υπέροχη Αλέξια και απο οτι μαθαίνω και η Ράνια αξίζει επίσκεψης.Δεν εχει αλλαξει τιποτα απο αυτα που θυμασαι. Το μονο θεμα ειναι οτι μετα τα δυο Λ (Λαουρα-Λιντα)του μαγαζιου ΧΑΟΣ!!!
Μη με τρελανεις Σαββατιατικα!!!!Διαφωνώ!!! Υπάρχει και ένα Α κεφαλαίο, η υπέροχη Αλέξια και απο οτι μαθαίνω και η Ράνια αξίζει επίσκεψης.
θα διαφωνησω μαζι σου την αλεκια την ειχα παρει περσι τον νοεμβρη και ηταν πολυ τρυφερη και με παρα πολυ καλη συμμετοχη.παρολο που αργησα να τελειώσω δεν εφυγε εκατσε στο δωματιο πανω απο μιση ωραΗ Αλεξια