Νέα

Ποιό είναι το μέσο IQ της κοινότητας του μπου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο ειναι το μεσο IQ των μελων του μπου;

• 1-41, αμοιβαδες που περπατανε με μεγαλη πουτσα

• 41-60, πανχαζα πιθηκια με μεγαλη πουτσα

• 61-80, καθυστερημενοι με μεγαλη πουτσα

• 81-100, φυσιολογικοι πλεμπαιοι με μεγαλη πουτσα

• 101-120, ανω του μετριου πλεμπαιοι με μεγαλη πουτσα

• 121-140, εξυπνοι με μεγαλη πουτσα

• 141-170, πανεξυπνοι επιστημονες με μεγαλη πουτσα

• 171+, διαννοιες-τερατα ευφυιας με μεγαλη πουτσα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Αν μπει ποτε ψυχολογος εδω μεσα και προσπαθησει να βγαλει συμπερασματα απο τις δημοσκοπησεις μου, θα παει σε ψυχολογο :rockon:
Μεγαλο respect στο μεγαλο ποσοστο που ψηφισαν "φυσιολογικοι πλεμπαιοι" και εντασουν τα μελη του σαη σε φυσιολογικες κατηγοριες ανθρωπων, η αισιοδοξια σας μαγκες ειναι αξιοθαυμαστη :worship:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.606
Πόντοι
1.706
Αν μπει ποτε ψυχολογος εδω μεσα και προσπαθησει να βγαλει συμπερασματα απο τις δημοσκοπησεις μου, θα παει σε ψυχολογο :rockon:
Μεγαλο respect στο μεγαλο ποσοστο που ψηφισαν "φυσιολογικοι πλεμπαιοι" και εντασουν τα μελη του σαη σε φυσιολογικες κατηγοριες ανθρωπων, η αισιοδοξια σας μαγκες ειναι αξιοθαυμαστη :worship:
Μα ως ψυχολόγος οφείλει από μόνος του/μόνη της να πηγαίνει τακτικότατα σε άλλο ψυχολόγο/ψυχίατρο για τον δικό του/της έλεγχο/θεραπεία.
Δε γαμιέται, ας το γράψω, καλύτερα να πηγαίνει σε ψυχίατρο που είναι επιστήμων. Κοτζάμ ιατρική τελείωσε για να γίνει ψυχίατρος.........

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
Είμαστε εκ φύσεως αισιόδοξοι άνθρωποι και η ηδονή τροφοδοτεί την υπόφυση του εγκεφάλου μας προκαλώντας ερεθίσματα τα οποία κάνουν το μυαλό να δουλέψει για να έρθει η κορύφωση !
Αυτό απο μόνο του μας κατατάσσει τουλάχιστον στη μέση της κλίμακας εφυιας !!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.880
Πόντοι
3.506
"Όσο μεγαλύτερο το πουλί ενός άνδρα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να βγάλει γκόμενα." - θείος μου Ζήσης
Και πως θα κυκλοφορεί έξω για να αναδείξει τα πλούσια προσόντα του? :confused::confused::confused:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
2 φορες εκανα iq τεστ..... καλα τεστ πιστοποιημενα....οχι μαλακιες τυπου "δειτε τι iq εχετε"....
την μια φορα επιασα σκορ 128 και την αλλη 130.....αλλα πολυ ζαλουρα,εγινε το κεφαλι μου καζανι...
εχω κανει και εγω και εβγαλα περιπου 100
ομως ειχα στην χωροαντιληψη 141
απο πολυ μικρος θεωρουσα τον εαυτο μου πολυ πιο εξυπνο απο τα αλλα παιδακια, δεν καταλαβαινα οτι η ικανοτητα στην γεωμετρια στο σχεδιο και καποιες αλλες σχετικες με αυτα δραστηριοτητες δεν σε κανουν πιο εξυπνο αλλα απλα καποιον που εχει καποιο ταλεντο σε αυτα ακριβως.

μεγαλωνοντας ειδα ανθρωπους που ειχαν και αυτοι εφεση σε κατι συγκεκριμενο με πτυχια μαθηματικων κτλ κτλ που ειναι πραγματικα τουβλα σε ολα τα υπολοιπα.

τωρα εγω εχω αποδεχτει οτι ειμαι απλα ενα αμαμητος με
μικρο πουλι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Τόλμα εσύ να ΜΗΝ γυρίζεις γύρω τους στις δύσκολες μέρες του μήνα... αλλά, πριν το τολμήσεις, πες μας σε ποιο νεκροταφείο να έρθουμε για το μνημόσυνο αδελφέ...
Θα ενημερωθείς μέσω bou...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
απο πολυ μικρος θεωρουσα τον εαυτο μου πολυ πιο εξυπνο απο τα αλλα παιδακια, δεν καταλαβαινα οτι η ικανοτητα στην γεωμετρια στο σχεδιο και καποιες αλλες σχετικες με αυτα δραστηριοτητες δεν σε κανουν πιο εξυπνο αλλα απλα καποιον που εχει καποιο ταλεντο σε αυτα ακριβως.

μεγαλωνοντας ειδα ανθρωπους που ειχαν και αυτοι εφεση σε κατι συγκεκριμενο με πτυχια μαθηματικων κτλ κτλ που ειναι πραγματικα τουβλα σε ολα τα υπολοιπα.

μικρο πουλι
Eιχα περάσει τα τεστ με σχήματα που το ένα συμπληρώνει το άλλο κτλ σε διαγωνισμό για την Τράπεζα Κυπρου...θα έχω καλό βαθμό νοημοσύνης.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.495
Πόντοι
11.956
Και εγώ πέρασα τεστ με σχήματα ....έπιαναν βυζιά και έλεγα ποιας είναι .... χαχαχα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Συναγωνιστες μου με καθε σεβας.
Για σκεφτειτε τα εξης
1)Πως σας φαινεται που διαβαζετε τους εαυτους σας να δηλωνουν ενα υψηλο IQ στο φορουμ στην παρεα στον κολλητο στη γκομενα πχ;
Νοιωθετε ας πουμε μια καποια περηφανεια η κατι "δε σας αρεσει";
2)Αυτος που εφηυρε τη διαδικασια πιστευετε πως οντως προσεγγισε την αξιολογηση της ανθρωπινης ευφυιας με ακριβη και ορθο τροπο;
Σας παραπεμπω να δειτε την ταινια forest gump που εχει μεν εξωπραγματικο σεναριο φαντασιας,δινει δε "γροθια" σε πολλα χαρακτηριστικα του "κατεστημενου" με ομορφα σατυρικη διαθεση.
3)Υπαρχουν ενα σωρο αλλοι τομεις μετρησης της ανθρωπινης ευφυιας που ειναι ανουσιο να ασχολουμαστε με το IQ.
Να μερικοι τομεις απο αυτους
-ποσο νωρις στη ζωη εγινε καποιος ανεξαρτητος οικονομικα και ποσο αποτελεσματικα βγαζει χρηματα για να εξασφαλισει μια καλη ποιοτητα ζωης
-ποσο ευκολα κι ευελικτα επιλυει τα προβληματα της καθημερινοτητας
-ποσο ευκολα μπορει να κατακτα τους μικροστοχους της μερας
-πως διαχειριζεται την αποτυχια

Αυτα ειναι δεικτης ευφυιας ενος ανθρωπου και οχι ποσο εβγαλε στο απολυτηριο,αν περασε σε ΑΕΙ και σιγουρα οχι ποσο IQ score εβγαλε.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.495
Πόντοι
11.956
Συναγωνιστες μου με καθε σεβας.
Για σκεφτειτε τα εξης
1)Πως σας φαινεται που διαβαζετε τους εαυτους σας να δηλωνουν ενα υψηλο IQ στο φορουμ στην παρεα στον κολλητο στη γκομενα πχ;
Νοιωθετε ας πουμε μια καποια περηφανεια η κατι "δε σας αρεσει";
2)Αυτος που εφηυρε τη διαδικασια πιστευετε πως οντως προσεγγισε την αξιολογηση της ανθρωπινης ευφυιας με ακριβη και ορθο τροπο;
Σας παραπεμπω να δειτε την ταινια forest gump που εχει μεν εξωπραγματικο σεναριο φαντασιας,δινει δε "γροθια" σε πολλα χαρακτηριστικα του "κατεστημενου" με ομορφα σατυρικη διαθεση.
3)Υπαρχουν ενα σωρο αλλοι τομεις μετρησης της ανθρωπινης ευφυιας που ειναι ανουσιο να ασχολουμαστε με το IQ.
Να μερικοι τομεις απο αυτους
-ποσο νωρις στη ζωη εγινε καποιος ανεξαρτητος οικονομικα και ποσο αποτελεσματικα βγαζει χρηματα για να εξασφαλισει μια καλη ποιοτητα ζωης
-ποσο ευκολα κι ευελικτα επιλυει τα προβληματα της καθημερινοτητας
-ποσο ευκολα μπορει να κατακτα τους μικροστοχους της μερας
-πως διαχειριζεται την αποτυχια

Αυτα ειναι δεικτης ευφυιας ενος ανθρωπου και οχι ποσο εβγαλε στο απολυτηριο,αν περασε σε ΑΕΙ και σιγουρα οχι ποσο IQ score εβγαλε.
Στο μπου όλοι έχουν μεγάλο δείκτη νοημοσύνης....δεν χρειάζεται ανάλυση... χαχαχα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.137
Πόντοι
3.846
για έξυπνος μπορεί να υπάρχουν πολλές απόψεις, ο καθένας να έχει κλίση αλλού. Πάντως σίγουρα η πλειοψηφία των μελών είναι ψημένοι στη ζωή. Αυτή είναι η διαφορά από ένα φόρουμ για παιχνιδια, ή μπάλα ή λογιστικά κτλ. Εδώ διαβάζεις απόψεις ανθρώπων που έχουν εμπειρία από γυναίκες, από τη νύχτα, την πορνεία ,έχουν μάθει να αποφεύγουν τις φόλες, έχουν εμπειρία από πραγματική ζωή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.081
Πόντοι
216

μικρο πουλι

Eιχα περάσει τα τεστ με σχήματα που το ένα συμπληρώνει το άλλο κτλ σε διαγωνισμό για την Τράπεζα Κυπρου...θα έχω καλό βαθμό νοημοσύνης.
Επειδή τα διαβόητα τεστ τύπου MENSA τα έχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες για φίλτρο...
Εξαρτάται απο τη θέση για την οποία σε τεστάρουν.
Για όποιον είναι έστω και στοιχειωδώς καλός στα μαθηματικά, αυτά τα τεστ "λογικής" είναι απο σχετικά εύκολα εώς παιχνιδάκι. ΑΛΛΑ...
Το πόσο καλά θα τα πας σε κάποιο τέτοιο τεστ, μπορεί να σε κάψει, αν το κομμάτι "ευφυία" δεν είναι το ζητούμενο. Πριν απο ΠΟΛΛΑ χρόνια, άρτι απολυθείς απο τη δουλειά μου, και με τα φράγκα να είναι μεταξύ ρέστα και μηδέν, απάντησα σε μια αγγελία για προσωπικό στα Dia. Τότε που ακόμα πήγαιναν καλά. Σε ένα γκρούπ 20 ατόμων, μετά απο τις ατομικές συνεντεύξεις, μας έβαλαν σε μια αίθουσα, όλους μαζί, και μας έδωσαν απο ένα σετ τέτοιων τεστ. Εννοείται οτι ήταν της πλάκας η δυσκολία. Επίσης, εννοείται οτι, απάντησα σε ολόκληρο το τέστ αρκετά γρήγορα, ώστε να έχω χρόνο για τσιγάρο έξω, όσο ακόμα απαντούσε η υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, εννοείται, κόπηκα και δεν έπιασα ποτέ δουλειά στα Dia. Μέχρι αρκετά αργότερα, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έριχνα το φταίξιμο σε κάθε λογής μαλακίες, απο γνωστούς στελεψών στην εταιρεία, μέχρι πιτσιρίκες που τσιμπούκωσαν κάποιο προϊστάμενο για να πάρουν τη θέση. Αργότερα, όμως, και ενώ δούλευα σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, πάνω σε κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή σε διάλλειμα, έμαθα οτι, αν η θέση είναι χειρονακτική, το να είσαι αρκετά "ευφυής" θεωρείται αρνητικό, και το αντίστροφο, αν πρόκειται για θέση γραφείου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.137
Πόντοι
3.846
Η Mercedes κατά τη δεκαετία του 70 στο εργοστάσιο της Γερμανίας έπαιρνε για τη γραμμή συναρμολόγησης αυτούς με το χαμηλότερο σκορ στα τεστ IQ (συνήθως ήταν Τούρκοι). Η λογική ήταν ότι ένα έξυπνος άνθρωπος δε θα θέλει να τοποθετεί παράθυρα για 30 χρόνια και θα θελήσει κάποια στιγμή να αλλάξει περιβάλλον, ενώ ο χαζός δε θα έχει πρόβλημα με τη ρουτίνα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Mπορείς να βελτιώσεις το iq σου πολύ εύκολα.
Εγώ έκανα ένα τεστ είχα 85, την άλλη μέρα το ξαναέκανα είχα 90, ξανά 100, να μη πολυλογώ σε 10 μέρες έφτασα iq 145
διόλου άσχημα, να μη στεναχωρίεστε αν έχετε χαμηλό iq, αυτό λύνεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Επειδή τα διαβόητα τεστ τύπου MENSA τα έχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες για φίλτρο...
Εξαρτάται απο τη θέση για την οποία σε τεστάρουν.
Για όποιον είναι έστω και στοιχειωδώς καλός στα μαθηματικά, αυτά τα τεστ "λογικής" είναι απο σχετικά εύκολα εώς παιχνιδάκι. ΑΛΛΑ...
Το πόσο καλά θα τα πας σε κάποιο τέτοιο τεστ, μπορεί να σε κάψει, αν το κομμάτι "ευφυία" δεν είναι το ζητούμενο. Πριν απο ΠΟΛΛΑ χρόνια, άρτι απολυθείς απο τη δουλειά μου, και με τα φράγκα να είναι μεταξύ ρέστα και μηδέν, απάντησα σε μια αγγελία για προσωπικό στα Dia. Τότε που ακόμα πήγαιναν καλά. Σε ένα γκρούπ 20 ατόμων, μετά απο τις ατομικές συνεντεύξεις, μας έβαλαν σε μια αίθουσα, όλους μαζί, και μας έδωσαν απο ένα σετ τέτοιων τεστ. Εννοείται οτι ήταν της πλάκας η δυσκολία. Επίσης, εννοείται οτι, απάντησα σε ολόκληρο το τέστ αρκετά γρήγορα, ώστε να έχω χρόνο για τσιγάρο έξω, όσο ακόμα απαντούσε η υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, εννοείται, κόπηκα και δεν έπιασα ποτέ δουλειά στα Dia. Μέχρι αρκετά αργότερα, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έριχνα το φταίξιμο σε κάθε λογής μαλακίες, απο γνωστούς στελεψών στην εταιρεία, μέχρι πιτσιρίκες που τσιμπούκωσαν κάποιο προϊστάμενο για να πάρουν τη θέση. Αργότερα, όμως, και ενώ δούλευα σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, πάνω σε κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή σε διάλλειμα, έμαθα οτι, αν η θέση είναι χειρονακτική, το να είσαι αρκετά "ευφυής" θεωρείται αρνητικό, και το αντίστροφο, αν πρόκειται για θέση γραφείου.

Η Mercedes κατά τη δεκαετία του 70 στο εργοστάσιο της Γερμανίας έπαιρνε για τη γραμμή συναρμολόγησης αυτούς με το χαμηλότερο σκορ στα τεστ IQ (συνήθως ήταν Τούρκοι). Η λογική ήταν ότι ένα έξυπνος άνθρωπος δε θα θέλει να τοποθετεί παράθυρα για 30 χρόνια και θα θελήσει κάποια στιγμή να αλλάξει περιβάλλον, ενώ ο χαζός δε θα έχει πρόβλημα με τη ρουτίνα.
:embarrased:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Ποιο ειναι το ΜΕΣΟ iq της κοινοτητας του μπου;
Κάπου 61-80 και πολύ επιεικής είμαι. Καταφέρνουν να χειρίζονται το software του forum, έχουν στεροτυπική σκέψη, την κλασική εκρηκτική αντίδραση σε κάτι που δεν καταλαβαίνουν, καθώς και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με σωματικές εκδηλώσεις (σεξ, φαί, χέσιμο, κλάσιμο, πάρλα και χάχανα).

Έχουν ξαναφτιάξει τον κόσμο στα μέτρα τους με θεωρητικό μανιφέστο (επιχειρηματολογία γιατί γαμάμε πουτάνες) κι επινοήσει τίτλους των 10 ευρώ (ή 20 στη Φυλής) όπως μύστης, συναγωνιστής κλπ δηλ. καταστάσεις Δελαπατρίδη όπου πληρώνοντας 2 δραχμές σε έκανε υπουργό στο κόμμα των Κυανολεύκων που είχε ιδρύσει. :headbang:

Κατηγορία 1-40 που έβαλαν μερικοί δεν νομίζω να παίζει, γιατί τότε δεν θα μπορούσαν να χειριστούν το software. Είδα έναν που ρωτούσε πώς να ανοίξει νέο θέμα κι ίσως τίποτα άλλοι να μην καταφέρνουν να ανεβάσουν φωτό, αλλά πιστεύω είναι εξαιρέσεις.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες πιστεύω και μόνο που κάποιος έχει γραφτεί μέλος εδώ τον καθιστά εξυπνότερο από τον καθημερινό normal motherfucker της σημερινής κοινωνίας..... Όσο για την μεγάλη πουτσα οποίος ασχολειται πιο πολύ με αυτήν ε δε θα μεγαλώσει;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom