paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
μη φοβασαι τυπε, δεν ποναει τοσο πολυ, εκφρασου ελευθεραΔεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω νήμα εγώ
μη φοβασαι τυπε, δεν ποναει τοσο πολυ, εκφρασου ελευθεραΔεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω νήμα εγώ
σε περνάω μαζο2 φορες εκανα iq τεστ..... καλα τεστ πιστοποιημενα....οχι μαλακιες τυπου "δειτε τι iq εχετε"....
την μια φορα επιασα σκορ 128 και την αλλη 130.....αλλα πολυ ζαλουρα,εγινε το κεφαλι μου καζανι...
ειχα πελατισσα που δουλευε σε ξενοδοχειο-γαμηστρωνα.....καθαριζε τα δωματια.... εκει να δεις ιστοριες.... και τι μαζευε απο τα δωματια.... ντιλντο,αγγουρια,μελιτζανες....4 χρόνια σε 5 αστερο ξενοδοχείο δούλευα σε καλό ποστο εάν αρχίζω και λέω ιστορίες από εκεί με πελάτες καμαριέρες σερβιτόρες...να ένα καλό νήμα ....περιπέτειες σε 5αστερο χοτελ.....εδώ ο άλλος έβαλε ... παρτουζα με 3 Αλβανούς
ποσο εσυ???σε περνάω μαζο
Εγώ μιλάω και για προσωπικές ιστορίες με πελάτες σερβιτόρες καμαριέρες και τις μουναρες στην ρεσεψιόνειχα πελατισσα που δουλευε σε ξενοδοχειο-γαμηστρωνα.....καθαριζε τα δωματια.... εκει να δεις ιστοριες.... και τι μαζευε απο τα δωματια.... ντιλντο,αγγουρια,μελιτζανες....
Τι πελατισσαειχα πελατισσα που δουλευε σε ξενοδοχειο-γαμηστρωνα.....καθαριζε τα δωματια.... εκει να δεις ιστοριες.... και τι μαζευε απο τα δωματια.... ντιλντο,αγγουρια,μελιτζανες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσο εσυ???
141-170, δηλωμένο κι επικυρωμένοειχα πελατισσα που δουλευε σε ξενοδοχειο-γαμηστρωνα.....καθαριζε τα δωματια.... εκει να δεις ιστοριες.... και τι μαζευε απο τα δωματια.... ντιλντο,αγγουρια,μελιτζανες....
ποσο εσυ???
Το ΠΑΣΟΚ έρχεται141-170, δηλωμένο κι επικυρωμένο
έτσι γαμαει η δεξιά
που? που?Το ΠΑΣΟΚ έρχεται
που εκανες τεστ??? Στα πανεπιστημια κανουν που κ που τετοια τεστ.....141-170, δηλωμένο κι επικυρωμένο
έτσι γαμαει η δεξιά
μπααααααπου εκανες τεστ??? Στα πανεπιστημια κανουν που κ που τετοια τεστ.....
Κι εγω αυτο πηγα να κανω,αλλα εχει μονο θετικους αριθμους ο νηματοθετηςπήρα ως δείγμα τον εαυτό μου...
(μην διαβασω καμια μαλακία)
στηρίζωΈχω ιδέα για επόμενο Κυριακάτικο poll
- Σύμφωνα με την άποψη του τύπου Kalogero (ίσως και άλλων) είναι ξεφτίλα αν πληρώνεις για να γαμήσεις.
-Σύμφωνα πάλι με την άποψη αρκετών (αν όχι όλων των) mgtow ξεφτίλα είναι να "παρακαλάς" να γαμήσεις μέσω του φλέρτ
-Οπότε η ψηφοφορία θα μπορούσε να είναι ποιό πιστεύουμε (εμείς οι πανέξυπνοι) οτι είναι περισσότερο ξεφτίλα , η αν πιστεύουμε οτι τίποτα απο τα δύο δεν αποτελεί ξεφτίλα. Κάπως έτσι.
ΥΓ. καλά θα είναι να μην συζητηθεί εδω το ερώτημα , αλλά αν η όταν ανοιχτεί το υποψήφιο μελλοντικό poll , μην βγούμε εκτός θέματος.
ΥΓ2. Πάω για περπάτημα να κάψω καμιά θερμίδα
ενα αναλαφρο θεματακι-poll παρασκευης και οχι κυριακης, η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη.
Ποιο ειναι το ΜΕΣΟ iq της κοινοτητας του μπου;
στηρίζω
bourdela.com - ένα φόρουμ.... για μεγάλα κεφάλια
Παρακαλω ειλικρινεια και σοβαροτητα στις ψηφους σας...
2 φορες εκανα iq τεστ..... καλα τεστ πιστοποιημενα....οχι μαλακιες τυπου "δειτε τι iq εχετε"....
την μια φορα επιασα σκορ 128 και την αλλη 130.....αλλα πολυ ζαλουρα,εγινε το κεφαλι μου καζανι...