- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
το κρασί είναι εξίσου ωραίο με το ουίσκυ, όπως εξάλλου και η μπύραΠραγματι το κρασι ειναι μια ξινιλα σκετη και ειδικα το κοκκινο συνδυασμενο με φαγητο και απορω με ολη αυτη τη φιλοσοφια και το θαυμασμο γυρω απ'αυτο.Γουστα ειναι αυτα θα μου πεις...
Το ουισκακι και σε χωνευει,και σου χαλαρωνει το κεφαλι,και σου φερνει καλη διαθεση και σου καθαριζει το λαιμο αμα εχεις κανα ξεροβηχα.Ειναι φαρμακο για πολλα πραματα.
Εγω το κατατασσω στις κορυφαιες εφευρεσεις της ανθρωποτητας
Όχι.Οι αριθμοί στα stick on τι είναι, οι κωδικοί των λογαριασμών σου στο bourdela;
Όχι.
Κωδικοί σε Ελβετικές τράπεζες είναι.
εσύ είσαι ο περιβόητος Σταύρος της λίστας Λαγκάρντ;
Σωστος!...εχει τα χαρακτηριστικα της περιοχης του,τυρφη κ ιωδιο...
Κάβα ΡΑΞ - Χρυσοστόμου Σμύρνης 22,Κέντροτζονι ρεντ μπορεις να μου πεις που ειναι η καβα
εγω haig πινω και απο σπεσιαλ chivas cardhu κανα johny μαυρο πρασινο τα γνωστα δλδ
για το σιβας το 15αρι τι γνωμη εχετε?παντως εμενα μου φανηκε οτι ειχε ενα επιπεδο.μαλλον επαιζε ρολο το οτι ηταν 15αρι.οι γνωστες θα ξερουν.
Σκατά είναι όλα τα σίβας.
Μόνο στα βαλκάνια τα έχουν σε υπόληψη.
Lagavulin ΜΟΝΟ
http://[URL unfurl="true"]www.tomorrowstarted.com/wp-content/uploads/2011/12/lagavulin-16-year-old-scotch-whiskey-single-islay-malttop-10-holiday-gifts-ideas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αν σου αρέσει το Lagavulin,
επιβάλλεται να δοκιμάσεις:
[img]http://vodka-store.com/507-778-large/ardbeg-single-malt-scotch-whiskey-10-year-old-40-1l.jpg
δωσε φωτα ρε λακη. εγραψες ποιο ειναι το καλυτερο?
Είναι και προσωπικό θέμα. Ανάλογα με τις γεύσεις και τα αρώματα που αρέσουν στον καθένα.
ναι ρε αγορι μου εσυ ποιο λες ομως ρωταω
Εμένα μου αρέσουν οι έντονες γεύσεις/αρώματα οπότε είμαι talisker, lagavulin , oban , ardbeg κτλ ..........
Λοιπον, τωρα που μαζευτηκε λιγος κοσμος, θελω να μου προτεινετε κατι στο 50ρικο..
Αλλα να εχει αρωματα απο βανιλια-καραμελα, να ειναι καπως γλυκοπικρο..
Και να αφηνει μια ωραια επιγευση..
!Επειτα εξ ΑμερικήςJack Daniels,Jim Beam καιSouthern Comfort.Πάντως σαν σωτσέζικο ουίσκυ μου αρέσει πολύ σαν γεύση το Grant's