Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
ΤΖΑΚ ΝΤΑΝΙΕΛ'Σ
0.7L Jack Daniel’s in 8sec
0.7L Jack Daniel’s in 14sec
0.7L Jack Daniel’s in 57sec (γυναίκα!)
0.2L Jack Daniel’s σε 2sec
ΤΖΑΚ ΝΤΑΝΙΕΛ'Σ
Χρηστάρα μην κολλάς μόνο στο Talisker και στο λέει κάποιος που το Talisker 10 και το Lagavulin 16 δεν λείπουν ποτέ από το ντουλαπάκι του. Πχ εγώ δεν ακούμπαγα για χρόνια τα γλυκόπιοτα του speyside region,μου φέρνανε μια μικρή αναγούλα, τα δε βοτανικά floral ουίσκι παντελώς αδιάφορα. Ήμουν βλέπεις σκληροπυρηνικός με τα heavy monster καπνιστά, ώσπου έπεσε στα χέρια μου το clynelish 14 και έπαθα την πλάκα μου. Πήγε κατευθείαν στο νούμερο δυο της προσωπικής μου λίστας. Για αυτό καλό θα είναι που και που να δοκιμάζουμε και άλλα ουίσκι εκτός από τα αγαπημένα μας.
Χρηστάρα μην κολλάς μόνο στο Talisker και στο λέει κάποιος που το Talisker 10 και το Lagavulin 16 δεν λείπουν ποτέ από το ντουλαπάκι του. Πχ εγώ δεν ακούμπαγα για χρόνια τα γλυκόπιοτα του speyside region,μου φέρνανε μια μικρή αναγούλα, τα δε βοτανικά floral ουίσκι παντελώς αδιάφορα. Ήμουν βλέπεις σκληροπυρηνικός με τα heavy monster καπνιστά, ώσπου έπεσε στα χέρια μου το clynelish 14 και έπαθα την πλάκα μου. Πήγε κατευθείαν στο νούμερο δυο της προσωπικής μου λίστας. Για αυτό καλό θα είναι που και που να δοκιμάζουμε και άλλα ουίσκι εκτός από τα αγαπημένα μας.
Χθες δοκιμασα το παραπανω. Αναπάντεχα καλό.
εγω μετα το τριτο δε καταλαβαινω ουτε καλαμποκι ουτε τ αρχιδια μου
τυπε θα βαλουμε ενεχυρο το νεφρο μας στο ριχαρδο για να φτιαξουμε κεφαλιΤυπε, οταν ειναι single malt, ειναι 21 ετων και κοστιζει 195 ευρω (οχι οτι παντα τα ακριβα αξιζουν αλλα μετραει και το ποσο κοστιζει σε καποιο βαθμο) δεν ειναι αναπαντεχα καλο.
Τι περιμενες δηλαδη; Να ειναι πετρελαιο και να μη πινεται; :S
Τυπε αν ειμαστε απο αυτους που το καθαριζουμε το μπουκαλακι καθε βραδυ το νεφρο μας δε θα ποιανει και πολλατυπε θα βαλουμε ενεχυρο το νεφρο μας στο ριχαρδο για να φτιαξουμε κεφαλι
τυπε ουτε ντουζινα νεφρα δεν με φτανεΤυπε αν ειμαστε απο αυτους που το καθαριζουμε το μπουκαλακι καθε βραδυ το νεφρο μας δε θα ποιανει και πολλα
τυπε θα βαλουμε ενεχυρο το νεφρο μας στο ριχαρδο για να φτιαξουμε κεφαλι
βυσινο??????????????Ο μόνος λόγος που σε ανεβάζει η βότκα σε σχέση με το ουίσκι είναι επειδή έχουν συνηθήσει να την πίνουν όλοι με βύσινο και λεμόνι στις παρέες με τα γκομενάκια...
Όλα τα αλκόολια σε ανεβάζουν μέχρι να σε κατεβάσουν...