Νέα

Ποιο είναι πιο οικονομικό μέσον για Αθήνα-Ιωάννινα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fontas.dimi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
τελικά ο Φώντας βρήκε μέσο για να πάει για τις σφολιάτες
το έκοψε με το πόδι?
δεν μάθαμε ..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γελαω ελληνιδα να ζηταει τα ρεστα ο νασος ειχε την δικια του αποψη 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
χιούμορ...΄όχι δενέχω αν θες όμως έχω άλλο....και έχει και αυτό ..ου..
το χιουμορ ειναι αντρικη κυριως υποθεση.τωρα θα μου πεις και το μουνι αντρικη υποθεση ειναι,εδω ο αλλος θελει να την ψαλιδισει και να βαλει μουνοχειλα στη θεση της πουτσας του :S :S :S

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
το χιουμορ ειναι αντρικη κυριως υποθεση.τωρα θα μου πεις και το μουνι αντρικη υποθεση ειναι,εδω ο αλλος θελει να την ψαλιδισει και να βαλει μουνοχειλα στη θεση της πουτσας του :S :S :S

δικιά του είναι ότι θέλει την κάνει εσύ τι ζόρι τραβάς;;;ζηλεύεις που η δική σου είναι...μικρούλα;;;; και κάποιοι άλλοι την κόβουν;;πες τους να σου κρατήσουν ένα κομματάκι να το δέσεις στο κεφαλάκι μπας και μεγαλώσει λιγάκι η τσουτσουνα σου

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δικιά του είναι ότι θέλει την κάνει εσύ τι ζόρι τραβάς;;;ζηλεύεις που η δική σου είναι...μικρούλα;;;; και κάποιοι άλλοι την κόβουν;;πες τους να σου κρατήσουν ένα κομματάκι να το δέσεις στο κεφαλάκι μπας και μεγαλώσει λιγάκι η τσουτσουνα σου
αυτο ακριβως,επειδη την εχω πολυ μικρη :S δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι αντρακλες πουτσαραδες σαν τον αλλον θελουν να την κοψουν,δεν εκτιμουν αυτο που εχουν,μεσολαβησε αν μπορεις να παρω λιγο απο το περισσευμα να δεσω λιγο στο πουτσοκεφαλο μπας και.. :S :S

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ακριβως,επειδη την εχω πολυ μικρη :S δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι αντρακλες πουτσαραδες σαν τον αλλον θελουν να την κοψουν,δεν εκτιμουν αυτο που εχουν,μεσολαβησε αν μπορεις να παρω λιγο απο το περισσευμα να δεσω λιγο στο πουτσοκεφαλο μπας και.. :S :S

θέλει προσοχή στο κόλλημα μπας και βγει στραβή μετά η δική σου και ξέρεις τι λένε στο χωριό μου:
της κοντής (στραβής) ψωλής τα μαλλιά της φταίνε...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θέλει προσοχή στο κόλλημα μπας και βγει στραβή μετά η δική σου και ξέρεις τι λένε στο χωριό μου:
τυπισσα δεν καταλαβαινω πως φτασαμε απο τον τροπο που θα παει ο αλλος να ψησει κουλουρακια στην αλβανουπολη να συζηταμε πως θα μεγαλωσω την ανυπαρκτη ψωλη μου :S :S :S

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
τυπισσα δεν καταλαβαινω πως φτασαμε απο τον τροπο που θα παει ο αλλος να ψησει κουλουρακια στην αλβανουπολη να συζηταμε πως θα μεγαλωσω την ανυπαρκτη ψωλη μου :S :S :S

ο φούρναρης ξεκίνησε με τα πόδια να πάει κι εμείς το γυρίσαμε στις μαλακίες για να περάσει η ώρα!!!!!!
το αφήνουμε εδώ και περιμένουμε μήνυμα από το φούρναρη μόλις φτάσει στους παγουράδες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Τι ρόλο βαράς εσύ τώρα;
Εκδίδεσαι,είσαι αξιογάμητη,θα ανεβάσεις καμιά φωτό ή είσαι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;

Aν αξίζεις να σε πηδήξουμε βάλε καμιά φωτό,αλλιώς τράβα στο Cosmopolitan και μη μας σκοτίζεις τ΄αρχίδια.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τι ρόλο βαράς εσύ τώρα;
Εκδίδεσαι,είσαι αξιογάμητη,θα ανεβάσεις καμιά φωτό ή είσαι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;

Aν αξίζεις να σε πηδήξουμε βάλε καμιά φωτό,αλλιώς τράβα στο Cosmopolitan και μη μας σκοτίζεις τ΄αρχίδια.

τόσα μπάζα και δεν έχει σπασει ακομα η ψωλή σου;;;;;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τι ρόλο βαράς εσύ τώρα;

τυπε θα απορησεις αν αποκαλυφτει παλι ο γνωστος  χοντρος,κοντος, τριχωτος, μουστακαλης? :S :S :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τυπε θα απορησεις αν αποκαλυφτει παλι ο γνωστος  χοντρος,κοντος, τριχωτος, μουστακαλης? :S :S :S

Πιστεύω ότι είναι ακόμη ένα μπάζο που είδε φως και μπήκε...

Ακόμη δε βρέθηκε ΜΙΑ(1) μη εκδιδόμενη να μας βάλει μια φωτό να καταρρίψει το ΄νόμο του Λάκη και να μας βάλει στη θέση μας.

ΜΠΑΖΑ ΜΟΝΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom