You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιο είναι πιο οικονομικό μέσον για Αθήνα-Ιωάννινα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fontas.dimi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τυπε απολογεισαι σε ελλεηνιδα? :S :S :S
συνήγορος του κ@λου ή του λούτσου;;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
γελαω ελληνιδα να ζηταει τα ρεστα ο νασος ειχε την δικια του αποψη
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αν εχεις ιχνος χιουμορ δεν γελας αν εκανε ο αλλος ενα ορθογραφικο λαθος.αν εχεις λεμε... :S :S :Sσυνήγορος του κ@λου ή του λούτσου;;;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ρε Γιωργο τωρα μου την ειπε :S :S :S :'( :S :'( :S :'(γελαω ελληνιδα να ζηταει τα ρεστα ο νασος ειχε την δικια του αποψη
αν εχεις ιχνος χιουμορ δεν γελας αν εκανε ο αλλος ενα ορθογραφικο λαθος.αν εχεις λεμε... :S :S :S
χιούμορ...΄όχι δενέχω αν θες όμως έχω άλλο....και έχει και αυτό ..ου..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
νασο η ελληνιδες εχουν πολυ πλακα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το χιουμορ ειναι αντρικη κυριως υποθεση.τωρα θα μου πεις και το μουνι αντρικη υποθεση ειναι,εδω ο αλλος θελει να την ψαλιδισει και να βαλει μουνοχειλα στη θεση της πουτσας του :S :S :Sχιούμορ...΄όχι δενέχω αν θες όμως έχω άλλο....και έχει και αυτό ..ου..
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Γιωργο τι νεα,εσυ ολα καλα?νασο η ελληνιδες εχουν πολυ πλακα
το χιουμορ ειναι αντρικη κυριως υποθεση.τωρα θα μου πεις και το μουνι αντρικη υποθεση ειναι,εδω ο αλλος θελει να την ψαλιδισει και να βαλει μουνοχειλα στη θεση της πουτσας του :S :S :S
δικιά του είναι ότι θέλει την κάνει εσύ τι ζόρι τραβάς;;;ζηλεύεις που η δική σου είναι...μικρούλα;;;; και κάποιοι άλλοι την κόβουν;;πες τους να σου κρατήσουν ένα κομματάκι να το δέσεις στο κεφαλάκι μπας και μεγαλώσει λιγάκι η τσουτσουνα σου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ολα καλα νασο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αυτο ακριβως,επειδη την εχω πολυ μικρη :S δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι αντρακλες πουτσαραδες σαν τον αλλον θελουν να την κοψουν,δεν εκτιμουν αυτο που εχουν,μεσολαβησε αν μπορεις να παρω λιγο απο το περισσευμα να δεσω λιγο στο πουτσοκεφαλο μπας και.. :S :Sδικιά του είναι ότι θέλει την κάνει εσύ τι ζόρι τραβάς;;;ζηλεύεις που η δική σου είναι...μικρούλα;;;; και κάποιοι άλλοι την κόβουν;;πες τους να σου κρατήσουν ένα κομματάκι να το δέσεις στο κεφαλάκι μπας και μεγαλώσει λιγάκι η τσουτσουνα σου
αυτο ακριβως,επειδη την εχω πολυ μικρη :S δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι αντρακλες πουτσαραδες σαν τον αλλον θελουν να την κοψουν,δεν εκτιμουν αυτο που εχουν,μεσολαβησε αν μπορεις να παρω λιγο απο το περισσευμα να δεσω λιγο στο πουτσοκεφαλο μπας και.. :S :S
θέλει προσοχή στο κόλλημα μπας και βγει στραβή μετά η δική σου και ξέρεις τι λένε στο χωριό μου:
της κοντής (στραβής) ψωλής τα μαλλιά της φταίνε...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπισσα δεν καταλαβαινω πως φτασαμε απο τον τροπο που θα παει ο αλλος να ψησει κουλουρακια στην αλβανουπολη να συζηταμε πως θα μεγαλωσω την ανυπαρκτη ψωλη μου :S :S :Sθέλει προσοχή στο κόλλημα μπας και βγει στραβή μετά η δική σου και ξέρεις τι λένε στο χωριό μου:
τυπισσα δεν καταλαβαινω πως φτασαμε απο τον τροπο που θα παει ο αλλος να ψησει κουλουρακια στην αλβανουπολη να συζηταμε πως θα μεγαλωσω την ανυπαρκτη ψωλη μου :S :S :S
ο φούρναρης ξεκίνησε με τα πόδια να πάει κι εμείς το γυρίσαμε στις μαλακίες για να περάσει η ώρα!!!!!!
το αφήνουμε εδώ και περιμένουμε μήνυμα από το φούρναρη μόλις φτάσει στους παγουράδες
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
θέλει προσοχή στο κόλλημα μπας και βγει στραβή μετά η δική σου και ξέρεις τι λένε στο χωριό μου:
Τι ρόλο βαράς εσύ τώρα;
Εκδίδεσαι,είσαι αξιογάμητη,θα ανεβάσεις καμιά φωτό ή είσαι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;
Aν αξίζεις να σε πηδήξουμε βάλε καμιά φωτό,αλλιώς τράβα στο Cosmopolitan και μη μας σκοτίζεις τ΄αρχίδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.
Τι ρόλο βαράς εσύ τώρα;
Εκδίδεσαι,είσαι αξιογάμητη,θα ανεβάσεις καμιά φωτό ή είσαι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;
Aν αξίζεις να σε πηδήξουμε βάλε καμιά φωτό,αλλιώς τράβα στο Cosmopolitan και μη μας σκοτίζεις τ΄αρχίδια.
τόσα μπάζα και δεν έχει σπασει ακομα η ψωλή σου;;;;;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
τόσα μπάζα και δεν έχει σπασει ακομα η ψωλή σου;;;;;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε θα απορησεις αν αποκαλυφτει παλι ο γνωστος χοντρος,κοντος, τριχωτος, μουστακαλης? :S :S :SΤι ρόλο βαράς εσύ τώρα;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
τυπε θα απορησεις αν αποκαλυφτει παλι ο γνωστος χοντρος,κοντος, τριχωτος, μουστακαλης? :S :S :S
Πιστεύω ότι είναι ακόμη ένα μπάζο που είδε φως και μπήκε...
Ακόμη δε βρέθηκε ΜΙΑ(1) μη εκδιδόμενη να μας βάλει μια φωτό να καταρρίψει το ΄νόμο του Λάκη και να μας βάλει στη θέση μας.
ΜΠΑΖΑ ΜΟΝΟ