dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
δηλαδη ειμαι μπρουκλης επειδη εχω 98 ευρω να διαθεσω για το πηγαινε ελα?τι αλλο θα ακουσουμε.ο ανθρωπος ειπε ειναι δικος του ο φουρνος με πολυ δουλεια και δεν διαβασα καπου να ειναι απλα στελεχος.στους φορους και τα εξοδα εχεις δικιο αλλα εγω ακομα και το πιο ξεφτυλισμενο φουρναρη που ξερω τα παιδια του τα εχει σπουδασει και το αμαξακι του το εχει.πλακα μας κανεις τυπε?δλδ τον εργοδοτη μου πρεπει να τον λυπηθω εγω που εχει στα 200000 χιλιαρικα παγια εξοδα η εταιρια του.με αυτα που λες σκευτομαι να βαζω εγω τη βενζινη για τα αμαξια της δουλειας τωρα.Όπα ρε λεφτά,μπρούκλη κουβαρντά...
Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις στέλνουν στελέχη,όχι απλούς υπαλλήλους,για δουλειά στο εξωτερικό με χαμηλού κόστους αεροπορικές όπως ryanair,easyjet ιδίως σε ταξίδια μέχρι 2 ώρες.Άλλες επιχειρήσεις έχουν απαγορεύσει τη χρήση ανελκυστήρα για μετακίνηση ενός ορόφου,π.χ από τον πρώτο στο δεύτερο για οικονομία.Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις επιχείρηση εν μέσω κρίσης;
Χώρια ότι μπορεί ο άνθρωπος να φοβάται να οδηγήσει στο γαμοδρόμο που πάει στα Γιάννενα από το Ρίο Αντίριο και έχουν σκοτωθεί πολλοί άνθρωποι.