Νέα

Ποιο είναι πιο οικονομικό μέσον για Αθήνα-Ιωάννινα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fontas.dimi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Θέλω να ταξιδέψω Γιάννενα αφού ήθελα να πάω σε παραδοσιακό φούρνο εκεί να μάθω δύο φοβερές παραδοσιακές σφολιάτες για να κάνω στο δικό μου..

Δεν έχω αυτοκίνητο από πέρσυ και ήθελα αν ξέρει κανείς εκτός απο ΚΤΕΛ αν υπάρχει τίποτα τρένο;Please μην γελάσετε και μην με πείτε μαλάκα απλά δεν ξέρω..Όποιο παλικάρι γνωρίζει θα είμαι ευγνώμον.Αλλιώς με ΚΤΕΛ ένα 50άρι να πάω και άλλο τόσο να γυρίσω..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
:S

Συνημμένα

• russian-railway-stowaways-4-full.jpg
    russian-railway-stowaways-4-full.jpg
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 16

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τραίνο στα Γιάννενα ουτε πηγαίνει ούτε πήγαινε ποτέ..ΚΤΕΛ ή αεροπλάνο τα μόνα ΜΜΜ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θέλω να ταξιδέψω Γιάννενα αφού ήθελα να πάω σε παραδοσιακό φούρνο εκεί να μάθω δύο φοβερές παραδοσιακές σφολιάτες για να κάνω στο δικό μου..

Δεν έχω αυτοκίνητο από πέρσυ και ήθελα αν ξέρει κανείς εκτός απο ΚΤΕΛ αν υπάρχει τίποτα τρένο;Please μην γελάσετε και μην με πείτε μαλάκα απλά δεν ξέρω..Όποιο παλικάρι γνωρίζει θα είμαι ευγνώμον.Αλλιώς με ΚΤΕΛ ένα 50άρι να πάω και άλλο τόσο να γυρίσω..
τυπε ξημεροβραδυαζεσαι στο μπου για να διαβαζεις ιστοριες για τον Λιλα,τον  νομο του Πικερ,για πακηδες που διευθυνουν σουβλατζιδικα,το ποιος ειναι μιστερ μαλακας 2016 ,και δεν μπαινεις στο σαιτ του οσε για ενα λεπτο να δεις αν εχει δρομολογια για Ιωαννινα? :S :S :S

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Με κτελ η αεροπορικος αλλο μεσω δεν υπαρχει. Δες και εδω στην σελιδα μηπως βρεις οδηγο αλλα πληρωνεις τα μισα εξοδα της διαδρομης.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Α,και τι εννοεις θελεις να μαθεις να κανεις σφολιατες 'στον δικο σου' :think: :S :S :S

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Α,και τι εννοεις θελεις να μαθεις να κανεις σφολιατες 'στον δικο σου' :think: :S :S :S

Έχω φούρνο στην Αθήνα φίλε και κάνω στριφτές τυρόπιτες,σπανακόοπιτες,μπουγάτσες,γαλακτομπούρεκο,μπακλαβά κτλ αλλά είναι γνωστοί που έχουν φούρνο εκεί και μου είπαν να πάω για 3ήμερο να με φιλοξενήσουν και να μου δείξουν 2-3 ντόπιες παραδοσιακές σφολιάτες να τις κάνω και εγώ Αθήνα..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έχω φούρνο στην Αθήνα φίλε και κάνω στριφτές τυρόπιτες,σπανακόοπιτες,μπουγάτσες,γαλακτομπούρεκο,μπακλαβά κτλ αλλά είναι γνωστοί που έχουν φούρνο εκεί και μου είπαν να πάω για 3ήμερο να με φιλοξενήσουν και να μου δείξουν 2-3 ντόπιες παραδοσιακές σφολιάτες να τις κάνω και εγώ Αθήνα..
ωραιος :hi:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

εχεις φουρνο και σκέφτεσαι τα 49 ευρω να πας και 49 να γυρισεις ρε γυφτο?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Αφου θα ριξεις μαργαρινες και μαλακιες μεσα για να σου βγει το κοστος τι νοημα εχει;

Ο χρηστης Μασαζονομαχος πηγαινοερχεται Αθηνα Γιαννενα θα μπει να σου πει.

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0

Περίεργα μας τα λες τύπε....μπας και θέλουν να σε γλεντήσουν για κανα τριήμερο;;;;

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Αφου θα ριξεις μαργαρινες και μαλακιες μεσα για να σου βγει το κοστος τι νοημα εχει;

Ο χρηστης Μασαζονομαχος πηγαινοερχεται Αθηνα Γιαννενα θα μπει να σου πει.

Δεν έχω βάλει ποτέ μαλακίες μέσα σε ψωμί και σφολιάτες..Δεν θα σου πω το όνομα του φούρνου όμως πίστεψέ με έχω πελατεία από τη μισή Αττική και έχουν γράψει για το φούρνο μου και Lifo και εφημερίδα..

Εγώ έχω υψηλότερο κόστος παραγωγής και λίγο υψηλότερη τιμή σε σχέση με γνωστέα αλυσίδες φούρνων αλλά πουλάω ποιότητα..Αλλο τυρόπιτα με τυρί γύψο και σφολιάτα κατεψυγμένη της κακιάς ώρας και άλλο η δική μου με σφολια΄τα παραδοσιακή στριφτή όπως και σπανακόπιτα..

Και το ψωμί μου είναι πραγματικό τύπου χωριατικο

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν έχω βάλει ποτέ μαλακίες μέσα σε ψωμί και σφολιάτες..Δεν θα σου πω το όνομα του φούρνου όμως πίστεψέ με έχω πελατεία από τη μισή Αττική και έχουν γράψει για το φούρνο μου και Lifo και εφημερίδα..

Εγώ έχω υψηλότερο κόστος παραγωγής και λίγο υψηλότερη τιμή σε σχέση με γνωστέα αλυσίδες φούρνων αλλά πουλάω ποιότητα..Αλλο τυρόπιτα με τυρί γύψο και σφολιάτα κατεψυγμένη της κακιάς ώρας και άλλο η δική μου με σφολια΄τα παραδοσιακή στριφτή όπως και σπανακόπιτα..

Ώπα τύπε... Τόση πελατεία και θα πας με συγκοινωνία, και θα σε φιλοξενήσουν;

Ή είσαι πολύ λεφτάς και τα κάνεις μασούρι, ή μας τρολάρεις.

Τεσπα.

Όνομα του φούρνου σου σε παρακαλώ να μην πεις,

αλλά αν φύγεις από εκεί χωρίς να φας πίττα στους Βλάχους, μην ξανακατέβεις.

Ξηγημένοι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Γνωριζω μονο ενα τετοια φουρνο με εδρα το Παγκρατι. Αν και στα κουλουρια βαζει και αυτος μαργαρινες.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
εχεις φουρνο και σκέφτεσαι τα 49 ευρω να πας και 49 να γυρισεις ρε γυφτο?

Όπα ρε λεφτά,μπρούκλη κουβαρντά...
Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις στέλνουν στελέχη,όχι απλούς υπαλλήλους,για δουλειά στο εξωτερικό με χαμηλού κόστους αεροπορικές όπως ryanair,easyjet ιδίως σε ταξίδια μέχρι 2 ώρες.Άλλες επιχειρήσεις έχουν απαγορεύσει τη χρήση ανελκυστήρα για μετακίνηση ενός ορόφου,π.χ από τον πρώτο στο δεύτερο για οικονομία.Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις επιχείρηση εν μέσω κρίσης;
Χώρια ότι μπορεί ο άνθρωπος να φοβάται να οδηγήσει στο γαμοδρόμο που πάει στα Γιάννενα από το Ρίο Αντίριο και έχουν σκοτωθεί πολλοί άνθρωποι.

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Όπα ρε λεφτά,μπρούκλη κουβαρντά...
Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις στέλνουν στελέχη,όχι απλούς υπαλλήλους,για δουλειά στο εξωτερικό με χαμηλού κόστους αεροπορικές όπως ryanair,easyjet ιδίως σε ταξίδια μέχρι 2 ώρες.Άλλες επιχειρήσεις έχουν απαγορεύσει τη χρήση ανελκυστήρα για μετακίνηση ενός ορόφου,π.χ από τον πρώτο στο δεύτερο για οικονομία.Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις επιχείρηση εν μέσω κρίσης;
Χώρια ότι μπορεί ο άνθρωπος να φοβάται να οδηγήσει στο γαμοδρόμο που πάει στα Γιάννενα από το Ρίο Αντίριο και έχουν σκοτωθεί πολλοί άνθρωποι.

Ευχαριστώ φίλε για την κατανόηση.

Δεν έχω αυτοκίνητο από πέρσυ όταν ύστερα από σφοδρό τρακάρισμα νυχτα με έναν ηλίθιο που ήταν μες στο αλκοολ παραλίγο να σκοτωθώ και ενώ το αυτοκίνητό μου έγινε πίτα εγώ από θαύμα σώθηκα με διάσειση και εκδορές χάρη στη ζώνη,οπότε υπέστησα σοκ και δεν νιώθω καλά να οδηγώ

Μια μικρή επιχείρηση εν μέσω capital controls όπου οι προμηθευτές πρώτης ύλης απαιτούν πληρωμή τοις μετρητοίς,οι λογαριασμοί,η εφορία,το ενοίκιο στη μέση,οι μισθοί τριών υπαλλήλων όλα αυτά μειώνουν το περιθώριο κέρδους.

Εφόσον πάω σε γνωστούς δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αποδεχτώ την φιλοξενία τους και πρέπει να πληρώσω ξενοδοχείο,όπως κι αν ρώτησα αν τυχόν υπήρχε τρένο για εκεί ήταν να δω όλες τις επιλογές.Και τα 50 ευρώ να πάω και 50 να γυρίσω είναι κάποιο κόστος όχι αμελητέο.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και όσους σχολιάσαν με σκοπό να βοηθήσουν

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Δεν έχω βάλει ποτέ μαλακίες μέσα σε ψωμί και σφολιάτες..Δεν θα σου πω το όνομα του φούρνου όμως πίστεψέ με έχω πελατεία από τη μισή Αττική και έχουν γράψει για το φούρνο μου και [size=10pt]Lifo και εφημερίδα[/size]..

ελα μεταξυ μας ειμαστε πες ποιος εισαι ...

βεβαια το οτι σε εβγαλαν στα Μεσα δεν μου λεει κατι..... στηλες θελουν να γεμιζουν οι δημοσιοκαφροι με πληρωμενες και μη καταχωρησεις... μπορει και να τους κερασες και καμμμια τυροπιτα για να σε βαλουν ....

ΤΡΥΠΑ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
ελα μεταξυ μας ειμαστε πες ποιος εισαι ...

βεβαια το οτι σε εβγαλαν στα Μεσα δεν μου λεει κατι..... στηλες θελουν να γεμιζουν οι δημοσιοκαφροι με πληρωμενες και μη καταχωρησεις... μπορει και να τους κερασες και καμμμια τυροπιτα για να σε βαλουν ....

Και ποιός σου είπε ρε τύπε ότι τον διαφήμισε η Lifo....φέτος;;;;;

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Να πας ποδαρατος