You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό CT προτείνετε για παρθένο 18άρη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dekaoxto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Δηλαδή όλοι της γενιάς της δικής σας βάρεσαν μαλακία πρώτη φορά το 96 σε Volkswagen Scirocco??Θεε μου τι άλλο θα ακουσω???ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ!!!!
Είσαι τεραστιος!!
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
στριπτιτζαδικο ειναι αρχοντα!!!!
Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλα!!
Ρε γαμώτο..τώρα θέλω να πάρω και μία καραμουνάρα με σιλικονάτο γιατί το χω απωθημένο..θα μαζέψω λεφτά πρώτα όμως...η Kimberly απο το ίδιο γραφείο με την Chrystal που πήρα είναι καλή??Διαβάζω οτι είναι παγοκολώνα..δηλαδή?Χάλια μαύρα?
Είναι και ακριβές ρε γαμώτο 3 μήνες θα πρέπει να μαζεύω λεφτά..ΧΑΧΑΧΑ!!!
Ρε γαμώτο..τώρα θέλω να πάρω και μία καραμουνάρα με σιλικονάτο γιατί το χω απωθημένο..θα μαζέψω λεφτά πρώτα όμως...η Kimberly απο το ίδιο γραφείο με την Chrystal που πήρα είναι καλή??Διαβάζω οτι είναι παγοκολώνα..δηλαδή?Χάλια μαύρα?
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συνομήλικη μου φίλε μου..Aλλά γιατί ρωτάς?
Να υποθέσω ότι είναι παρθένα
η κοπελίτσα κ περιμένει να ξεπαρθενιαστείτε
μαζί ρομαντικα;
Πάντως φαίνεται όταν έχεις μια κάποια
εμπειρία κ ας μην έχει κάνει ποτέ σεξ η κοπέλα.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φιλε προσεχε με τα ct να μην σου γινουνε συνηθεια,ειναι ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟ ΣΠΟΡ,τραβα καλυτερα με το γκομενακι σου θελη πολλες ημερες να δουλευης για ενα δυοΕυχαριστώ φίλε μου να σαι καλα!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεχετε νεους σε ηλικια ειναι το νεο ανοιγμα του zuzuna !!Ρε παιδαρε dekaoxto, για λυσε μου μια απορια, αφου δεν εχεις ξαναπαρει ΠΟΤΕ ct και ειδικα απο το Ζuzana πως σου εκλεισε με την μια; Δεχετε νεους η Κρυσταλω η......
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Φίλε αν είναι έτσι τότε έχω χάσει την παρθενιά απ τα δώδεκα....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Εγώ δεν κλαίω ούτε δεκάρα από τα λεφτά που ξόδεψα...τα τίμησε και με το παραπάνω!!!Άξιζε πραγματικά...Ετοιμάζω και Review!!
πάντως...τέτοια εποχή όταν ήμουν 18 θυμάμαι λόγω πανελλήνιων, άγχους κλπ δεν μου σηκωνόταν καν και εσύ γράφεις και reviews
ωραίος...
ΧΑΧΑ!!Εννοείται πως όχι!!Τα έχω ακόμα αυτά, έχω ήδη κλείσει για Λονδίνο-Παρίσι!!Τα λεμε τον Σεπτεμβριο ξανα !!
Και μην χαλασεις τα λεφτα των διακοπων σου στις πουτανες ειναι μαλακια !!
Ναι περιμέναμε μέχρι να τελειώσουν οι πανελλήνιες!!Γι αυτό κι εγώ ήθελα να το παίξω έμπειρος και γαμάτος!!Να υποθέσω ότι είναι παρθένα
η κοπελίτσα κ περιμένει να ξεπαρθενιαστείτε
μαζί ρομαντικα;
Πάντως φαίνεται όταν έχεις μια κάποια
εμπειρία κ ας μην έχει κάνει ποτέ σεξ η κοπέλα.
Μου έκλεισε με τη μία..οταν της είπα οτι είμαι παρθένος μου στέλνει: "Erm...how old are you?" της λεω 18 και μου στέλνει "You should know that our girls wont accept a minor cause it is illegal, Chrystal will have to ask for your passport, so that you know" προσπαθώντας να με ψαρώσει..δεν μάσησα και λέω OK no problem..Και μια χαρά..είχα διαβάσει βεβαια οτι το εν λόγω γραφείο δεν ήταν πολύ εξυπηρετικό, σε εμένα μια χαρά ηταν πάντως..Ρε παιδαρε dekaoxto, για λυσε μου μια απορια, αφου δεν εχεις ξαναπαρει ΠΟΤΕ ct και ειδικα απο το Ζuzuna πως σου εκλεισε με την μια; Δεχετε νεους η Κρυσταλω η......
Σ' αρεσε το Review φίλε Γιώργο??Πώς σου φάνηκε??πάντως...τέτοια εποχή όταν ήμουν 18 θυμάμαι λόγω πανελλήνιων, άγχους κλπ δεν μου σηκωνόταν καν και εσύ γράφεις και reviews
ωραίος...
Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα!!ΧΑΧΑΧΑ!!Ποτέ δεν αγχώθηκα για τις πανελλήνιες!!Μου έκανε εντύπωση πάντως που ενώ πίστευα οτι θα ψιλοχεστω απο το άγχος οταν φτάσω στο ξενοδοχείο ημουν ψύχραιμος και κράτησα και πολύ..θα κράταγα κι άλλο αλλά με βίαζε λίγο ο χρόνος..Πάντως πολύ καλή η Κρυστάλ, εκεί που την έπαιρνα απο πίσω εκανε κι αυτή κινήσεις εκανα κι εγώ "γυμναστικές επιδείξεις" και παραλίγο να "τον" σπάσω... Της άρεσε πάντως που ήμουν μικρός, όχι με την έννοια οτι με γουστάριζε αλλά όπως μου είπε η ίδια "I thought you would be much older but you are young and cute!"
Oφείλω να ομολογήσω οτι σήμερα είμαι πολύ πιασμένος απο τα χθεσινά και δεν ήταν μόνο εξαιτίας της Κρυστάλ αλλά και της κοπέλας μου
Νομίζω πως αυτό που λές δεν ισχύει γιατί μου είπε το γραφείο οτι η Κρυστάλ τους δέχεται όλους..για άλλες κοπέλες θα μπορώ μετά το πρώτο meeting που θα θεωρούμαι "Regular Client"..Δεχετε νεους σε ηλικια ειναι το νεο ανοιγμα του zuzuna !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις