rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
φιλαράκο μου άσε την crystal και πάρε mya!!!
Eξαρταται απο ποια τρυπα θες να βγαλεις φιλε !!!Ελα ρε γαματη είναι...μου φαίνεται ή ειναι καλύτερη απ τις Photos??Η Photo πόσο χρεώνεται??
Φίλε μου την έκλεισα γιατι η Mya μου φαίνεται λίγο σκυλί στη φάτσα και μου αρέσει πιο πολύ η Crystal..Και επίσης είναι και πιό οικονομική..18 χρονών είμαι πιο εύκολα θα δικαιολογήσω στο "εξοδολόγιο" 250 παρά 300 ευρώ...φιλαράκο μου άσε την crystal και πάρε mya!!!
Το παληκαρι εκλεισε για αυριο το μεσημερι εαν το ακυρωση για να παρη αλλη τι γινεται μετα με το πρακτορειο; θα τον βαλουνε στην μαυρη λισταφιλαράκο μου άσε την crystal και πάρε mya!!!
XAXAXA!!Tι είναι>??? Τραπεζα?? Δεν νομιζω όμως γιατί παίζουν μόνο 250 ευρώ...Το παληκαρι εκλεισε για αυριο το μεσημερι εαν το ακυρωση για να παρη αλλη τι γινεται μετα με το πρακτορειο; θα τον βαλουνε στην μαυρη λιστα
Eυχαριστώ!!ΧΑΧΑΧΑ!!Θα προλάβω όμως??Μην με πιάσει στην παρλα και προλάβω κανα δυο....LOL!!Να μην ανησυχεις για τιποτα φιλε ολα καλα θα πανε και μια χαρα θα περασεις .
Ριξτης πεντε πιστολιες μιας και εισαι 18 και μια για μενα που ειμαι γερος !!
Καλο βολι !!!
θα σε πιασει στην πιπα με το καλημερα...Eυχαριστώ!!ΧΑΧΑΧΑ!!Θα προλάβω όμως??Μην με πιάσει στην παρλα και προλάβω κανα δυο....LOL!!
Φίλε αν είναι έτσι τότε έχω χάσει την παρθενιά απ τα δώδεκα....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Εγώ δεν κλαίω ούτε δεκάρα από τα λεφτά που ξόδεψα...τα τίμησε και με το παραπάνω!!!Άξιζε πραγματικά...Ετοιμάζω και Review!!
πολυ μικρος ξεκινησες την μαλακια.Ακου απο τα 12...εγω την ξεκινησα το 96 στο σιροκο.
Tι είναι το σιρόκο ρε παιδιά??