Επισκέπτης
Πες τα ρε sam θεέε!!!
Πες τα ρε sam θεέε!!!
Ναι ρε συ,σπάνια βάζει κάτι τόσο καλό η tv!!!Γουσταρα πάντος να τους αθοωσουν για να γινει τζερτζελες στην αθηνα....
Ασε ρε το παιδι και εχει τραβηξει τα πανδινα, τον εχουν λιντσάρει,ξυλο εχει φάει,η γυναικα του τον χώρισεΚλαψέεεε καργιόλη,κλάψεεε όσο θες τώρα!!!
Ασε ρε το παιδι και εχει τραβηξει τα πανδινα, τον εχουν λιντσάρει,ξυλο εχει φάει,η γυναικα του τον χώρισε
Για τον κουγια λεω...
Ναι ρε,να τον λιντσάρουνε τί εννοείς;;;Για τον κουγια λεω...
E τοτε που χε πει οτι ο θανατος του αλεξη ειταν θελημα θεου .. ειχαν βγει μερικοι εξω και του πεταγανε αυγα...Ναι ρε,να τον λιντσάρουνε τί εννοείς;;;
Eεε πες το ρε άνθρωπο,κάθομαι κ προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοείς.....E τοτε που χε πει οτι ο θανατος του αλεξη ειταν θελημα θεου .. ειχαν βγει μερικοι εξω και του πεταγανε αυγα...
Να του πετάξει κανεις κανα παπουτσι σαν τον γιωργάκη..Eεε πες το ρε άνθρωπο,κάθομαι κ προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοείς.....
Ξέρω ότι θέλουνε πολλοί να τον λιντσάρουνε αλλά δεν είχα ακόύσει κάποιον να προσπάθησε!!!
Έγινε κ αυτό από την σύζυγο ρε,ξύπνα!!!Να του πετάξει κανεις κανα παπουτσι σαν τον γιωργάκη..
Απο αυτην εφαγε ξυλο ρε,κατι γρατζουνιες στο προσωποΈγινε κ αυτό από την σύζυγο ρε,ξύπνα!!!
Ρε μαλάκα νομίζω είχε δηλώσει τότε ότι του πέταξε γόβα!!!Απο αυτην εφαγε ξυλο ρε,κατι γρατζουνιες στο προσωπο
να σου πω αγορι μου εσυ θα τραβουσες πιστολι σε εναν 15 χρονο που σε βριζει?
Έλα όμως που δεν φορούσε!!!Ο 15χρονος , από πλευράς διαστάσεων , ειφικά όταν φοράει κουκούλα,
δύσκολα ξεχωρίζει από ενήλικο.Εγώ στα 15 ήμουν 1,80 και είχα βάρος 85 κιλά.
Ο 15χρονος , από πλευράς διαστάσεων , ειφικά όταν φοράει κουκούλα,
δύσκολα ξεχωρίζει από ενήλικο.Εγώ στα 15 ήμουν 1,80 και είχα βάρος 85 κιλά.
το αν ο α;λλος αδικηθηκε ,εφαγε 10 χρονια σε 1 χρονο θα ειναι εξω απο οτι καταλαβαινω,ειναι δυσκολο να το πει κανεις.
Ναι μεν δεν εκανε τιποτα αλλα δεν εκανε και τιποτα για ν α σταματησει τον Κορκονεα.
Ειναι μια ευθηνη κι αυτη.
Δεν είναι το ίδιο να εμποδίσεις μπράβους κ να τις φας με το να εμποδίσεις τον συναδερφό σου να σκοτώσει...Όταν οι αράπηδες μπράβοι του Τροπικάνα στην Μύκονο
σκότωναν στο ξύλο , με εκατοντάδες γροθιές-κλωτσές τον Αυστραλό
ήταν παρόν ένας λιμενικός.Δεν έκανε τίποτε για να τον γλυτώσει.
Δεν άκουσα καν να του απαγγέλθηκε καν κατηγορία , πόσο μάλλον να καταδικασθεί σε φυλάκιση ...