Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στην περίπτωση Κορκονέα οι ένορκοι επηρεάστηκαν ... από τις κραυγές που ακούγονται δύο χρόνια τώρα..
ας μην ξεχνάμε ότι ο Κορκονέας είχε καταδικαστεί από την πρώτη μέρα..
το τεκμήριο αθωότητος δεν ελήφθη ποτέ υπόψιν.. μην ξεχνάτε ότι ακόμη και όταν παρήλθε το δεκαοκτάμηνο της προφυλάκισης και έπρεπε να αποφυλακισθεί σε πολλά ΜΜΕ ακούστηκε η πρότσαη να συνεχιστεί η κράτησις του..

αν θέλαμε να έχουμε αμερόληπτο δικαστήριο (ενόρκους) στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έπρεπε να το κάνουμε εισαγωγή από μία χώρα που δεν φτάνουν οι ειδήσεις της Ελλάδας..
Να επέμβουνε ξένοι στην ελληνική δικαιοσύνη;;; :o

Ντροπή κ αίσχος,είμεθα Ελληνές κ υπερήφανοι γι'αυτό!!! :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι μου θυμησες τωρα....
Πριν 16 χρονια ημουν στην Αγκολα. Παω λοιπον να ψωνισω μαυρο απο εναν αραπη. Γινεται το deal παιρνω το stuff και ψαχνω ταξι για να παω στο καραβι. Ξαφνικα εμφανιζονται 2 μπατσοι, μου δειχνουν ταυτοτητα και αρχιζουν και με ψαχνουν. Μου βρισκουν το μαυρο και αρχιζουν να μου λενε οτι θα παω φυλακη και τα σχετικα. Μου λενε να τους ακολουθησω. Εχω κλασει μεντες, αλλα τι να κανω τους ακολουθω. Με πανε σ΄ενα στενακι και μου ριχνουν το ποιημα, οτι δεν ειναι καλα να παω φυλακη στην Αγκολα και διαφορα αλλα εκφοβιστικα. Και στο καπακι, αν εχω λιγα λεφτα μπορουν να με βοηθησουν. Βγαζω το πορτοφολι και του δειχνω τα λεφτα που ειχα μαζι μου περιπου 200$ και λιγα μαλτεζικα, τα οποια μου τα πειραν ολα. Αφου μου πειραν και το ρολοι, μια μαιμου που ειχα, μου ειπαν οτι μπορουσα να φυγω. Τους λεω τοτε αφου μου πηρατε λεφτα και ρολοι δε μου δινεται το μαυρο πισω. ΟΚ μου λενε παρτο. Του λεω δε μου δινεται και 4-5 δολαρια ή λιγα δικα σας, δε θυμαμε το νομισμα τους, για να παρω ταξι? Και τι μου λενε οι αθεοφοβοι, θα σου δωσουμε λεφτα αλλα θα κρατησουμε το stuff κι αν μας φερεις αυριο πισω τα λεφτα στο ταδε μερος (ενα καφενειο) θα σου δωσουμε πισω το μαυρο. Τα δικα μου λεφτα που μου ειχαν κλεψει πριν λιγο. Τελικα πηρα το μαυρο και το εκοψα με τα ποδια για το καραβι.

πολύ παζάρι ρε αδελφάκι.. ελα να σε βάζω να παζαρεύεις με τους εργολάβους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

That's Africa...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Οι ένορκοι δηλαδή από ποιους θα έπρεπε να απαρτίζονται;;;

Αν αποτελούνται από σώμα δικαστικών θα λέγεται όπως κ για την δικαιοσύνη ότι δεν είναι καθαροί...

Δεν είπα αυτό ρε παίχτη! Είπα πως σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους και ο ένας θα βγει μετά να πει τί είπε ο άλλος, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα είχε την τόλμη να αναρωτηθεί (φωναχτά εννοώ) "Καλά γιατί διάολο να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει ο Κορκονέας τον πιτσιρικά. Ενδεχόμενο δόλο (= πυροβολώ και στ' αρχίδια μου ότι γίνει!) ναι. Μάλλον είχε. (12 με 15 χρόνια είναι ο ενδεχόμενος δόλος) Αλλά πρόθεση; Τον ήξερε και από την προηγούμενη;"

Ε! Αυτό το άφησαν για το Εφετείο...

Επισκέπτης
Τι μου θυμησες τωρα....
Πριν 16 χρονια ημουν στην Αγκολα. Παω λοιπον να ψωνισω μαυρο απο εναν αραπη. Γινεται το deal παιρνω το stuff και ψαχνω ταξι για να παω στο καραβι. Ξαφνικα εμφανιζονται 2 μπατσοι, μου δειχνουν ταυτοτητα και αρχιζουν και με ψαχνουν. Μου βρισκουν το μαυρο και αρχιζουν να μου λενε οτι θα παω φυλακη και τα σχετικα. Μου λενε να τους ακολουθησω. Εχω κλασει μεντες, αλλα τι να κανω τους ακολουθω. Με πανε σ΄ενα στενακι και μου ριχνουν το ποιημα, οτι δεν ειναι καλα να παω φυλακη στην Αγκολα και διαφορα αλλα εκφοβιστικα. Και στο καπακι, αν εχω λιγα λεφτα μπορουν να με βοηθησουν. Βγαζω το πορτοφολι και του δειχνω τα λεφτα που ειχα μαζι μου περιπου 200$ και λιγα μαλτεζικα, τα οποια μου τα πειραν ολα. Αφου μου πειραν και το ρολοι, μια μαιμου που ειχα, μου ειπαν οτι μπορουσα να φυγω. Τους λεω τοτε αφου μου πηρατε λεφτα και ρολοι δε μου δινεται το μαυρο πισω. ΟΚ μου λενε παρτο. Του λεω δε μου δινεται και 4-5 δολαρια ή λιγα δικα σας, δε θυμαμε το νομισμα τους, για να παρω ταξι? Και τι μου λενε οι αθεοφοβοι, θα σου δωσουμε λεφτα αλλα θα κρατησουμε το stuff κι αν μας φερεις αυριο πισω τα λεφτα στο ταδε μερος (ενα καφενειο) θα σου δωσουμε πισω το μαυρο. Τα δικα μου λεφτα που μου ειχαν κλεψει πριν λιγο. Τελικα πηρα το μαυρο και το εκοψα με τα ποδια για το καραβι.
Λες να ήτανε μπάτσος κ αυτός που με έκλεψε,από τους καινούργος τους ξένους που πήρανε ιθαγένεια;;; :2funny:

λουτσος

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αει κίχου ρε...

το ποσό αυτό είναι μέτριο για μία τετοια υπόθεση.. ακούγονται πολύ μεγαλύτερα στην πιάτσα..
εισαι μαλακας τελικα. τα ποσα που παιζουν ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τις δυνατοτητες του καθενα. ειναι μερος της δουλειας του καθε μοντελοπνιχτη να μαθει ποσα αντεχεις και να σου ριξει και κατι παραπανω. βλακα, που ακουγονται μεγαλυτερα ποσα. αλλο ποσο θα ακουστει για σενα, αλλο για μενα.
δε μπορει, Δ.Υ. με περικεφαλαια εισαι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είπα αυτό ρε παίχτη! Είπα πως σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους και ο ένας θα βγει μετά να πει τί είπε ο άλλος, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα είχε την τόλμη να αναρωτηθεί (φωναχτά εννοώ) "Καλά γιατί διάολο να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει ο Κορκονέας τον πιτσιρικά. Ενδεχόμενο δόλο (= πυροβολώ και στ' αρχίδια μου ότι γίνει!) ναι. Μάλλον είχε. (12 με 15 χρόνια είναι ο ενδεχόμενος δόλος) Αλλά πρόθεση; Τον ήξερε και από την προηγούμενη;"

Ε! Αυτό το άφησαν για το Εφετείο...

δεν είναι αυτός ο ενδεχόμενος δόλος...

Ο ενδεχόμενος δόλος: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν αύτός προβλέπει το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της πράξης του, δεν το επιδιώκει αλλά το αποδέχεται ή ελπιζει απλώς ότι δε θα συμβεί (π.χ. χτυπώ κάποιον στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Σκοπός μου είναι να τον τραυματίσω. Ξέρω ότι ενδέχεται να τον σκοτώσω, αλλά ελπίζω απλά ότι μόνο θα τον τραυματίσω.).

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εισαι μαλακας τελικα. τα ποσα που παιζουν ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τις δυνατοτητες του καθενα. ειναι μερος της δουλειας του καθε μοντελοπνιχτη να μαθει ποσα αντεχεις και να σου ριξει και κατι παραπανω. βλακα, που ακουγονται μεγαλυτερα ποσα. αλλο ποσο θα ακουστει για σενα, αλλο για μενα.
οτι πείς.. ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...

τα κόκκινα τα χαπάκια τα πήρες το πρωί?

Επισκέπτης
Μα μόνο με την διεφήμιση που πήρε ο μοντελοπνίχτης είναι λογικό να έκανε κάποια καλύτερη τιμούλα!!! :cheesy:

Αλλό που τελικά δεν του βγήκε όως θα ήθελε....

Σε εκπομπή η δελτίο θέλω να τον δω τώρα τον καργιόλη να δω τι θα λέει να ευχαριστηθώ!!! :cum:

Επισκέπτης
διαθέτει ωραίον γκώλον ????? διότι τα ωραία πέη είναι η ειδικότης σου...
Δεν τον έκοψα,θα βολευτείς με ότι είναι,στην ηλικία σου πόσες σεξουαλικές δραστηριότητες σου μένουνε νομίζεις;;; :cheesy:

Mετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού!!! :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
δεν είναι αυτός ο ενδεχόμενος δόλος...

Ο ενδεχόμενος δόλος: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν αύτός προβλέπει το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της πράξης του, δεν το επιδιώκει αλλά το αποδέχεται ή ελπιζει απλώς ότι δε θα συμβεί (π.χ. χτυπώ κάποιον στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Σκοπός μου είναι να τον τραυματίσω. Ξέρω ότι ενδέχεται να τον σκοτώσω, αλλά ελπίζω απλά ότι μόνο θα τον τραυματίσω.).

Η έννοια του ενδεχόμενου δόλου είναι αρκετά ελαστική.
Για παράδειγμα ο Βαγιωνής είχε φάει 13 χρόνια για ενδεχόμενο δόλο, έχοντας σκοτώσει την γκόμενα με ένα σπαθί σαμουράϊ παίζοντας ερωτικά παιχνίδια. Έμεινε μέσα 8!
Σε κάθε περίπτωση αν πυροβολήσεις χωρίς σοβαρό λόγο και κάποιος σκοτωθεί, ο ενδεχόμενος δόλος είναι πολύ λογική απόφαση, ανεξάρτητα του αν δεν είχες πρόθεση και προς τα που πυροβόλησες. Όταν πυροβολείς στον αέρα ελπίζεις πως δεν θα σκοτωθεί κανείς αλλά ξέρεις (και αδιαφορείς γι αυτό) πως κάποιος μπορεί και να σκοτωθεί, όπως και έγινε.
(Αμέλεια, προφανώς, θα ήταν αν εκπυρσοκροτούσε το όπλο τυχαία)

Η γνώμη μου είναι πως στο Εφετείο, αυτή θα είναι η (έστω συμβιβαστική) απόφαση.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν τον έκοψα,θα βολευτείς με ότι είναι,στην ηλικία σου πόσες σεξουαλικές δραστηριότητες σου μένουνε νομίζεις;;; :cheesy:

Mετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού!!! :2funny:
:zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom