Επισκέπτης
Μην το λες,θέλω να δω αυτές τις μελέτες!!!Τριχες κατσαρες.
Μην το λες,θέλω να δω αυτές τις μελέτες!!!Τριχες κατσαρες.
Δεν είπα αυτό όμως, οπότε θα παρακαλούσα να λείπουν τα "έτσι ακριβώς" σε δικά μου γραφόμενα.
Αν θες να το ρίξουμε στην δεν έχω πρόβλημα!!!
Ααα εκεί το πας///Το ψυχογράφημα του Στάλιν και το ψυχογράφημα του Χίτλερ δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Ρώτησε έναν ψυχίατρο.
Κάνε μου μια χάρη, πληζ.
Μην χρεώσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ σε μένα τον "κομμουνισμό" που λες (και με τον όρο εννοείς τον σταλινισμό βεβαίως).
Προσωπικά, έχω κατέβει πολλάκις σε διαδήλωση π.χ. εναντίον της χούντας του Γιαρουζέλσκι στην Πολωνία.
Δεν ξέρω αν έχει κάνει το ίδιο για αντίστοιχες δικτατορίες της Δύσης.
Βρέστα λοιπόν με όσους "το σκέφτονται" επ αυτού, όχι όμως με μένα.
Αν και θα ήσουνα πολύ πιο πειστικός σ' αυτό που υπονοείς, αν δεν έβρισκες "ελαφρυντικά" στη δράση του Βορίδη με τα καδρόνια.
Δηλαδή: ή παπάς- παπάς, ή ζευγάς- ζευγάς.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να στο ξαναπώ.
ενω η Μακροννησος απλα αναγκαιο κακο?Τόποι διακοπών ήταν....ψέματα της πλουτοκρατιας, των μονοπωλίων και της ολιγαρχίας όλα τα άλλα....
Το ψυχογράφημα του Στάλιν και το ψυχογράφημα του Χίτλερ δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Ρώτησε έναν ψυχίατρο.
ενω η Μακροννησος απλα αναγκαιο κακο?
Aλλο ειπα...οτι η κληρονομια του Μαρξισμου ΔΕΝ ειναι πολιτικα νεκρη.Αν το "Κεφάλαιο" οδηγεί υποχρεωτικά στα γκουλάγκ, τότε δεν θέλω να έχω καμμιά σχέση με την Αριστερά, ποντικέ.
Δηλαδή, μη χρεώσουμε στον Μαρξ και τους Κόκκινους Χμερ, έλεος.
Θα το διαβάσω ρε...όταν παρουσιάζεις τα γκούλαγκ σαν απλές φυλακές, τι θες να κάνω???
σου πρότεινα σχετικό βιβλίο, αλλά δεν ξέρω αν αντέχεις να το διαβάσεις.....
?Το ψυχογράφημα του Στάλιν και το ψυχογράφημα του Χίτλερ δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Ρώτησε έναν ψυχίατρο.
Δεν έβαλα κανένα ψυχιατρικό όρο στη συζήτηση.
Οπότε μη συνδέεις με μένα αυτά που ενδεχομένως πρεσβεέυεις εσύ.
Δεν είπα λοιπόν αυτό.
Και ξέρω καλά τι είπα.
Το"Κεφαλαιο"ομως ακομη μνημονευεται...
Το"Mein Kampf"παλι οχι...
Ααα εκεί το πας///
Ναι πουλάκι μου ο Χίτλερ με τον Στάλιν είχανε κάποια κοινά...
Όλοι οι κομμουνιστές με τους χρυσαυγίτες είναι το ίδιο όμως;;;
Tσου,οι άλλοι έχουνε πρακτική κ ιδεολογία όπως ακριβώς την εφαρμόσανε...Εντάξει, για την στάση σου μπράβο.
Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται εξιδανίκευση των ιδεολογιών, του στυλ "δεν φταίει η ιδεολογία, φταίει η εφαρμογή".
Και οι άλλοι, "συγνώμη λάθος" μπορούν να πουν...
[size=10pt]ΚΚΕ: Και εμείς απολύουμε![/size]Κάνε μου μια χάρη, πληζ.
Μην χρεώσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ σε μένα τον "κομμουνισμό" που λες (και με τον όρο εννοείς τον σταλινισμό βεβαίως).
Προσωπικά, έχω κατέβει πολλάκις σε διαδήλωση π.χ. εναντίον της χούντας του Γιαρουζέλσκι στην Πολωνία.
Δεν ξέρω αν έχεις κάνει το ίδιο για αντίστοιχες δικτατορίες της Δύσης.
Βρέστα λοιπόν με όσους "το σκέφτονται" επ αυτού, όχι όμως με μένα.
Αν και θα ήσουνα πολύ πιο πειστικός σ' αυτό που υπονοείς, αν δεν έβρισκες "ελαφρυντικά" στη δράση του Βορίδη με τα καδρόνια.
Δηλαδή: ή παπάς- παπάς, ή ζευγάς- ζευγάς.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να στο ξαναπώ.
Δεδομένα που αν εξεταστούνε αναλυτικά δεν εξομοιώνουμε Χίτλερ-Στάλιν.
Αν δεις απλά επιπόλαια τα εκατομμύρια νεκρών ναι σαφώς.
Εντάξει, για την στάση σου μπράβο.
Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται εξιδανίκευση των ιδεολογιών, του στυλ "δεν φταίει η ιδεολογία, φταίει η εφαρμογή".
Και οι άλλοι, "συγνώμη λάθος" μπορούν να πουν...
Θα το διαβάσω ρε...
Για πες τί ήτανε τα γκουλάγκ λοιπόν αν όχι φυλακές;;;
Στις υπόλοιπες καπιταλιστικές χώρες δεν υπήρχανε φυλακές ή ήτανε σε καλύτερη μοίρα οι κρατούμενοι;;;
(έχεις υπόψην βέβαια για πότε μιλάμε φαντάζομαι,δεν νομίζω να έπρεπε οι τότε φυλακές να είναι σαν τις σημερινές)