Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ετσι ειναι...ισα κι ομοια θα μπουν οι κυριοι συνταγματαρχες με τους ΕΛΑΣιτες?

Εδώ κάποιοι βάζουν ίσα και όμοια τους σνοφίτες με τον ελληνικό στρατό, σε αυτό θα κολλήσουμε;

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Η πραγματικότητα όπως την θέλουνε κάποιοι: ναζισμός=κομμουνισμός!!! :jerking:

Λες κ ο Χίτλερ/Μουσολίνι είναι το ίδιο με Μαρξ/Λένιν!!! :headbang:

Τα χρωματα αλλαζαν και τα μεσα. Οι σκοποι και τα αποτελεσματα ηταν παρομοια.

Επισκέπτης
Μα στις περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου, την ίδια απαξία έχουν...
Στις συνειδήσεις όχι,μην φας...

Βέβαια όταν απαγορεύεις εξίσου κομμουνιστικά κόμματα με ναζιστικά είναι κάπως δύσκολο να αναπτυχθούνε τα αντίστοιχα κόμματα...

Για να μιλήσουμε σοβαρά πάντως, ο Στάλιν (και είναι άλλης τάξης συζήτηση αν "πιστώνεται" ή όχι στην αριστερά η δράση του, ξέρετε την άποψή μου) δεν απείχε και πάρα πολύ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ απο τον Χίτλερ, τουλάχιστον αν μετρήσουμε πόσα εκατομμύρια νεκρούς κόστισε στην ανθρωπότητα.
Δεν ξέρω δηλαδή αν εσύ θα προτιμούσες να πεθάνεις στο Άουσβιτς ή στο γκουλάγκ.
Αν εξετάσεις το αποτέλεσμα νεκροί καθόλου,όμως άλλοι οι λόγοι σε κάθε περίπτωση.

Ο Χίτλερ από ψύχωση περί καθαρής φυλής,ο Στάλιν αντικαθεστωτικούς άλλοτε αθώους(όχι πάντα όμως).

Τα Γκουλάγκ ήτανε φυλακές όχι τόπος εκτελέσεων...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Η πραγματικότητα όπως την θέλουνε κάποιοι: ναζισμός=κομμουνισμός!!! :jerking:

πρακτικά, είναι το ίδιο....

Λες κ ο Χίτλερ/Μουσολίνι είναι το ίδιο με Μαρξ/Λένιν!!! :headbang:

Να σε βοηθήσω λίγο.... ο Χίτλερ/Μουσολίνι είναι το ίδιο με Στάλιν/Μπερια

Συνημμένα

• 23august.jpg
    23august.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Τα χρωματα αλλαζαν και τα μεσα. Οι σκοποι και τα αποτελεσματα ηταν παρομοια.
Δεδομένα που αν εξεταστούνε αναλυτικά δεν εξομοιώνουμε Χίτλερ-Στάλιν.

Αν δεις απλά επιπόλαια τα εκατομμύρια νεκρών ναι σαφώς.

Επισκέπτης
Να σε βοηθήσω λίγο.... ο Χίτλερ/Μουσολίνι είναι το ίδιο με Στάλιν/Μπερια
Αν το πιάσεις από εκεί ναι σαφώς,αλλά άλλο το ειδικό κ άλλο το γενικό όμως.

Σταλινισμός=ναζισμός ναι φυσικά,όχι όμως κομμουνισμός=ναζισμός όσο κ αν το θέλουνε ''οι φιλελεύθεροι''-φίλοι μας ευρω(πέοι)...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να μιλήσουμε σοβαρά πάντως, ο Στάλιν (και είναι άλλης τάξης συζήτηση αν "πιστώνεται" ή όχι στην αριστερά η δράση του, ξέρετε την άποψή μου) δεν απείχε και πάρα πολύ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ απο τον Χίτλερ, τουλάχιστον αν μετρήσουμε πόσα εκατομμύρια νεκρούς κόστισε στην ανθρωπότητα.

Έτσι ακριβώς, τα άκρα συναντώνται.

Έχουν γίνει, παλαιότερα, μελέτες από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους κ.λπ., που το επιβεβαιώνουν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ωχ καλά. Και το οικονομικό μοντέλο του DAP βασιζόταν στην κεντρική διαχείριση των οικονομικών πόρων, ο δε συγκεντρωτισμός της εξουσίας περισσότερο κοντά στον κομμουνισμό είναι, παρά στην αστική δημοκρατία. Για τις μεθόδους επιβολής δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω, απλά οι μεν βιάζονταν άρα σ' έβαζαν φούρνο οι δε είχαν όλο το χρόνο στην διάθεση τους άρα σ' έβαζαν στην κατάψυξη. Ακόμα και στα φυλετικά θέματα είχαν κοινά σημεία μιας και οι μεν τα είχαν με τους εβραίους, οι δε με πολωνούς, κοζάκους και αρκετούς άλλους λαούς...

Κάνε μου μια χάρη, πληζ.
Μην χρεώσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ σε μένα τον "κομμουνισμό" που λες (και με τον όρο εννοείς τον σταλινισμό βεβαίως).
Προσωπικά, έχω κατέβει πολλάκις σε διαδήλωση π.χ. εναντίον της χούντας του Γιαρουζέλσκι στην Πολωνία.
Δεν ξέρω αν έχεις κάνει το ίδιο για αντίστοιχες δικτατορίες της Δύσης.
Βρέστα λοιπόν με όσους "το σκέφτονται" επ αυτού, όχι όμως με μένα.
Αν και θα ήσουνα πολύ πιο πειστικός σ' αυτό που υπονοείς, αν δεν έβρισκες "ελαφρυντικά" στη δράση του Βορίδη με τα καδρόνια.
Δηλαδή: ή παπάς- παπάς, ή ζευγάς- ζευγάς.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να στο ξαναπώ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έτσι ακριβώς, τα άκρα συναντώνται.

Έχουν γίνει, παλαιότερα, μελέτες από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους κ.λπ., που το επιβεβαιώνουν.

Δεν είπα αυτό όμως, οπότε θα παρακαλούσα να λείπουν τα "έτσι ακριβώς" σε δικά μου γραφόμενα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στις συνειδήσεις όχι,μην φας...

Βέβαια όταν απαγορεύεις εξίσου κομμουνιστικά κόμματα με ναζιστικά είναι κάπως δύσκολο να αναπτυχθούνε τα αντίστοιχα κόμματα...

Καλά μην φας, έχουμε γλάρο. Όχι μόνο στις ΗΠ, αλλά γενικότερα στον αγγλοσαξωνικό κόσμο, τα κομμουνιστικά κόμματα είναι ανέκδοτο.
Στην Μεγάλη Βρεταννία έφτασαν το εντυπωσιακό νούμερο των 60 χιλιάδων μελών (ανώτατο) κατά τον ΒΠΠ και έκτοτε... μέχρι που διαλύθηκαν..

Επισκέπτης
Καλά μην φας, έχουμε γλάρο. Όχι μόνο στις ΗΠ, αλλά γενικότερα στον αγγλοσαξωνικό κόσμο, τα κομμουνιστικά κόμματα είναι ανέκδοτο.
Στην Μεγάλη Βρεταννία έφτασαν το εντυπωσιακό νούμερο των 60 χιλιάδων μελών (ανώτατο) κατά τον ΒΠΠ και έκτοτε... μέχρι που διαλύθηκαν..
ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ ήτανε κ υπέρ του πολέμου στο Ιράκ...

Και παρότι πέσανε πολύ δεν εξαφανίστηκανε τα κκ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το"Κεφαλαιο"ομως ακομη μνημονευεται...

Το"Mein Kampf"παλι οχι...

Αν το "Κεφάλαιο" οδηγεί υποχρεωτικά στα γκουλάγκ, τότε δεν θέλω να έχω καμμιά σχέση με την Αριστερά, ποντικέ.
Δηλαδή, μη χρεώσουμε στον Μαρξ και τους Κόκκινους Χμερ, έλεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom