Εκείνη την ημέρα ειταν μια κλασική ημέρα πορεις και διαδήλωσης σαν ορισμος ,αλλα σαν πράξη οχι διοτη κατεβηκε μια λαοθάλλασα για να διαμαρτυρηθει για την τραγικη κατάσταση που υπαρχει στην χώρα και για τα δυσκολα για να ανταπεξελθουν οι οικογένειες μέτρα της κυβέρνησης. Κοσμος ,και πάλι κοσμος η μιση πορεια να φωνάζει εξω απο την βουλή << κλεφτες, κλεφτες>> η αλλη μιση προχώραγε κανονικα και ενα μικρο μέρος οπως παντα εκανε τα επεισόδεια.Στην πορεια που είμουν και εγω δεν ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΗΧΤΗ,ειταν ολα κλειστα ακομα και το μικρο περίπτερο ειταν κλειστο..
1 Στοιχείο: H MARFIN ειταν η μονη ανοιχτη τράπεζα.
2 Στοιχείο: Oι ανθρωποι που δουλευανε στην τράπεζα μέσα ειχαν ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ τους ανωτερους να φυγουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ.
3 Στοιχείο: H μονη τράπεζα που κάηκε εντελως ειταν η συγκεκριμένη.
Και ρωτάω λοιπον,ΓΙΑΤΗ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ?
Δεν θέλω να υπερασπιστω τους αριστερους διοτη ετσι και αλλιως εχω δηλώσει φιλελευθερος ,αλλα κανεις δεν εχει δολοφωνικο ενστικτο, χτυπανε μπατσους,και ανωτερα αλλα οχι υπαλληλους τράπεζας ,ασχετος οτι υπήρχαν εξω ατομα που έλεγαν << να καουν>>
Τεσπα ειναι ξεκάθαρα τα πραγματα ,χεστίκανε πάνο τους τα καριολια και ετσι ειχαν οργανώσει κατι για να ΑΝΤΗΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ της προσοχης του κόσμου ,διοτη εκεινη την ημερα εαν δεν υπηρχε βουλευτικη ασυλια θα ειχαμε νεκρους υπουργους.
Και μετα το παιχνιδι των ΜΜΕ ,οτι δηθεν η αστυνομια τους ψάχνει ,οτι το βιντεο εξέτάζεται στην ΓΑΔΑ και οτι θα τους πιάσουν κλπ κλπ κλπ τα οποια με εχουν κάνει πλεον να μην βλεπω ποια τηλεωραση.
Τυχαια ειταν η δολοφονια του Σ.ΓΚΙΟΛΙΑ? Που πάλι τα μέσα ελεγαν ψέματα οτι τον εκτελεσε Η ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ?
Τεσπα ας μην ξεφευγουμε διοτη το θρεντ ειναι συγκεκριμενα για την υπόθεση γρηγοροπουλου .
Οι τυπο θα πάνε εφετειο και Αρειο πάγο και ο ενας θα φάει 3 χρονια και ο αλλος το πολυ στα 45-47 θα εχει βγει και θα καμαρώνει τα παιδια του που θα εχουν μεγαλώσει ενο ο αλλος θα τρώει χωμα..
Μην ακουτε λοιπον πολυ ειδησεις..