αίμαααααααααααα και σπέρμαααααααααααααααααααααααα
ρε τι γίνεται στην πολιτισμένη ευρώπη το 2010.......
Άσε μας ρε persona...τυφλός είσαι, δεν βλέπεις..?
αίμαααααααααααα και σπέρμαααααααααααααααααααααααα
ρε τι γίνεται στην πολιτισμένη ευρώπη το 2010.......
Α ωραία....
Θα τα λέμε σε δύο θρεντ τώρα???
τα ισόβια είναι 20 χρόνια γεμάτα... ο άλλος που έφαγε 10 σε 2-3 χρόνια θα είναι έξω...τα ισόβια στην Ελλάδα είναι 25 χρόνια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι εκτίοντας τα 3/5 και κάτι ψιλά και έχοντας καλή διαγωγή, κάποιος μπορεί να βγει στα 16 χρόνια. Έχοντας μέσα στη μπουζού 2 χρόνια περίπου τα οποία πιάνονται στην συνολική ποινή είναι εύκολο να υπολογίσει κανείς ότι στην χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι έξω σε 14 χρόνια ....
και δεν πιάνουμε το ενδεχόμενο να υπηρετήσουν σε αγροτικές φυλακές όπου η κάθε μέρα πιάνεται διπλή ...
Και ο αλλος πριν τα 50 θα ναι εξω...τα ισόβια είναι 20 χρόνια γεμάτα... ο άλλος που έφαγε 10 σε 2-3 χρόνια θα είναι έξω...
Αστυνομοι στην φυλακη........
Φανταζομαι τι ωραια υποδοχη θα τους κανουν οι συγρατολυμενοι τους........
ο παπ μπήκε παιδί και βγήκε μεσήλικας και κάτι, ο Φραντζής νομίζω ότι είναι ακόμα μέσα...Εδω αποφυλακιστηκαν ο Παπαχρονης και αυτος ο αλλος που ειχε κανει κομματακια την γυναικα του...Καπου εκει στα 20 χρονια νομιζω εκατσαν
Μη ξεχνάμε όμως ότι αναμεσά μας κυκλοφορούν και οι δολοφόνοι των εργαζομένων της Marfin....αν βρεθούν ποτέ οι ένοχοι, θα ήθελα να δω αντιδράσεις αλλά και την απόφαση της δικαιοσύνης.
Βγήκε ήδη απόφαση.
Δεν είναι δολοφονία.
Φταίει αποκλειστικά η τράπεζα.
Ίσως όμως να φταίνε και οι μανάδες των νεκρών που τους γέννησαν.
Αν δεν το είχαν πράξει , σίγουρα δεν θα είχαν κανεί στη Μαρφίν ...
Βγήκε ήδη απόφαση.
Δεν είναι δολοφονία.
Φταίει αποκλειστικά η τράπεζα.
Ίσως όμως να φταίνε και οι μανάδες των νεκρών που τους γέννησαν.
Αν δεν το είχαν πράξει , σίγουρα δεν θα είχαν κανεί στη Μαρφίν ...
21 χρονια καθησε ο Παπ, ο Φραντζης εχεις δικιο ειναι μεσα, εκανε αιτηση και απορριφθηκεο παπ μπήκε παιδί και βγήκε μεσήλικας και κάτι, ο Φραντζής νομίζω ότι είναι ακόμα μέσα...
Το δεδομένο ότι Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΙΧΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ , που προέκυψε από εξειδικευμένο εργαστήριο του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ δεν το έλαβαν υπόψη ....
Έχουμε μια δικαστική απόφαση καταδίκης των ενόχων. Τώρα αν υπάρξουν δίκες και σε επόμενους βαθμούς θα το δούμε....
Μη ξεχνάμε όμως ότι αναμεσά μας κυκλοφορούν και οι δολοφόνοι των εργαζομένων της Marfin....αν βρεθούν ποτέ οι ένοχοι, θα ήθελα να δω αντιδράσεις αλλά και την απόφαση της δικαιοσύνης.
Να σου φέρω και εγώ πιστοποίηση ότι ο νεαρός έπεσε πάνω στη σφαίρα, όχι η σφαίρα στο νεαρό, πορωμένε.
Και ακόμα κι αν εξοστρακίστηκε, τι σημαίνει?
Δεν τράβηξε τη σκανδάλη ο δράστης?
Mην ειστε και τόσο ζωα της μαρφιν δεν θα τους πιάσουν ποτε διοτη δεν ΥΠΆΡΧΟΥΝ.
Βαλτε το καλα και σκεφτειτε το. Δεν ενοω τπτ ατυχηματα κλπ ,χωρης θέληση και τετοια...
Αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
Ναι διάβασε το επόμενο ποστ μου..δηλαδή τώρα εσύ θες να μας πεις ότι καταλαβαίνεις τι έχεις γράψει?