Σου αρέσουν οι γυναίκες σου να είναι υποτακτικές κι εγώ δεν είμαι. Παίρνεις το αυτί μου μέσα στο στόμα σου. ''Με ακούς; Να πας να γαμηθείς'' Δεν μιλάς. Σπάνια το κάνεις. Αρπάζεις και τους δυο καρπούς με το ένα χέρι σφιχτά. Βάζεις το άλλο σου χέρι μέσα μου. Με γαμάς με το δάχτυλο. Πονάει. Μ' αρέσει που πονάει. ''Είναι πολύ άγριο, να πας να γαμηθείς, να πας να γαμηθείς...'' Δεν μιλάς. Δεν σε νοιάζει. Συνεχίζεις να το κάνεις. Και συνεχίζεις. Και συνεχίζεις... Κυριαρχία. Πλήρης υποταγή. Και μόνο έτσι το θέλω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιήματα για αγάπη και για γαμήσι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Στο ερωτικο αυτο ποιημα ειναι ξεκαθαρη η ταση του ποιητη να πλαθει γεγονοτα,τα οποια τα κοσμει με ηδονικες αρετες καλλους και γοητειας.Πολλες απο τις ερωτικες εμπειριες που βρισκουμε στην ποιηση της Erinal εχουν προκυψει απο αναλογους οραματισμους της,η οποια συχνα δημιουργει στην ποιηση της στιγμες του ερωτα οπως η ιδια τον εννοουσε και τον επιθυμουσε.Τον παίρνετε
έρι
Η προσωπικη ζωη της δεν μας ειναι επαρκως γνωστη με αποτελεσμα να υπαρχουν μελετητες που ισχυριζονται οτι οι επιθυμιες της δεν εγιναν ποτε πραξη.Ειναι παντως πιθανον να ειχε καποιες εφημερες ερωτικες σχεσεις χωρις να εχει δημιουργησει εναν σταθερο δεσμο.
Γεγονος που εξηγει τις κατα καιρους αναγκες της να καταφευγει στους ερωτικους οραματισμους και την δημιουργια φαντασιακων καταστασεων.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Αχ αμάν αμάν
ναρ γκιμπί μεμελερί
καρ γκιμπί.
Αχ αμάν αμάν
σαν το χιόνι είναι τα στήθια σου
και σαν τα ρόδια.
Παλιό τουρκικό τραγούδι αρχών αιώνα,
από την Ζωή εν Τάφω
του Μυριβήλη.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Η ποίηση της συγγραφέως πάντως, μου θυμίζει τα αλήστου μνήμης ρητά που υπήρχαν γραμμένα στις τουαλέτες στρατοπέδων!!! Όπως " Η ψωλή μου φλόγες βγάζει, λές να είναι πετρογκάζι κλπ..."
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Γι'αυτο γουσταρω το ιντερνετ. Τετοιες μπαρουφες ειχα μηνες να διαβασω. Πραγματικα ευχαριστουμε για αυτην την αναρτηση και πολυ περισσοτερο για το αρθρο που τη συνοδευει. Τι Κιπλινγκ και Σεξπηρ και Γειτς και Μπλεικ μου λες τωρα. Εδω ειναι το ζουμι. Coraly Dimitriadis.Σου αρέσουν οι γυναίκες σου να είναι υποτακτικές κι εγώ δεν είμαι. Παίρνεις το αυτί μου μέσα στο στόμα σου. ''Με ακούς; Να πας να γαμηθείς'' Δεν μιλάς. Σπάνια το κάνεις. Αρπάζεις και τους δυο καρπούς με το ένα χέρι σφιχτά. Βάζεις το άλλο σου χέρι μέσα μου. Με γαμάς με το δάχτυλο. Πονάει. Μ' αρέσει που πονάει. ''Είναι πολύ άγριο, να πας να γαμηθείς, να πας να γαμηθείς...'' Δεν μιλάς. Δεν σε νοιάζει. Συνεχίζεις να το κάνεις. Και συνεχίζεις. Και συνεχίζεις... Κυριαρχία. Πλήρης υποταγή. Και μόνο έτσι το θέλω.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
FTFYΑν και οπως την κοβω την τυπισσα, με τετοια μουτσουνα αυτα που γραφει μονο ποιηση δεν ειναι. Διηγηματαφαντασιαςαπελπισίας ειναι.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πολυ ανωμαλαρες αυτες οι κουλτουριαρες
αχ αυτες οι κουλτουριαρες, πολυ ανωμαλαρες
gobr
αυτή γκόμπρ παρτουζιάρα ειναι;