Νέα

Ποιήματα για αγάπη και για γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σου αρέσουν οι γυναίκες σου να είναι υποτακτικές κι εγώ δεν είμαι. Παίρνεις το αυτί μου μέσα στο στόμα σου. ''Με ακούς; Να πας να γαμηθείς'' Δεν μιλάς. Σπάνια το κάνεις. Αρπάζεις και τους δυο καρπούς με το ένα χέρι σφιχτά. Βάζεις το άλλο σου χέρι μέσα μου. Με γαμάς με το δάχτυλο. Πονάει. Μ' αρέσει που πονάει. ''Είναι πολύ άγριο, να πας να γαμηθείς, να πας να γαμηθείς...'' Δεν μιλάς. Δεν σε νοιάζει. Συνεχίζεις να το κάνεις. Και συνεχίζεις. Και συνεχίζεις... Κυριαρχία. Πλήρης υποταγή. Και μόνο έτσι το θέλω.

Συνημμένα

• 691006_DSC00786.jpg
    691006_DSC00786.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 29

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αχ αμάν αμάν
ναρ γκιμπί μεμελερί
καρ γκιμπί.

Αχ αμάν αμάν
σαν το χιόνι είναι τα στήθια σου
και σαν τα ρόδια.

Παλιό τουρκικό τραγούδι αρχών αιώνα,
από την Ζωή εν Τάφω
του Μυριβήλη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τον παίρνετε

έρι

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
Η ποίηση της συγγραφέως πάντως, μου θυμίζει τα αλήστου μνήμης ρητά που υπήρχαν γραμμένα στις τουαλέτες στρατοπέδων!!! Όπως " Η ψωλή μου φλόγες βγάζει, λές να είναι πετρογκάζι κλπ..." :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στο ερωτικο αυτο ποιημα ειναι ξεκαθαρη η ταση του ποιητη να πλαθει γεγονοτα,τα οποια τα κοσμει με ηδονικες αρετες καλλους και γοητειας.Πολλες απο τις ερωτικες εμπειριες που βρισκουμε στην ποιηση της Erinal εχουν προκυψει απο αναλογους οραματισμους της,η οποια συχνα δημιουργει στην ποιηση της στιγμες του ερωτα οπως η ιδια τον εννοουσε και τον επιθυμουσε.
Η προσωπικη ζωη της δεν μας ειναι επαρκως γνωστη με αποτελεσμα να υπαρχουν μελετητες που ισχυριζονται οτι οι επιθυμιες της δεν εγιναν ποτε πραξη.Ειναι παντως πιθανον να ειχε καποιες εφημερες ερωτικες σχεσεις χωρις να εχει δημιουργησει εναν σταθερο δεσμο.
Γεγονος που εξηγει τις κατα καιρους αναγκες της να καταφευγει στους ερωτικους οραματισμους και την δημιουργια φαντασιακων καταστασεων.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Αχ αμάν αμάν
ναρ γκιμπί μεμελερί
καρ γκιμπί.

Αχ αμάν αμάν
σαν το χιόνι είναι τα στήθια σου
και σαν τα ρόδια.

Παλιό τουρκικό τραγούδι αρχών αιώνα,
από την Ζωή εν Τάφω
του Μυριβήλη.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η ποίηση της συγγραφέως πάντως, μου θυμίζει τα αλήστου μνήμης ρητά που υπήρχαν γραμμένα στις τουαλέτες στρατοπέδων!!! Όπως " Η ψωλή μου φλόγες βγάζει, λές να είναι πετρογκάζι κλπ..." :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Πηρες μεγαλη πετονια
για να ψαρεψεις λουτσους
Σταθηκες ομως ατυχος
κι επιασες μαυρους πουτσους.

Και ολα αυτα που λες
πολυ με συγκινουνε
και τα παλουκια της ΔΕΗ
στον κωλο σου να μπουνε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σου αρέσουν οι γυναίκες σου να είναι υποτακτικές κι εγώ δεν είμαι. Παίρνεις το αυτί μου μέσα στο στόμα σου. ''Με ακούς; Να πας να γαμηθείς'' Δεν μιλάς. Σπάνια το κάνεις. Αρπάζεις και τους δυο καρπούς με το ένα χέρι σφιχτά. Βάζεις το άλλο σου χέρι μέσα μου. Με γαμάς με το δάχτυλο. Πονάει. Μ' αρέσει που πονάει. ''Είναι πολύ άγριο, να πας να γαμηθείς, να πας να γαμηθείς...'' Δεν μιλάς. Δεν σε νοιάζει. Συνεχίζεις να το κάνεις. Και συνεχίζεις. Και συνεχίζεις... Κυριαρχία. Πλήρης υποταγή. Και μόνο έτσι το θέλω.
Γι'αυτο γουσταρω το ιντερνετ. Τετοιες μπαρουφες ειχα μηνες να διαβασω. Πραγματικα ευχαριστουμε για αυτην την αναρτηση και πολυ περισσοτερο για το αρθρο που τη συνοδευει. Τι Κιπλινγκ και Σεξπηρ και Γειτς και Μπλεικ μου λες τωρα. Εδω ειναι το ζουμι. Coraly Dimitriadis. :thumbsup:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν και οπως την κοβω την τυπισσα, με τετοια μουτσουνα αυτα που γραφει μονο ποιηση δεν ειναι. Διηγηματα φαντασιας ειναι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιστεύω ακράδαντα ότι η ποίηση αυτή θα αρέσει στον παραλίμνιο μιας και στο παρελθόν μας έχει διηγηθεί διάφορες σχετικές ιστορίες.
Ακολουθεί το ποίημα με τίτλο ποίημα:Η μακαρονάδα

Δεν μου αρέσει.

έρι

OP
OP
G

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6