Leoasslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 888
- Πόντοι
- 81
Της ξάδερφης μου
Και τώρα που θα βρίσκουμε τις βυζαρες της να τις χύνουμε ρε τύπε;;Το νημα σβήστηκε μαζι και της Φελισια Τσαλαπατη.
Η Ελένη 35 χρόνια τώρα μας βοηθάει να ανακουφιζομαστε. Ίσως η τελευταία της παλιάς φρουράς ανακουφιστριων (παλιά εννοώ πριν το 2000)Τόνοι σπερμα
Όπως το λες φιλαράκι πολλές μαλακίες για χρόνια για πάρτυ της!!Η Ελένη 35 χρόνια τώρα μας βοηθάει να ανακουφιζομαστε. Ίσως η τελευταία της παλιάς φρουράς ανακουφιστριων (παλιά εννοώ πριν το 2000)
Πεννυ Σταθακη![]()
Και σκέψου φίλε μου είμαι του 97 . Πρόλαβα και τράβηξα τις πρώτες μου μαλακίες με τη Μενεγάκη στα πρώιμα milfικα της χρόνια. Μακάρι να βλέπει τα νήματα μας να θαυμάζει τα καβλια που αδειάζουν για χάρη τηςΌπως το λες φιλαράκι πολλές μαλακίες για χρόνια για πάρτυ της!!
Φαντάζομαι ναι θα έπεφταν τρελές μαλακίες για πάρτυ της φίλε!!Και σκέψου φίλε μου είμαι του 97 . Πρόλαβα και τράβηξα τις πρώτες μου μαλακίες με τη Μενεγάκη στα πρώιμα milfικα της χρόνια. Μακάρι να βλέπει τα νήματα μας να θαυμάζει τα καβλια που αδειάζουν για χάρη της
Πάντα! Θα ερχόταν πολύ γρήγορα η κλιμάκωση με την Τατιάνα αλλά δε πειράζει υγεία είναι (παίζει να της αρέσει κιόλας όταν συμβαίνει )Και δυνατό creampie.
λογικό!Της γυναίκας μου
Φανταστικά φαίνονται πάντως!!!
Για πολύ ισπανικό! Τυχερός είσαι σύζυγε!
Α ρε ιβιτς τι γαμας!ελενάρα!!!!
Τον είχα στραγγιξει φουλ με εκείνο το βίντεο στο YouTubeτο 2003 με τη Μαντώ!!!
Α ρε ιβιτς τι γαμας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον είχα στραγγιξει φουλ με εκείνο το βίντεο στο YouTube