majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
μιλαμε για στουντιο παντα!
50 σεντ το μικρο ενα εβρο το μεγαλο
τιν αγελαδα που γελα
Με τυρί?
στιν ομονιαδλδ με εναμιση ευρω θες να δινεις ακαπωτο κ να παιρνεις κουλουρι??που εισαι στην ταιλανδη αγορι μου??
ινε ακριβο,θα χισ φενετε σαλονικιο ψιστι5€ το δικό μου κουλούρι...με ή χωρίς σουσάμι...
νε που τιν πιδα στο ονιρο τισ ενας μαλακομονοποντικασ,παρε τον μεγαλιοτατο πουρο να δεσι το κουλουρι θα βανι κε σοκολατεσμπα,πουτάνα της Συγγρού..σε κωλόμπαρο μου τα ψήνει..
βαλε κε κόττο αφιεροσι να γουσταρουμε, στιν ιγια του...,κε μι ξεχνασ εχισ να κανι μια πουροεπισκεψιεγώ στον ξύπνιο της έμαθα οτι την γαμάει...
μπα αλι ινε χαζι,εσι εχισ κονεδακι καλο πουρικοαφιερώνω μόνο στην υγεία του εαυτού μου..κ των δικών μου....
όχι σ'αυτούς που με δουλεύουν επειδή είμαι χαζός..
νε μπαρισ,γιαφτο πατε καθε μερα στο ριτο επιδι ισαστε οχτριμπα...εγώ είμαι πολύ χαζός...όχι απλά χαζός..
όσο για τον γεράκο...φίλος σου είναι..θα τον ξέρεις καλύτερα...
ακριβα ινε ,20 κε 25 φρεαρ πραισκαλα θα μιλησει κανεις σοβαρα; 50 ακαποτο και 80 κουλουρι για στουντιο καλα ειναι....
νε ινε,ολι ινε φιλι κε με κερνανε κοτο καθε μερα1 φορά έχω πάει μαζί του στο Ριτο...(αν δεν κανω λαθος)!
δεν είμαστε εχθροι...αλλά πιο καλός δικός σου φίλος είναι...
νε ινε,ολι ινε φιλι κε με κερνανε κοτο καθε μερα
γιαιτ τα στουντια ινε καλιτερα,ολα ιδια ινεΕνα 20ρικακι μια χαρουλα ειναι...Για μπουρδελα μιλαω... Οπως δλδ και ειναι σε μερικα.
20 europoula kala einai...
Με 15 δεν υπαρχει,με 20-25 αρκετα μπουρδελα