Επισκέπτης
Εγώ θαθελα την Κέλλυ Σακάκου σε femdom ταινια και να την προλογίζει ο Μπακογιαννόπουλος!
Εγώ θαθελα την Κέλλυ Σακάκου σε femdom ταινια και να την προλογίζει ο Μπακογιαννόπουλος!
τυπε αστο καλυτερα γιατι θα εχει πολυ οθωμανικο η τσονταο γιωργακης με τον ερντογαν.....
Η σκηνή θα ξεκινάει με τον παιχτούρα και την αλίντισσα στο κρεβάτι, με τον παιχτούρα να προσπαθεί να την ικανοποιήσει αλλά η κούραση του να μην τον αφήνει, η αλιντισσα θα βρίζει την ώρα και τη στιγμή που πήγε με αυτόν και να είναι έτοιμη να μπει στο μπουρδέλα και να τον βρίσει, η λουκ θα σχολιάζει τα ρούχα των πρωταγωνιστών.Σιγα τις γκομενες που επιλεξατε.
Εγω θελω να παιξει η loukritia και να κανει λεσβιακο με την on the road ή την Αλιντισα.
Και φυσικα να συμετχει ο ενας και μοναδικος Παιχτουρας!!!!!!!
τυπε αστο καλυτερα γιατι θα εχει πολυ οθωμανικο η τσοντα
δεν την εχω δει ακομα την τσοντα τυπεμαν σου αρεσε η τουβλη?λιγο BBW κατάσταση ε?
η αλβανιδα ολα αυτα??????αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχααα!!!πραγματικα ξερει να πουλαει τον εαυτο της!!!!Την κόβω για πιο σοβαρή.Όπως και η Σασα Μπάστα.Αν και είναι η πιο ωραία κοπέλα της τηλεόρασης αυτή την περίοδο δεν θα ψηνόταν αν γυρίσει τσόντα.Εγώ είμαι Κόβεντρυ κοντά όμως στο Manchester που μένει φίλος μου πε ότι την είχε δει τη Στάσα με φίλη της και της μίλησε.Μου πε ότι φαίνεται πολύ άνετη και φυσιολογική στη συμπεριφορά της και όχι κάνα ψωνισμένο.Ότι αυτά τα 2 λεπτά που μιλήσαν και τον ευχαρίστησε που της είπε καλά λόγια και του ευχήθηκε καλές σπουδές.Οπότε δεν είναι όλες ότι δείχνουν ή ότι το Marketing τις μεταμορφώνει.
η αλβανιδα ολα αυτα??????αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχααα!!!πραγματικα ξερει να πουλαει τον εαυτο της!!!!
κατσε να πεσει λιγο η δημοτικοτητα της κι ο σειρηνακης ειναι εδω!!!!
ρε πουστη αν πω τωρα οτι το συγκεκριμενο μου εχει παρει πιπα και την ειχα χυσει στην μαπα,οταν ηταν ακομη αγρινιο,θα με πιστεψει κανεις?
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιρε πουστη αν πω τωρα οτι το συγκεκριμενο μου εχει παρει πιπα και την ειχα χυσει στην μαπα,οταν ηταν ακομη αγρινιο,θα με πιστεψει κανεις?
τυπε αν ελεγες οτι την εχυσες στο στομα εγω θα σε πιστευα παντωςρε πουστη αν πω τωρα οτι το συγκεκριμενο μου εχει παρει πιπα και την ειχα χυσει στην μαπα,οταν ηταν ακομη αγρινιο,θα με πιστεψει κανεις?
ούτε εσύ δε θα το πιστέψειςρε πουστη αν πω τωρα οτι το συγκεκριμενο μου εχει παρει πιπα και την ειχα χυσει στην μαπα,οταν ηταν ακομη αγρινιο,θα με πιστεψει κανεις?