Επισκέπτης
Καλα να το σκεφτω .λες αντι να τα δινεις στις σιτυτουρες να τα δινεις σε μενα?
αλλα με ανταλλαγμα την ευγνωμοσυνη μου?
αμα δεχεσαι.. χαχαχαχα
Ουτε ενα κοκκαλακι να μην γλειψω δηλαδη !!!!!!!!!
Devi Kroell “Crystal Disco Ball”
$4,900*
Καλα να το σκεφτω .λες αντι να τα δινεις στις σιτυτουρες να τα δινεις σε μενα?
αμα δεχεσαι.. χαχαχαχα
λες αντι να τα δινεις στις σιτυτουρες να τα δινεις σε μενα?
αμα δεχεσαι.. χαχαχαχα
ακριβως φιλε μου,και δεν με κατηγορουν με ψευτιες...Γιατι εχεις γκρινια ektora μου.
Καλυτερα ειναι διπλα !!!!!!!
Οκ τοτε και εμενα το ιδιο .ακριβως φιλε μου,και δεν με κατηγορουν με ψευτιες...
Καλα να το σκεφτω .
Ουτε ενα κοκκαλακι να μην γλειψω δηλαδη !!!!!!!!!
Devi Kroell “Crystal Disco Ball”
$4,900*
΄΄Ποια θα κλεψει το πορτοφολι του ΒΑΒΥ;΄΄
δεν αναφερωμαι σε σενα,εσυ ποτε δεν με κατηγορησες,και παντα μου απαντησες σε οτι ηθελα...σε αλλον αναφερωμαι..,που ειπε κατι μπουρδες..και στα παπαρια μου βεβαια εν τελει.. ;)Οκ τοτε και εμενα το ιδιο .
Ελα ρε εσυ μεγαλα παιδια ειμαστε .δεν αναφερωμαι σε σενα,εσυ ποτε δεν με κατηγορησες,και παντα μου απαντησες σε οτι ηθελα...σε αλλον αναφερωμαι..,που ειπε κατι μπουρδες..και στα παπαρια μου βεβαια εν τελει.. ;)
Κατσε να ανεβασω λιγο .
Bottega Veneta “Bambina”
$7,800*
Μηπως πιασω και κανενα μπουτι !!!!!!!!
καλα αυτον ειδικα...που ξερει ποιος ειναι...δεν τον εχω απλα χαισμενο..αλλα καταχαισμενο.. τεςπα,δεν εχω αναγκη και κανεναν,αλλο ειναι το τοπικ,μην μας μαλωσουν κιολας..Ελα ρε εσυ μεγαλα παιδια ειμαστε .
Δεν τους εχεις ακομα χεσμενους.
Τι θα γινει με σενα μην ξεχνας οτι βρισκομαστε σε οικονομικη κριση εεεεεεεεεε.με την ακρη των δαχτυλων σου
κ μονο
μην ξεφευγουμε
axaxaxaxa aaaaaaaaaaaΜηπως να αλλαξω τον τιτλο και να βαλω στη θεση του κομαντο τον BABY ?
πλακα-πλακα...του κομαντο ειναι το σαιτ...ο μπειμπι μοιραζει δωρα..Μηπως να αλλαξω τον τιτλο και να βαλω στη θεση του κομαντο τον BABY ?
Μηπως να αλλαξω τον τιτλο και να βαλω στη θεση του κομαντο τον BABY ?