εκι ζι και βασιλεβι αλα οσ γνοστο εγο δε ξερο τιποτα απο στριπτι λες βρε παιδι! ειναι η επιστημη ακομα ενεργη...ισως αξιζει επισκεψη το βαβυο στη πειραιως απο μεριας μου για να θυμηθω ΤΙΣ απιστευτες φασεις!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όχι, εσύ μάλλον εννοείς την Ευγενία (Ζένια) την αδερφή της Ειρήνας της Ρωσσίδας. Εγώ εννοώ την Ειρήνη την Ουκρανή.
ή την μιλφ Ειρήνη από την Αλβανία???
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Συμπληρωματική δήλωση Ε9 στη ΔΟΥ Κηφισιάς. Σουζάνα Βραζιλιάνα από το Rasputin = χορός κόλαση! Πανέμορφη, χειλάρες, ΒΥΖΑΡΕΣ, κωλάρα, μπουτάρες. Το απόλυτο respect του μαγαζιού.
respect ομως και στην Αντριαννα / κοριτσι με ορεξη για δουλεια αλλα ρε πουστη μου το μουνι της καταβρωμαγε ψοφιμι / μου χαλασε τη βραδυα η ξεβρακωτη .....
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγω παντως την ακουω απο τις γκομενες στο μεγαλο στριποκολαδικο στη γωνια Βασ. Σοφιας, εκει στη μεγάλη την πλατεια, ξερετε τωρα στο μαγαζι με τις 300 ξεκολες.
κατι με πιανει και θέλω να τις πλακωσω στα πριβε και στα πουτα γιατι ειναι πολυ διψασμενες και πεινασμενες. ολες τους και τις 300.
κατι με πιανει και θέλω να τις πλακωσω στα πριβε και στα πουτα γιατι ειναι πολυ διψασμενες και πεινασμενες. ολες τους και τις 300.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εγώ εννοώ την Ειρήνη την Ουκρανή.
ΦιλΕιρηνικός και συ ε;
Εντάξει η τύπισσα είναι αλλού!!! :-*
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Όλγα forever!
και μια Αναστασία που ήρθε έφυγε και μας άφησε πίκρα στην καρδιά...
Aμαν ρε φιλε / 36 ποστ εχεις και τα 31 ειναι για στριπερ / ηθελα να ηξερα τι βρισκετε σε αυτες τις ξεβρακωτες οταν κυκλοφορουν τοσο ομορφα και δεκτικα κοριτσια εκει εξω / εγω προσωπικα εχω να παω σε στριπ πανω απο ........ 1 μερα χαχαχαχαχαχα
ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Τζουλια την ελεγαν ξανθο κοντο μαλλι και κορμαρα! Τι να πω γι αυτην; την ειχα καψουρευτει χοντρα! αλλα εφυγε απο το μαγαζι και τη εχασα...
Όχι, εσύ μάλλον εννοείς την Ευγενία (Ζένια) την αδερφή της Ειρήνας της Ρωσσίδας. Εγώ εννοώ την Ειρήνη την Ουκρανή.
Όχι εγώ εννοώ την Ευγενία απο Ουκρανία του Μούσσες.
Nafpliotis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγωμε μια απο το Baby O πριν πολλα χρονια. Την έλεγαν Επιστήμη η κάπως έτσι. Ελληνίδα απο 'τι μου είχε πει. Δεν την ξαναβρήκα.