Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εβλεπα λιγο τα thread που αφορουν τα στριπ και θεωρησα πρεπον επειδη το εχω βιωσει αρκετες φορες να κανουμε μια αναφορα σε οσες στριπερ μας εχουν "αρρωστησει" είτε απο τον χορο τους είτε απο την εν γενει παρουσια τους........εγω θα αναφερθω αργοτερα,ηρθε η δικη σας ωρα...τωρα... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για τον υπουργο δεν ισχυει η ερωτηση γιατι ξερουμε ηδη την απαντηση....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κε ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ντιτα βον τιζ διεθνώς και όπρα μια τζαμαικανή πριν 4-5 χρόνια στο ΣΤΑΡ στην Τατοιου Μεταμόρφωση

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
για τον υπουργο δεν ισχυει η ερωτηση γιατι ξερουμε ηδη την απαντηση....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κε ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει να ομολογησω φιλε vaso οτι το thread που εισηγαγες ειναι ακρως ενδιαφερον και θα ακουστουν πολλες και ενδιαφερουσες αποψεις απο τους συναδελφους / λοιπον να καταθεσω την αποψη μου / οπως ευστοχα επισημανε ο συναδελφος vasos  η καψουρα μου ειναι η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ = Rasputin / οταν τριβεται η milf αυτη επανω μου με τα χυτα βυζομπαλα της και τη τρομερη κολαθρα της που θα ζηλευε και μια 20χρονη αισθανομαι ενα ριγος να διαπερναει την σπονδυλικη μου στηλη και να τρεμω απο ηδονη ............... / vaso αναμενουμε την αποψη σου .....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η Αναστασία δεν είναι μια κοκκινομάλλα με extention?
Milf εννοούμε; Ανώ των 25 (26 δηλ).
Δεν εχω τρελαθεί από το χορό καμίας. Πιο πολύ με Λίλιαν (Raspoυtin) και Οrnella(Baby - O) νυν Kathy BG επειδή είναι μοντελομουνάρα.
Επίσης Λίνα από Lido αλλά έχω αφήσει την υπόθεση στη μέση

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πρεπει να ομολογησω φιλε vaso οτι το thread που εισηγαγες ειναι ακρως ενδιαφερον και θα ακουστουν πολλες και ενδιαφερουσες αποψεις απο τους συναδελφους / λοιπον να καταθεσω την αποψη μου / οπως ευστοχα επισημανε ο συναδελφος vasos  η καψουρα μου ειναι η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ = Rasputin / οταν τριβεται η milf αυτη επανω μου με τα χυτα βυζομπαλα της και τη τρομερη κολαθρα της που θα ζηλευε και μια 20χρονη αισθανομαι ενα ριγος να διαπερναει την σπονδυλικη μου στηλη και να τρεμω απο ηδονη ............... / vaso αναμενουμε την αποψη σου .....

εγω τί να πρωτοπω και ποια να πρωτοθυμηθω?οσες και να πω καποιες θα ξεχασω.......αλλα θα κανω ενα τοπ 5...

1)ξενια(πρωην λιντο)
2)ντεπυ(πρωην λιντο)
3)ντανιελα(πρωην αφροδιτη,γκολντ)
4)ζανετ(μουσσες)
5)μοντεστα(γκολντ)

Επισκέπτης
Απ της Γκρεις-Baby Gold τους χορους επαθα αμοκ....κ οχι γιατι ηταν κατι ιδιαιτερο....απλα μ'αρεσει που η γκομενιτσα κανει 1 χορο σε 30-50 δευτερολεπτα...κ στο καπακι σε ρωταει αν θελεις αλλο!!!
Οταν ημουν σε νηπιακη φαση στα στριπ...γυρω στον 1.5 χρονο πισω....ειχα κανει μαζι της σε 30 λεπτα....26 χορους....αλλα μετα με αποζημιωσε με τα ποτα....που καθησε ολο το βραδυ μου,3 ωρες ακομη,με μια σαμπανια..3 ποτα....κ 4 χορους για να κλεισουμε 30αδα.....

Τρελη φαση.....σκεφτομαι να το ξανακανω...αλλα κατι με κραταει μακρια απ τη συγκεκριμενη...απ τη στιγμη που εχω παρει αυτο που θελω...(οποιος ξερει παρομοιου στυλ στριπερ κ εμφανισης ιδιας κ@υλας....ας ενημερωσει πριβε!!!)!!!!!!.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η μαύρη γαλλίδα (από αντίλλες ή κάτι τέτοιο) στο Ρασπούτιν...Το όνομα μου διαφευγει (κάτι σε Σιρούη; )...

Ήταν απίστευτη και όχι μόνο στον τρόπο που χόρευε...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πριν μερικα χρονια..Erotica και μετεπειτα Rich and Famous,δουλευε η Ντανιτα..Βουλγαροσιαμεζα...
Απλα ο τελειος χορος...αισθησιακος..κεντραρε το νιμου της πανω στη τσαπου..ειχε τρομερη ευλυγισια και τριβοταν ηρεμα και καυλωτικα..
Οχι σα κατι αλλα μοσχαρια που σε καβαλανε και αρχιζουν να κουνιουνται σα λυσασμενες λες και κανουν Ροντεο... :headbang:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πριν μερικα χρονια..Erotica και μετεπειτα Rich and Famous,δουλευε η Ντανιτα..Βουλγαροσιαμεζα...
Απλα ο τελειος χορος...αισθησιακος..κεντραρε το νιμου της πανω στη τσαπου..ειχε τρομερη ευλυγισια και τριβοταν ηρεμα και καυλωτικα..
Οχι σα κατι αλλα μοσχαρια που σε καβαλανε και αρχιζουν να κουνιουνται σα λυσασμενες λες και κανουν Ροντεο... :headbang:

α...γεια σου!μου εδωσες και αλλη ιδεα τωρα για θρεντ αλλα δεν το κανω γιατι ειναι υπερβολη.....αληθεια ποιες στριππερ σε εχουν ξενερωσει με χορο ροντεο?

Επισκέπτης
Απ της Γκρεις-Baby Gold τους χορους επαθα αμοκ....κ οχι γιατι ηταν κατι ιδιαιτερο....απλα μ'αρεσει που η γκομενιτσα κανει 1 χορο σε 30-50 δευτερολεπτα...κ στο καπακι σε ρωταει αν θελεις αλλο!!!

Φιλε mclein, ολοι παθαινουμε αμοκ, οταν γινομαστε θυματα ληστειας...

Επισκέπτης
Φιλε mclein, ολοι παθαινουμε αμοκ, οταν γινομαστε θυματα ληστειας...
καλα μη φανταστεις οτι εκλαιγα μετα....απλα προσπαθουσα να καταλαβω τι κανει η γκομενα....ηταν η 1η μου εμπειρια με γκομενα...κ δν θα τη χαρακτηρισω απλη κοπελα....που νομιζε οτι επαιζε μαζι μου....το μονο που επαιξε ηταν το παιχνιδι μου...κ απλα εχασε....ειδικα μετα το τελος της νυχτας-μερας στο μαγαζι...που εμαθα οτι χρειαζομουν για να επιβεβαιωθω!!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
2 ανωμαλες απο baby Ο

πρωτον η angel μια αγγλιδα πολυ λεπτη με μικρα βυζια αλλα κολαρα και δευτερον η μαρθα που τα εχει με ενα φιλο και την περνουμε χορο να του τη σπασουμε.αρρωστες και οι 2 παντως!

Επισκέπτης
2 ανωμαλες απο baby Ο

πρωτον η angel μια αγγλιδα πολυ λεπτη με μικρα βυζια αλλα κολαρα και δευτερον η μαρθα που τα εχει με ενα φιλο και την περνουμε χορο να του τη σπασουμε.αρρωστες και οι 2 παντως!

Αν λες για την angel του Baby 'O Gold ....αυτη ηταν Αλβανιδα ποτε εγινε Αγγλιδα???...:):):):):):):):):):).......παρα πολυ καλη ομως....εως τελεια!!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
mclein +10000 ελα ρε και μας ελεγε πως ηταν απο το brighton..καλα εκανα και της εριχνα σφαλιαρες στο κωλο γιατι οπως εχουμε ξαναπει αυτο ειναι ολο καμμια δεν πεθανε απο το κωλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
mclein +10000 ελα ρε και μας ελεγε πως ηταν απο το brighton..καλα εκανα και της εριχνα σφαλιαρες στο κωλο γιατι οπως εχουμε ξαναπει αυτο ειναι ολο καμμια δεν πεθανε απο το κωλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Να σαι καλα ρε αδερφε....ολα τα λεφτα το ποστ σου!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

(ακυρο το προηγουμενο μου ποστ....για το τελεια...μετα απο εκτακτες πληροφοριες δηλωνω πως ειναι απλα ομορφη...κ τρελιαρα οπως ανεφερε σωστα ο φιλος bene......)
Δν γινεται να τις εχω ολες στο μυαλο καθαρα...Συγνωμη Δασκαλοι,μη μου την πεσετε!!!! :P :P :P :P

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
2 ανωμαλες απο baby Ο

ρε παιδια ποσες φορες θα το πουμε?BABY GOLD οχι BABY O...ειναι διαφορετικα μαγαζια.....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν λες για την angel του Baby 'O Gold ....αυτη ηταν Αλβανιδα ποτε εγινε Αγγλιδα???...:):):):):):):):):):).......παρα πολυ καλη ομως....εως τελεια!!!!

η angel εδω και καιρο εχει γινει πολυ ξενερα....οσοι την ξερουμε απο παλια και θυμομαστε τί εκανε,πως συμπεριφεροταν νοσταλγουμε τα παλια......

Επισκέπτης
ρε παιδια ποσες φορες θα το πουμε?BABY GOLD οχι BABY O...ειναι διαφορετικα μαγαζια.....

Δν ειπαμε να μην τους μαλωνεις....αλλωστε κ το Baby Gold....κανονικα επρεπε να το λεμε Baby 'O Gold.....ετσι ηταν/ειναι κ θα ειναι.....:):):):):):):):):):):)!!!!!

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1

Αυτή (angel του Baby 'O Gold ) πήγαινε πακέτο με μια ελληνίδα με πολλά τατοο (το χριστιανικό της όνομα ευμορφία, το αλλο δεν το θυμάμαι) που συγκατοικούσανε κιόλας και κάνανε και πολλά αλλα παρέα...
Τις είχα τιμήσει δεόντως ... ειδικά της ελληνίδα
Σίγουρα είναι στη λίστα των τιμημένων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom