Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
σιγουρα σε οποια λατινιαρα πετυχω στη λιοσιων 73Α,Β
Έγραψες.Την εφορία αν και δεν είναι από τις προτιμήσεις μου...
Σε ποια αλβανιδούλα αναφέρεσαι μύστη? Ενδιαφέρον...ιασωνος44 ξεκαθαρα για κωλογαμησι της αλβανιδουλας
Μεχρι τωρα μονο απο 60 και πανωόποια είναι εμβολιασμένη
Τονυ έχεις πηγες για 9 μαιου?Αμέλια από Λιοσίων 73 με μαλλί Κλεοπάτρα....κοντοπούτανο
Με αυτό το μωρό εχω ρίξει άρρωστα γαμήσια .
Υ.Γ 9 Μαΐου ανοίγουν τα μπουρδελα
Αυτό μου είπαν αρκετοί νταβάδες.Τονυ έχεις πηγες για 9 μαιου?
Και ο φακερος που ειναι στα μεσα και ξερει ειπε τον μαιο θα ανοιξουν.
Στην πρωτη καραντινα ειχε πει 15 ιουνη και ανοιξαν ακριβως την ιδια μερα.
Υπάρχει και πιο νωρίς περίπτωση λόγω γυμναστηρίων αφού ανήκουν στο ίδιο ΦΕΚ και ίσως να θέλουν να ανοίξουν τα δεύτερα αν και μιλάμε για διάφορα μια δυο εβδομάδων.Σιγουρα τον Μάιο ολα οριστικα ανοικτά.Τονυ έχεις πηγες για 9 μαιου?
Και ο φακερος που ειναι στα μεσα και ξερει ειπε τον μαιο θα ανοιξουν.
Στην πρωτη καραντινα ειχε πει 15 ιουνη και ανοιξαν ακριβως την ιδια μερα.
Μακαρι να ειναι οπως τα λες,ομως σημερα εχει καμμια επτακοσιους διασωληνομενους.Ο ΜΑΙΟς ειναι πολυ κοντα.Θα βγαινει ενας , θα μπαινει αλλος, οι μισοι ηλικιωμενοι δεν εμβολιαστηκαν. Μονο με θαυμα.Θα θελουν ,αλλα δεν θα μπορουν.Υπάρχει και πιο νωρίς περίπτωση λόγω γυμναστηρίων αφού ανήκουν στο ίδιο ΦΕΚ και ίσως να θέλουν να ανοίξουν τα δεύτερα αν και μιλάμε για διάφορα μια δυο εβδομάδων.Σιγουρα τον Μάιο ολα οριστικα ανοικτά.
Σε ποια αλβανιδούλα αναφέρεσαι μύστη? ονομα δεν εχω συγκρατισει ειναι στο ιασωνος οπως προειπα ηλικια γυρα στα 25 (αν δεν ειναι μικροτερη) την πετυχα πρωινες ωρες....δεν ξερω αν δουλευει ακομα η οχι τελευταια φορα την ειχα προτιμησει πριν κανα 6μηνο
Ουσιαστικά έχουμε μεινει μέσα για τις ηλικίες 70 ετών και άνω.Αν εμβολιαστούν αυτοί και όσοι έχουν νοσήματα δεν υπάρχει πλέον λόγος Κορονωιου, όσοι είναι μεγάλοι και δεν εμβολιαστούν κακό δικό τους η ζωή προχωράει.Μακαρι να ειναι οπως τα λες,ομως σημερα εχει καμμια επτακοσιους διασωληνομενους.Ο ΜΑΙΟς ειναι πολυ κοντα.Θα βγαινει ενας , θα μπαινει αλλος, οι μισοι ηλικιωμενοι δεν εμβολιαστηκαν. Μονο με θαυμα.Θα θελουν ,αλλα δεν θα μπορουν.
Γιατι μας στερεις την ελπίδα;Δεν ανήγει τίποτα με αυτες τις συνθήκες...