Νέα

Ποιά πουτάνα θα επισκεφθείτε όταν ανοίξουν τα μπουρδέλα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Γιατι μας στερεις την ελπίδα; :confused:
Καλά σώθηκες τώρα, αυτός παίζει να χαίρεται πιο πολύ από τις κερατωμένες γυναίκες από τους συζύγους τους.
Άσε που λέει ότι τον αφήνουν αδιάφορο τα μπουρδελα, για αυτο και μπαίνει εδώ μέσα να πετάξει τη μαλακία του "αδιάφορα".

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μακαρι να ειναι οπως τα λες,ομως σημερα εχει καμμια επτακοσιους διασωληνομενους.Ο ΜΑΙΟς ειναι πολυ κοντα.Θα βγαινει ενας , θα μπαινει αλλος, οι μισοι ηλικιωμενοι δεν εμβολιαστηκαν. Μονο με θαυμα.Θα θελουν ,αλλα δεν θα μπορουν.
Εχουν αλλαξει τα δεδομενα η οικονομια δεν αντεχει αλλο ουσιαστικα τωρα αυτη τη στιγμη επρεπε να ειχαν ανοιξει ολα αλλο που μας κρατησει πισω η εξαρση.
Τωρα θα πονταρει στον καλο καιρο και στην αυξηση των εμβολιασμων.
Ουσιαστικα στο χερι της κουλοκυβερνησης ειναι να εμβολιασει γρηγορα και πρεπει μεχρι τελος μαιου να εχουν εμβολιαστει τουλαχιστον 5 εκ πληθυσμος αν δεν το κανει εχει για αλλη μια φορα αποτυχει οπως παντα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν ανήγει τίποτα με αυτες τις συνθήκες...
Που τα ξερεις ολα εσυ ρε μικροτσουτσουνε οτι δεν ανοιγει τιποτα?αν μεχρι το μαιο δεν τα ανοιξετε θα σας γαμησει ο λαος τα πρεκια και εμεις εσενα εδω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά σώθηκες τώρα, αυτός παίζει να χαίρεται πιο πολύ από τις κερατωμένες γυναίκες από τους συζύγους τους.
Άσε που λέει ότι τον αφήνουν αδιάφορο τα μπουρδελα, για αυτο και μπαίνει εδώ μέσα να πετάξει τη μαλακία του "αδιάφορα".
Ο τζον100 η αλλιως προμοτορας ειναι ενα τυπακι το οποιο προωθει κολγκιρλς.
Ο τυπος κανει το εξης πηγαινει με κολγκιρλ και λεει θα ειμαι πελατακι σου κανε μου μια εκπτωση και εγω θα σου γραψω καλη κριτικη,μου εχει περασει απο το μυαλο να ειναι κανας νταβας αλλα απο τα λεγομενα του δεν τον κοβω τοσο ψαγμενο.
Οποτε ο προμοτορας προμοταρει τα κολγκιρλ εδω μεσα με καλες κριτικες και ποσταρει στο κοινο φωτογραφιες τους ως γκομενες του στο νημα με τα γυμνα ενω σε π.μ λεει σε κλειστο κυκλο ποια ειναι η εκαστοτε και ετσι γινεται η προωθηση.
Δεν τον ενδιαφερει ουτε καιγεται για την προωθηση τοσο οσο να εχει αυτος εκπτωση, ή όφελος αν επικρατει το σεναριο οτι ειναι νταβας.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Εχουν αλλαξει τα δεδομενα η οικονομια δεν αντεχει αλλο ουσιαστικα τωρα αυτη τη στιγμη επρεπε να ειχαν ανοιξει ολα αλλο που μας κρατησει πισω η εξαρση.
Τωρα θα πονταρει στον καλο καιρο και στην αυξηση των εμβολιασμων.
Ουσιαστικα στο χερι της κουλοκυβερνησης ειναι να εμβολιασει γρηγορα και πρεπει μεχρι τελος μαιου να εχουν εμβολιαστει τουλαχιστον 5 εκ πληθυσμος αν δεν το κανει εχει για αλλη μια φορα αποτυχει οπως παντα.Ευχομαι τελικα να ισχυσει το καλο σεναριο που αναφερεις jean-Claud,ομως πρεπει να ειμαστε ετοιμοι ψυχολογικα για την στραβη εξελιξη και επειδη δεν τους νοιαζει τους κυριακους το ανοιγμα των οικων ειδικα της περιφημης οδου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μικρή παθητική λουλού μην εξάπτεσαι.
βρες μια γκόμενα μέχρι τότε... :confused:
(να στραπονάρει μην ξεχάσεις)
Ρε προμοτορα θα μου πεις τι θα κανω?εγω σου λεω να αφησεις τα κολγκιρλς και αν πηγαινεις στους οικους?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φιλε ο φακερος οτι πει ειναι ψαγμενος και πολυ στα μεσα.
Μεχρι στιγμης εχει πληροφορία οτι τον μαιο θα ανοιξουν αλλα δεν ξερει ακριβης ημερομηνια.
Ουτε η κυβερνηση ξέρει βέβαια.
Παντως αν τραβηξει περα απο τον μαιο ιουνιο Ιουλίο κλπ φοβάμαι για αφανισμό του επαγγελματος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ήδη φεύγουν για τα μασατζίδικα...
νο πρόμπλεμ , απλά θα δίνεις 3-4 φορές περισσότερα
Καλα ας φευγουν καποιες το φθηνο σεξ δεν θα εξαλιφθει,θα αυξηθει η πιατσα και το φθηνοξενοδοχειο εκτος και αν απο την αναδουλεια θα πηγαινουμε στα μασατζιδικα με 20 ευρω.
Απλα μονο και μονο η λεξη μασατζιδικο με ξενερωνει αφανταστα.
Μπουρδελο η στουντιο τα μασατζιδικα γαμιουνται

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.753
Πόντοι
46.423
Ο τζον100 η αλλιως προμοτορας ειναι ενα τυπακι το οποιο προωθει κολγκιρλς.
Ο τυπος κανει το εξης πηγαινει με κολγκιρλ και λεει θα ειμαι πελατακι σου κανε μου μια εκπτωση και εγω θα σου γραψω καλη κριτικη,μου εχει περασει απο το μυαλο να ειναι κανας νταβας αλλα απο τα λεγομενα του δεν τον κοβω τοσο ψαγμενο.
Οποτε ο προμοτορας προμοταρει τα κολγκιρλ εδω μεσα με καλες κριτικες και ποσταρει στο κοινο φωτογραφιες τους ως γκομενες του στο νημα με τα γυμνα ενω σε π.μ λεει σε κλειστο κυκλο ποια ειναι η εκαστοτε και ετσι γινεται η προωθηση.
Δεν τον ενδιαφερει ουτε καιγεται για την προωθηση τοσο οσο να εχει αυτος εκπτωση, ή όφελος αν επικρατει το σεναριο οτι ειναι νταβας.

Μπά δεν νομίζω.

Πάντως εμένα προσωπικά δεν μου έχει προτείνει τίποτα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Εκτος και αν γινουμαι ευρωπη δεν μας χαλαει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
φίλε μου ασχολείσαι με τον ζαν?
ο τύπος νομίζει ότι το να έχεις γκόμενα (ειδικά να βγάλεις και φώτο) είναι κάτι διαστημικό...εν έτη 2021.
τι να λέμε τώρα, είναι περίπτωση εκ γεννετής
Ναι οι περισσότερες γκομενες η γυναικες πιανουν ποζες γυμνες για να τις φωτογραφισει καποιος και να τις ποσταρει σε σοσιαλ?
Χαχαχαχαχαχα χαζοβιολη πες μια να το εκανε πες δυο εσυ εχεις βαλει πανω απο 50 φωτογραφιες.
Γκομενιαρη των κολγκιρλ

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.753
Πόντοι
46.423
Φίλοι μου please μην τσακώνεστε ειδικότερα για αστεία θέματα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.753
Πόντοι
46.423
Πάντως εγώ ευχαρίστως ξανα-πήδαγα την Πάρις !!!

:takethis:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι όλες του επαγγέλματος και όλες καθήσανε να βγουν φώτο από εμένα και φυσικά κανένας - από εκατοντάδες άτομα εδώ μέσα - δεν έχει αναγνωρίσει καμία...:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
και φυσικά δεν έχω προτείνει ούτε μία σε κανέναν, ας βγει ένας να πει...
είσαι ηλίθιος
Εγω εχω αναγνωρισει μια χαζοβιολη παρολο που ειχες κρυμμενο κεφαλι.

brumell

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Και κάνει και πρωκτικό, έτσι?
Μήπως είναι μια σχετικά νταρντάνα με ωραίο πρόσωπο, αλλά με σχετική κυτταρίτιδα στα μπούτια (Κατερίνα)?
οχι εχει ΚΟΡΜΑΡΑ υψος μετριο ονομα δυστυχως δεν θυμαμαι

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Αν έχει επιστρέψει η αλογα Σονια του κυρ Βασίλη απο φυλής 86
Αλλιώς την αλβανιδοκωλαρα την αντριαννα

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ας ελπίσουμε τα αλλοδαπά στανταράκια μου να βρίσκονται ακόμα στη χώρα, που πολύ αμφιβάλω μετά από τόσους μήνες απραξίας. Ετσι μάλλον θα πάω όπου βρω στο τέλος! Αλλά κάτσε να δούμε πότε θα τα ανοίξουν...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν ξηγιέσαι ωραία....οι φαν του μασάζ δεν έχουν δικαίωμα να έχουν και αυτοί τα μέρη τους?
Μπατμαν να εχουν δεν εχω θεμα απλα να μην συγχωνευτουν οι οικοι με τα μασατζιδικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom