Νέα

Ποιά πουτάνα θα επισκεφθείτε όταν ανοίξουν τα μπουρδέλα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dangerous man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
280

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
εγω θα παρω τραινο ολες τις κολομβιανες στη λιοσιων...(μαλιστα ενα το γαμουσα και ακάποτα για πολυ καιρό ηθελε και να βγουμε αλλα λεω αστο μη μπλέξω)
Καλό είναι η γνωριμία να τελειώνει μέσα στο δωμάτιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Καλό είναι η γνωριμία να τελειώνει μέσα στο δωμάτιο.
ειχαμε κανονίσει για μπάνιο και της το ακύρωσα τελευταια στιγμή. το θέμα ειναι πως με ολες αυτες αν μπεις σε αυτο το τρυπάκι μαζι τους συνήθως ποτε δεν κανουν κάτι αν δεν ζητησουν ανταλλαγμα.(και δεν εννοω χρηματικο ποσο,αλλωστε αυτη τσαμπα θα τη γαμουσα αν την έφερνα σπίτι) και δεν ειναι οτι εμένα όλως τυχαιως με γουστάρει αλλα σε αυτες τις περιπτώσεις ειδικα αν ειναι η αλλη απο την αλλη άκρη της γης και μάλιστα απο μια χώρα τοσο φτωχή οσο η βενεζουέλα,μαλλον ψαχνει μαλακα για...αλλες δουλειες. :sunglasses:

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.124
Πόντοι
371
αμα γυρίσει η αννα απο βουλγαρία στις πιατσες της αθηνας....βλέπω καθημερινό παιχνίδι......θα ρθει ομως.......μελαχροινό μου μωρο μου λειπεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχεις ζήσει τρελές συγκινήσεις ζαν...
Σεξ με τσατσά
Καφέ με ιερόδουλη

Τρέμω...

ζαν δεν κρατιέμαι, μου βγαζεις το πατρικό ως απολωλός πρόβατο που είσαι...
(εντάξει έχω και χρόνο αυτή τη στιγμή :dunno: )
ρε αγόρι αλήθεια προσδιορίζεις την επιτυχία της ύπαρξής σου και καμαρώνεις που έχεις πάει με μια τσατσά και έχεις βγει για καφέ με ιερόδουλη? (δεν το γράφω υποτιμητικά, θα ίσχυε για οποιαδήποτε γυναίκα)
σύνελθε ρε λίγο, δες τις αξίες της ζωής.
να μου έλεγες "εγώ που έχω φτιάξει αυτην και την άλλη εταιρεία, που θεωρούμαι πολύ καλός στον τάδε τομέα, που έχω γυρίσει το μισό κόσμο, που έχω γνωρίσει αυτή και την άλλη διάσημη γυναίκα (πάει στο διάολο), που έχω τελειώσει εκείνη και την άλλη σχολή και έχω μεταπτυχιακές σπουδές, που έχω τόσα χρήματα που τα έκανα μόνος μου (κι αυτό ακόμα κάτι δείχνει)" να το καταλάβω....
αλλά ρε ζανούλη να μιλάς για την τσατσά που πήγες και τον καφέ που ήπιες ως επίτευγμα ζωής??????
ρε σύνελθε, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
προσπάθησε ρε ζαν, μην αφήνεις τον εαυτό σου να περνάνε χαμένα τα χρόνια...
Προμοτορα το προβλημα το δικο σου ειναι να.μην μπορεις να αντιληφθεις τη διαφορετικοτητα του αλλου.
Εγω αυτα τα λεω ως εμπειριες και επιτυχιες ταυτοχρονα,αν εισαι μαγκας πιασε φιλια η κονε με ιεροδουλη και να βγειτε για καφε η να καταφερεις μουναρα τσατσα οχι σκιαχτρο να σου κατσει,η ακομα και να κανονιζες με ιεροδουλη να πηγαινες ρουμανια μαζι διακοπες στη πατριδα της.
Προμοτορα εγω ανηκω στους μπουρδελιαριδες που δεν παμε μονο για να πηδαμε και να φευγουμε αλλα να εχουμε και κοινωνικες επαφες,δεν το επιδιωκω αλλα αυτο βγαινει.
Δεν ειναι τυχαιο οτι με τη ρουμανα που εβγαινα για καφε και γενικα βγαιναμε παντου πολλοι νομιζαν οτι ημουν νταβας μιας και τη περιμενα εξω απο το τσαρδι.
Σου ειπα η ζωη σου ολη ενα απογευμα δικο μου

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
Προμοτορα εγω ανηκω στους μπουρδελιαριδες που δεν παμε μονο για να πηδαμε και να φευγουμε αλλα να εχουμε και κοινωνικες επαφες,δεν το επιδιωκω αλλα αυτο βγαινει.
Ο δημητράκης έλεγε να πηδάμε και να φεύγουμε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο δημητράκης έλεγε να πηδάμε και να φεύγουμε
Μπατμαν ειπα δεν το επιδιωκω αλλα καμια φορα τυχαίνει εδω και 12 χρονια στη πιατσα 3 περιπτωσεις μου εκατσαν η τσατσα η καλη κ αλλη με τον καφε και η αλλη που θα πήγαιναμε ρουμανια αλλα δεν πηγαμε

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546
Μπατμαν ειπα δεν το επιδιωκω αλλα καμια φορα τυχαίνει εδω και 12 χρονια στη πιατσα 3 περιπτωσεις μου εκατσαν η τσατσα η καλη κ αλλη με τον καφε και η αλλη που θα πήγαιναμε ρουμανια αλλα δεν πηγαμε
Στη Βουλγαρία που πας δε σου έχει τύχει τίποτα καλό?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στη Βουλγαρία που πας δε σου έχει τύχει τίποτα καλό?
Πηγαινω λιγες μερες το μεγιστο να κατσω ειναι 3 μερες στα σοφια.
Δουλευει πολυ η πιατσα στη βουλγαρια εχω πετυχει αλλα και πολυ εσκορτιλικι,ειχα παρει μια εσκορτς σοφια με παζαρι 80 λεβα σε ευρω 40 για μια ωρα αλλα την ειδα πολυ μελαχροινη και φοβηθηκα μην ειναι γυφτισσα την σκυλοπηδησα και την εδιωξα στο μισαωρο ηταν για πεταμα και στις φωτογραφιες φαινοταν αλλιως,μονο αυτο εχω παρει βουλγαρια.
Στη βουλγαρια καλο ειναι το σπονσοριλικι η αλλιως πουτανοποιηση των γυναικων,βρισκεις μια να σου αρεσει και παζαρευεις τιμη μεχρι να δεχτει.
Στη βουλγαρια οι γυφτοβουλγαροι εχουν καταλαβει τη χωρα και τους βρισκεις παντου με ολα τα κουσουρια τους βρωμα κουτοπονηρια παρανομια κλπ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
να πας βουκουρέστη.
τρελή ανάπτυξη. και οι ρουμάνες είναι οι πιο όμορφες, άστους να λένε για ρωσίδες.
με την αγαπημένη σου εσύ φυσικά...
Εχω στο φβ περιπου 80 ρουμανες ισως και λιγοτερες φιλες και εχω σχηματισει γνωμη.
Στο βουκουρεστι το παιζουν δυσκολες ενω απο την επαρχια μια χαρα ωραια μουνακια πετυχαινω λιγο βλαχικα αλλα προθυμα και ειναι ολα σαν και αυτα που ερχονται στα εδω τσαρδακια,ειδικά απο γαλατι τα καλυτερα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πηγαινω λιγες μερες το μεγιστο να κατσω ειναι 3 μερες στα σοφια.
Δουλευει πολυ η πιατσα στη βουλγαρια εχω πετυχει αλλα και πολυ εσκορτιλικι,ειχα παρει μια εσκορτς σοφια με παζαρι 80 λεβα σε ευρω 40 για μια ωρα αλλα την ειδα πολυ μελαχροινη και φοβηθηκα μην ειναι γυφτισσα την σκυλοπηδησα και την εδιωξα στο μισαωρο ηταν για πεταμα και στις φωτογραφιες φαινοταν αλλιως,μονο αυτο εχω παρει βουλγαρια.
Στη βουλγαρια καλο ειναι το σπονσοριλικι η αλλιως πουτανοποιηση των γυναικων,βρισκεις μια να σου αρεσει και παζαρευεις τιμη μεχρι να δεχτει.
Στη βουλγαρια οι γυφτοβουλγαροι εχουν καταλαβει τη χωρα και τους βρισκεις παντου με ολα τα κουσουρια τους βρωμα κουτοπονηρια παρανομια κλπ.
Υπάρχει ένα μεγάλο χωριό, (νομίζω κοντά στα σύνορα με Εβρο) στη Βουλγαρία που οι γονείς παζαρευουν τις κόρες τους, είναι μια γυφτικη φυλή με μια περίεργη ονομασία, μπορεις να αγοράσεις "νυφη" με λιγότερα από 5k και να την κάνεις ότι θες.
Αν βρω το άρθρο θα το ποστάρω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Υπάρχει ένα μεγάλο χωριό, (νομίζω κοντά στα σύνορα με Εβρο) στη Βουλγαρία που οι γονείς παζαρευουν τις κόρες τους, είναι μια γυφτικη φυλή με μια περίεργη ονομασία, μπορεις να αγοράσεις "νυφη" με λιγότερα από 5k και να την κάνεις ότι θες.
Αν βρω το άρθρο θα το ποστάρω.
Η βουλγαρια εχει υποστει αυτο που θα υποστουμε εμεις στο μελλον τη λεγομενη γυφτοποιηση.
Πανω απο το 10% των βουλγαρων ειναι γυφτοι και εχουν εισχωρησει παντου στη κοινωνια και τους ξεχωρίζεις απο το χρωμα αν οχι και ολους γιατι καποιοι εχουν έρθει σε μειξη,οι καθεαυτου βουλγαροι πολλοι εχουν φυγει για εξωτερικο και οι μονοι που κανουν παιδια ειναι οι γυφτοβουλγαροι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ελπίζω ότι αν ισχύει αυτό το λες ως κάτι κακό και παράδειγμα προς αποφυγήν...
Εννοείται πολύ κακό, απλά ήθελα να τονίσω την ανάγκη τους για χρήμα και πόσο μπορεί να ξεπέσει κάποιος.

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
ειχαμε κανονίσει για μπάνιο και της το ακύρωσα τελευταια στιγμή. το θέμα ειναι πως με ολες αυτες αν μπεις σε αυτο το τρυπάκι μαζι τους συνήθως ποτε δεν κανουν κάτι αν δεν ζητησουν ανταλλαγμα.(και δεν εννοω χρηματικο ποσο,αλλωστε αυτη τσαμπα θα τη γαμουσα αν την έφερνα σπίτι) και δεν ειναι οτι εμένα όλως τυχαιως με γουστάρει αλλα σε αυτες τις περιπτώσεις ειδικα αν ειναι η αλλη απο την αλλη άκρη της γης και μάλιστα απο μια χώρα τοσο φτωχή οσο η βενεζουέλα,μαλλον ψαχνει μαλακα για...αλλες δουλειες. :sunglasses:
Να αποκατασταθεί ήθελε το κορίτσι :O

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.635
Πόντοι
15.775
Αλίνα Βριλησσού 36

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Δύσκολα τα πράγματα για τους οίκους πότε θα ανοίξουν,υπάρχουν 3 σενάρια καλό μέτριο κακό.
1 καλό σενάριο,άνοιγμα απο μέσα Μαΐου εως τέλη
2 μέτριο σενάριο,άνοιγμα μεταξι Ιουνίου Ιουλίου
3 κακό σενάριο,άνοιγμα απο Αύγουστο Σεπτέμβρη,αλλά με αλλαγές και ίσως να κλείσουν πολλά εως τότε.

apaleutosmitsos204769

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλτατοι συναγωνιστές,νέος στο σάιτ,την Κατερίνα με τη θεϊκή κωλάρα από Φ74

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
καλα ρε μουτρα ακομα αυτα κουβεντιαζετε (ρε δεν σας ειπα οτυ εχουμε μελον μαλιασε η γλωσα μου)
Δύσκολα τα πράγματα για τους οίκους πότε θα ανοίξουν,υπάρχουν 3 σενάρια καλό μέτριο κακό.
1 καλό σενάριο,άνοιγμα απο μέσα Μαΐου εως τέλη
2 μέτριο σενάριο,άνοιγμα μεταξι Ιουνίου Ιουλίου
3 κακό σενάριο,άνοιγμα απο Αύγουστο Σεπτέμβρη,αλλά με αλλαγές και ίσως να κλείσουν πολλά εως τότσεναριο δεν τ βλεπω
1 σεν δεν τ βλεπω
2 σεν μην λεμε τ υδια
3 σεν τ μπουρδελα θ ανοιξουν μ την λυξη τ εμβολιασμου ολων τν 18 κ αν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom