Αν είναι αρχες Ιουλίου κάτι μπορεί να παίζει!Οταν λές ψιλά εννοείς χοντρα??Η πιό ψηλά απ τα χοντρά??Κρατα κανενα ψιλο για το τελος του μηνα !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μικρούλα CT μουνάρα με σιλικονάτους βύζους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dekaoxto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μου φαινεται δεν θα σε μεινη φραγκο για καφε ;) ;)Αν είναι αρχες Ιουλίου κάτι μπορεί να παίζει!Οταν λές ψιλά εννοείς χοντρα??Η πιό ψηλά απ τα χοντρά??
Δεν τη βρίσκω στις κριτικές!Σε ποιο γραφείο ανήκει?Μπου μπορώ να τη βρώ??Φωτό ή Βίντεο κατα τη διάρκεια του meeting με τη συγκεκριμένη παίζει?Τιμή γιατι δεν μου λετε??Τόσο πολλά ειναι?Θα μου πέσουν τα μαλλια??Μου φαινεται δεν θα σε μεινη φραγκο για καφε ;) ;)
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αγόρι μου, εσύ είσαι η χαρά του νταβατζή.
Αγόρι μου, εσύ είσαι η χαρά του dαβα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αγόρι μου, εσύ είσαι η χαρά του νταβατζή.
ένα rephrasing εδώ θα έκανε πολύ καλό νόημα!
Κάποιος admin να το κάνει edit?ένα rephrasing εδώ θα έκανε πολύ καλό νόημα!
Ναι το έχω καταλάβει οτι είναι το ίδιο!!Αλλά μόνο αυτό ξέρω οτι είναι αξιόπιστο, ποιά άλλα είναι??Και να συνεργάζονται με καλά ξενοδοχεία οχι τίποτα τρώγλες!!Για την "Jolie Lookalike" δεν μου είπες λεπτομέρειες..γραφειο?Που θα βρώ αλλες φωτός της?Γενικά πληροφορίες γι αυτήν?Και που μπορώ να κοιτάξω για άλλες κοπέλες γενικα από όλα τα γραφεία?Μεγαλε υπαρχουν και αλλα πρακτορεια εκτος απο τον zuzuna και μην κανεις τον χανο και μου πεις οτι εβαλες το erito !!!
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
δεεεν βγηκες με την κοπελα σου παραμυθά???!Ναι το έχω καταλάβει οτι είναι το ίδιο!!Αλλά μόνο αυτό ξέρω οτι είναι αξιόπιστο, ποιά άλλα είναι??Και να συνεργάζονται με καλά ξενοδοχεία οχι τίποτα τρώγλες!!Για την "Jolie Lookalike" δεν μου είπες λεπτομέρειες..γραφειο?Που θα βρώ αλλες φωτός της?Γενικά πληροφορίες γι αυτήν?Και που μπορώ να κοιτάξω για άλλες κοπέλες γενικα από όλα τα γραφεία?
Πήγαμε για φαγητό και τώρα περιμένουμε τον κολλητό μου για να πάμε στο Pool Bar!!δεεεν βγηκες με την κοπελα σου παραμυθά???!
Αυτή μπήκε Facebook κι εγώ Bourdela.tv!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αλλά μόνο αυτό ξέρω οτι είναι αξιόπιστο, ποιά άλλα είναι??
Πολλά ξέρεις για δεκαοχτάχρονος.
Καλό το δούλεμα, αλλά στο επόμενο "δήθεν" post θα τα ακούσεις.
Έτσι απλά και μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.
ΟΚ φίλε δεν θα ξανακάνω πλάκα θα μαι σοβαρός..Πολλά ξέρεις για δεκαοχτάχρονος.
Καλό το δούλεμα, αλλά στο επόμενο "δήθεν" post θα τα ακούσεις.
Έτσι απλά και μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.
Tι εννοεις?σκοτωσε το troll που εχεις μεσα σου
Παντως παιδιά δεν ξέρω και πολλά γραφεία τώρα αρχισα να ψάχνομαι..
δινε κ τα λινκ φιλεH Τiffany Hot πως σας φαίνεται??
www.bourdela.tv/content/view/2235/1/]http://www.bourdela.tv/content/view/2235/1/[/url]
Διάβασα κι απο κριτικές αλλά δεν ξέρω που να τη βρω (γραφειο δηλαδη) και οι κριτικές είναι πολύ λιγες για να βγάλω συμπέρασμα!
Διάβασα κι απο κριτικές αλλά δεν ξέρω που να τη βρω (γραφειο δηλαδη) και οι κριτικές είναι πολύ λιγες για να βγάλω συμπέρασμα!
μουφα ειναι αυτη, βρες αλληwww.bourdela.tv/content/view/2235/1/]http://www.bourdela.tv/content/view/2235/1/[/url]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K