να βαζεις τα λινκ κανονικα, οτι απαγορευεται απλα δε θα εμφανιστει στο φορουμΚimberly Ζουζουνα
Natalee Ζουζουνα
Aπ αυτές τις 2??
Δεν έβαλα λινκ γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να βάζω λινκ απο γραφεία!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μικρούλα CT μουνάρα με σιλικονάτους βύζους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dekaoxto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ωραία!Λοιπόν έχουμε και λέμε:να βαζεις τα λινκ κανονικα, οτι απαγορευεται απλα δε θα εμφανιστει στο φορουμ
Κimberly Ζουζουνα
www.zuzana.com/Bio.asp?T=mAcvhCQ23L:06012009023002PM:094064208143:1:ERG:0:US&mId=259&TourId=782]http://www.zuzana.com/Bio.asp?T=mAcvhCQ23L:06012009023002PM:094064208143:1:ERG:0:US&mId=259&TourId=782[/url]
Natalee Ζουζουνα
www.zuzana.com/Bio.asp?T=mAcvhCQ23L:06012009023002PM:094064208143:1:ERG:0:US&mId=326&TourId=2268]http://www.zuzana.com/Bio.asp?T=mAcvhCQ23L:06012009023002PM:094064208143:1:ERG:0:US&mId=326&TourId=2268[/url]
Μα καλα που υπάρχουν όλ αυτά τα μωρα?Και δεν τα βρίσκω εγω?Την έχεις πάρει την πρώτη??Τσιμπα !!!
Γιατι η δευτερη ειναι αλλη !!!!!!
Φαίνεται διαφορετικό το βυζί στην πρώτη απ τη δεύτερη!
Για πές την έχουμε δεί απο κοντά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φωτο??
Που μπορώ να τη βρώ φίλε μου??ΝΑ βρω τιμες και άλλες λεπτομέρειες??
Όνομα τουλάχιστον?????Ψαξε και θα βρεις !!!
www.bourdela.tv/content/view/1205/1/]http://www.bourdela.tv/content/view/1205/1/[/url]Sally !!
Μόνο αυτή έχω βρει γαμώτο!!Κατα τα άλλα, πουθενά αλλού τίποτα...λίγη βοήθεια ρε παιδιά!!!Show Mercy!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ΕΕΕ...απογοητεύτηκα τωρα...
Βρε φιλε, μην μας δουλευεις!! Ειναι σπανιο να βρεις μωρο στην δουλεια με φυσικα βυζια. Τα πιο πολλα ειναι σιλικονατα. Μεγεθος μονο να καθορισεις. Η Σαλλυ που σου προτεινανε ειναι πολυ καλη
Από απλά πλούσια έως πολύ μεγάλα με ενδιαφέρουν!Βρε φιλε, μην μας δουλευεις!! Ειναι σπανιο να βρεις μωρο στην δουλεια με φυσικα βυζια. Τα πιο πολλα ειναι σιλικονατα. Μεγεθος μονο να καθορισεις. Η Σαλλυ που σου προτεινανε ειναι πολυ καλη
Ναι!Αλλα τη Σαλλυ δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά!Και ο φίλος tresurert δεν μου δίνει κανένα hint για το που θα τη βρώ!!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Από απλά πλούσια έως πολύ μεγάλα με ενδιαφέρουν!
Ναι!Αλλα τη Σαλλυ δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά!Και ο φίλος tresurert δεν μου δίνει κανένα hint για το που θα τη βρώ!!!!
Στειλε του πμ και θα σου στειλει τηλεφωνο
Του έχω στείλει!Αλλά δεν στέλνει τίποτα!Στειλε του πμ και θα σου στειλει τηλεφωνο
Και δεν μου απαντάει κανείς αν την έχει πάρει!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Του έχω στείλει!Αλλά δεν στέλνει τίποτα!
Και δεν μου απαντάει κανείς αν την έχει πάρει!!
Οι πιο πολλοι παλιοι την εχουν παρει. Αντε τρεχα και εσυ και μην γκρινιαζεις. Δεν θα περασεις ασχημα και διαβασε κριτικες. Μην περιμενεις να στα λενε ολα λιανα για να τα χωνεψεις.
Οχι ρε φίλε δεν ζηταω μασημενη τροφη!αυτό που ζήτησα είναι να μου πούν ποιά είναι για να βρώ τι ηλικία έχει κι άλλες λεπτομέρειες και φωτος γι αυτή..ο tresurert εστειλε κατι φωτος απο τη Sally (δεν ξερω αν μιλάμε για την ίδια) που ήταν τρέλα..αλλά οι φωτός σβήστικαν!Οι πιο πολλοι παλιοι την εχουν παρει. Αντε τρεχα και εσυ και μην γκρινιαζεις. Δεν θα περασεις ασχημα και διαβασε κριτικες. Μην περιμενεις να στα λενε ολα λιανα για να τα χωνεψεις.
Δεν ξέρω αν αυτή που μου λεγε ήταν αυτή που βρήκα κριτικές στο φορουμ!Δεν μου το έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος τουλάχιστον!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Οχι ρε φίλε δεν ζηταω μασημενη τροφη!αυτό που ζήτησα είναι να μου πούν ποιά είναι για να βρώ τι ηλικία έχει κι άλλες λεπτομέρειες και φωτος γι αυτή..ο tresurert εστειλε κατι φωτος απο τη Sally (δεν ξερω αν μιλάμε για την ίδια) που ήταν τρέλα..αλλά οι φωτός σβήστικαν!
Δεν ξέρω αν αυτή που μου λεγε ήταν αυτή που βρήκα κριτικές στο φορουμ!Δεν μου το έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος τουλάχιστον!
Η ιδια ειναι
Ναι?Κριμα παντως που κάνει μόνο outcall..που να τρέχω να κλείνω ξενοδοχείο ημιδιαμονής?Ντρεπομαι..Η ιδια ειναι
Είναι και πολλά 580 το 2ωρο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K