Νέα

Ποιά μέλη θεωρούμε τα πιο αξιόπιστα, σχετικά με τις κριτικές που ανεβάζουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Makedonas1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
1.031
Πόντοι
81
πές μου οτι τον θεωρούσες και αξιόπιστο????
Υπάρχει όμως ανάμεσα μας...dont worry!
5 -10 πράγματα που είχα διαβάσει από αυτόν ήταν to the point. Τώρα αν στη ουσία δεν ήταν αξιόπιστος, ούτε που το κατάλαβα ευτυχώς. Η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι βοηθητικοί και αν έχεις όρεξη να διαβάσεις μηνύματα τους, καταλαβαίνεις εύκολα αν εχουν προμοτορικη διάθεση.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
5 -10 πράγματα που είχα διαβάσει από αυτόν ήταν to the point. Τώρα αν στη ουσία δεν ήταν αξιόπιστος, ούτε που το κατάλαβα ευτυχώς. Η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι βοηθητικοί και αν έχεις όρεξη να διαβάσεις μηνύματα τους, καταλαβαίνεις εύκολα αν εχουν προμοτορικη διάθεση.
και θες να μου πεις οτι ο συγκεκριμένος δεν είχε προμοτορικη διάθεση?
Μάλλον δεν παρακολουθούσες!
Υπάρχουν κοπελες μέχρι και σήμερα που τις παρουσίασε ο ίδιος.
Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει απλά δεν μπορώ τα ανυπόστατα!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ρε φιλε σταματα αυτη την κουβεντα θα κατουρηθω :tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: alpula

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ρε παιχτη να σου πω δεν θελω να τοποθετηθω ευθεως :) αλλα επειδη παρατραβηξε το θεμα εγω θα το παω παρακατω :) εφερε εδω μεσα νηματοθετρια κατα 20 ευρω ακριβοτερη με την λογικη να το παρει αυτος :wink: θελεις να σου πω τη πηρε ενα :alivedick: :afro:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.817
Πόντοι
25.467

Προμότορας ο Ζαρντίν;;;;

Λιγοθυμώ... ?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Ευχαριστώ κ. Αλπούλα.
Ψέματα σε κριτική δεν έχω γράψει.
Κάποιες λίγες φορές όμως δεν ήμουν απόλυτα αντικειμενικός (και δεν μπορείς πάντα να είσαι - δεν αναλύω περαιτέρω τώρα).
Όμως δεν προσπάθησα να κοροιδέψω ή παραπλανήσω ποτέ.
Υπάρχουν πάντως για όλους στιγμές που το υποκειμενικό γίνεται έντονο...
σε έχω διαβάσει!
Γενικά δυσκολεύεσαι να κακοκαρδίσεις όχι γιατί προμοτάρεις(προς Θεού)απλά γιατί δεν σου πηγαίνει!
Αλλά σε γενικές γραμμές είσαι σωστός!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Ισχύει.
Και ίσως για το φόρουμ να πρεπει να είναι κανείς πιο "σκληρός".
Εγώ δεν μπορω
Και απλή αναφορά των γεγονότων είναι αρκετή... Δεν είναι ανάγκη να βγάζουμε φτυάρια και χολή... Και από την άλλη αν διαβάζεις δυο με τρεις κριτικές από κάθε μέλος καταλαβαίνεις το ύφος του, τα θέλω του... Άρα δεν αρκεί μόνο κάποιος να γράφει ειλικρινά πρέπει να έχεις και μια εικόνα του!

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
OP
OP
Makedonas1971

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
Να πω κι εγώ την γνώμη μου.
Αντικειμενική κριτική δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως η λιγότερο υποκειμενική. Αυτή, τουλάχιστον όσο μ' αφορά, είναι αποδεκτή πέρα ως πέρα.
Υπάρχει βέβαια και η λιγότερο αντικειμενική, η οποία κι αυτή θα μπορούσε να είναι ως ένα βαθμό αποδεκτή, φτάνει αυτό να γίνεται εμφανές από τα γραφόμενα. Κι επειδή με τα παραδείγματα γίνεσαι πιο κατανοητός, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί κάποιος να πει ότι μία κοπέλα είναι εξαιρετική επειδή του αρέσουν οι γεματούλες ή οι κοντούλες κτλ. Εάν κάποια τέτοια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αναφέρινται στην περιγραφή, τότε όλα είναι ok. Το πρόβλημα δημιουργείται όμως απ' αυτούς που γράφουν διθυράμβους για κοπέλες που στην πλειοψηφία των μελών δεν θα λένε απολύτως τίποτα. Αυτοί είναι οι χαρτζιλικομένοι, αυτοί που δέχονται εκπτωσούλες και απλά δεν έχουν τ' αρχίδια να γράψουν την αλήθεια. Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν αφήνουν ίχνη και σημάδια στις κριτικές τους. Κατά βάθος αξίζουν την κατανόησή μας γιατί χωρίς αυτήν την τακτική, δεν θα τον βρέχανε ποτέ...

STARFIGHTER

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
1.886
Πόντοι
8.220
Καλησπέρα σε όλους...αν και δεν γράφω ποτέ στο φόρουμ για δικούς μου λόγους αλλά μόνο δημοσιεύω κριτικές θα απαντήσω εδώ κατά παρέκκλιση γιατί μου άρεσε το θέμα......εκτός του στατιστικού κριτηρίου του πλήθους των κριτικών για διαφορετικες κοπέλες κάι γραφεία αξιόπιστο θεωρώ κάποιον που οι κριτικές του συμβαδίζουν με τις δικές μου σε κοπελες που έχουμε από κοινού συναντήσει....προφανώς και υπάρχει στοιχείο υποκειμενικότητας αλλά θεωρώ ότι σε κάποια βασικά στοιχεία μπορείς να καταλάβεις αν σε μια κοπέλα που έχεις ήδη δει η κριτική που γράφεται είναι αξιόπιστη ακόμα και αν διαφωνείς ...αυτά τα ολίγα για την δική μου προσεγγιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom