Νέα

Ποιά μέλη θεωρούμε τα πιο αξιόπιστα, σχετικά με τις κριτικές που ανεβάζουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Makedonas1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
Μαλλιάς φίλε είναι θεσμός ρίχνει γερό πετσόκομμα. Θυμαμαι και κατι μπινελικια που ειχε ριξει τα ειχα ευχαριστηθει επρεπε καποιος να τα ειχε πει και τα ειπε αυτος
για την ζενιλντα νομιζω :Ρ καλα με ειχε σωσει και τοτε!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
σοβαρα τωρα;
δεν υπαρχουν αξιοπιστες κριτικες απο κανεναν
ουτε καν αντικειμενικες
ολες οι κριτικες ειναι υποκειμενικες
παντα μιλαω για τις πραγματικες κριτικες.............

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.752
Πόντοι
456
σοβαρα τωρα;
ουτε καν αντικειμενικες

Αξιόπιστες με την έννοια οτι γράφει ακριβώς αυτά που έζησε και πιστεύει για την κοπέλα, χωρίς υπεκφυγές, ψεματάκια και κρυφή ατζέντα. Από κει και πέρα εννοείται τα πάντα είναι υποκειμενικά.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Αξιόπιστες με την έννοια οτι γράφει ακριβώς αυτά που έζησε και πιστεύει για την κοπέλα, χωρίς υπεκφυγές, ψεματάκια και κρυφή ατζέντα. Από κει και πέρα εννοείται τα πάντα είναι υποκειμενικά.
λοιπον
παμε ξανα
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλες πουτανες στα δακτυλα του ενος χεριου που να εχουν στανταρτ καλη αποδοση
η καθε κριτικη ειναι οχι μονο απο την αποδοση της πουτανας αλλα κι απο πια διαθεση πας εσυ σαν πελατης
αν πας με την φιλοσοφια τα σκαω οποτε πρεπει να περασω γαματα τοτε σιγουρα θα περασεις χαλια
ποσες πουτανες εχουν αναμεικτες κριτικες;;;;;
πλεον εγω εχω αποφασισει αν μια που εχει 10 καλες κριτικες σε μενα να ειναι μαπα ΔΕΝ την ανεβαζω
το ιδιο κανω αν καποια που εχει 10 κακες κριτικες σε εμενα να ειναι καλη παλι ΔΕΝ την ανεβαζω πλεον
Απο αυτους που συμμετεχουν μεχρι τωρα στην συζητηση εχω τις περισσοτερες κριτικες και με λογο ευθυνης σου γραφω οτι ολα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
και παιζει να ειμαι απο τους λιγους που δεν διαβαζει κριτικες πριν διαλεξει μια γκομενα γι αυτο κι αν προσεξεις στο μεγαλο ποσοστο των κριτικων μου ειμαι αυτος που εχει την πρωτη κριτικη

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
λοιπον
παμε ξανα
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλες πουτανες στα δακτυλα του ενος χεριου που να εχουν στανταρτ καλη αποδοση
η καθε κριτικη ειναι οχι μονο απο την αποδοση της πουτανας αλλα κι απο πια διαθεση πας εσυ σαν πελατης
αν πας με την φιλοσοφια τα σκαω οποτε πρεπει να περασω γαματα τοτε σιγουρα θα περασεις χαλια
ποσες πουτανες εχουν αναμεικτες κριτικες;;;;;
πλεον εγω εχω αποφασισει αν μια που εχει 10 καλες κριτικες σε μενα να ειναι μαπα ΔΕΝ την ανεβαζω
το ιδιο κανω αν καποια που εχει 10 κακες κριτικες σε εμενα να ειναι καλη παλι ΔΕΝ την ανεβαζω πλεον
Απο αυτους που συμμετεχουν μεχρι τωρα στην συζητηση εχω τις περισσοτερες κριτικες και με λογο ευθυνης σου γραφω οτι ολα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
και παιζει να ειμαι απο τους λιγους που δεν διαβαζει κριτικες πριν διαλεξει μια γκομενα γι αυτο κι αν προσεξεις στο μεγαλο ποσοστο των κριτικων μου ειμαι αυτος που εχει την πρωτη κριτικη
συμφωνώ για αυτό θα πρέπει πάντα όταν διαβάζεις κάποιο μέλος να ξέρεις τι του αρέσει και με τι την βρίσκει ώστε να δεις αν τελικά ταιριάζουν τα γούστα σας!
Επίσης είναι και θέμα πελάτη!
Καλώς η κακώς αν ο πελάτης ειναι ευγενικός και έστω και λίγο καλός εξωτερικά αλλιώς θα ανοιχτεί μια κοπέλα απο έναν άλλον που μπορεί να πάσχει εξωτερικά ή να έχει χάλια συμπεριφορά!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
συμφωνώ για αυτό θα πρέπει πάντα όταν διαβάζεις κάποιο μέλος να ξέρεις τι του αρέσει και με τι την βρίσκει ώστε να δεις αν τελικά ταιριάζουν τα γούστα σας!
Επίσης είναι και θέμα πελάτη!
Καλώς η κακώς αν ο πελάτης ειναι ευγενικός και έστω και λίγο καλός εξωτερικά αλλιώς θα ανοιχτεί μια κοπέλα απο έναν άλλον που μπορεί να πάσχει εξωτερικά ή να έχει χάλια συμπεριφορά!
:hi:

• Like
Αντιδράσεις: alpula

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
σοβαρα τωρα;
ουτε καν αντικειμενικες
ενταξει τυπε τοτε πανε οπου θες και μη διαβαζεις τιποτα αφου δε θες τυφλοσουρτη... εγω δε κανω τον κασκαντερ γιατι δεν γουσταρω να πεταξω λεφτα στον κουβα (εκτος αν οντως εκεινη τη στιγμη θελω να τα πεταξω σε κουβα αλλα να ξερω οτι παω σε κουβα)

οποτε εμπιστευομαι καποιων συγκεκριμενων ατομων αποψεις γιατι ξερω οτι ειναι στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ μετρα. το αν δεν ειναι στα δικα σου η αν ειναι ο αλλος κακογουστος η προμοτορας ειναι δικο σου ευαγγελιο. για αυτο υπαρχουν και τοσες πολλες γκομενες και τοσες πολλες μπιρες! ψαξε και διαλεξε ποια σου κανει. για μενα καποιων οι κριτικες ειναι πασουλα και βουρ στον πατσα η κοκκινο φαναρι. οποτε αν εχεις εμπειριες με φακελωμενη εδω ψαξε να βρεις κανεναν που να περασε οπως εσυ μαζι της ωστε να ξερεις πως αυτος κοιταει τα ιδια πραγματα με σενα.

εδω αλλοι γραφουν κριτικες και μας δινουν πληροφοριες για το τι σεμεδακι ειχε το τραπεζι αντι να μας πουν αν το μουνι μυριζε φρουτα του δασους η τυρι λαρισσης... φυσικα δεν υπαρχει αντικειμενικη κριτικη. γιατι δεν υπαρχουν αντικειμενικα οταν το γαμησι και τα θελω του καθενος καλειται να τα υποστει ενας επαγγελματιας που απλα συναινει να παραχωρησει το σωμα του για μια ωρα με το εκαστοτε αντιτιμο.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
ενταξει τυπε τοτε πανε οπου θες και μη διαβαζεις τιποτα αφου δε θες τυφλοσουρτη... εγω δε κανω τον κασκαντερ γιατι δεν γουσταρω να πεταξω λεφτα στον κουβα (εκτος αν οντως εκεινη τη στιγμη θελω να τα πεταξω σε κουβα αλλα να ξερω οτι παω σε κουβα)

οποτε εμπιστευομαι καποιων συγκεκριμενων ατομων αποψεις γιατι ξερω οτι ειναι στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ μετρα. το αν δεν ειναι στα δικα σου η αν ειναι ο αλλος κακογουστος η προμοτορας ειναι δικο σου ευαγγελιο. για αυτο υπαρχουν και τοσες πολλες γκομενες και τοσες πολλες μπιρες! ψαξε και διαλεξε ποια σου κανει. για μενα καποιων οι κριτικες ειναι πασουλα και βουρ στον πατσα η κοκκινο φαναρι. οποτε αν εχεις εμπειριες με φακελωμενη εδω ψαξε να βρεις κανεναν που να περασε οπως εσυ μαζι της ωστε να ξερεις πως αυτος κοιταει τα ιδια πραγματα με σενα.

εδω αλλοι γραφουν κριτικες και μας δινουν πληροφοριες για το τι σεμεδακι ειχε το τραπεζι αντι να μας πουν αν το μουνι μυριζε φρουτα του δασους η τυρι λαρισσης... φυσικα δεν υπαρχει αντικειμενικη κριτικη. γιατι δεν υπαρχουν αντικειμενικα οταν το γαμησι και τα θελω του καθενος καλειται να τα υποστει ενας επαγγελματιας που απλα συναινει να παραχωρησει το σωμα του για μια ωρα με το εκαστοτε αντιτιμο.
απλη ερωτηση
εσυ διαβαζεις κριτικες σωστα;
εσυ εχεις γραψει κριτικη;
χωρις ιχνος ειρωνειας το λεω
γιατι λοιπον να παιρνεις μασημενη τροφη χωρις να δινεις μια πληροφορια;
εγω σε καθε κριτικη που γραφω παιρνω και 10 πμ να απαντησω στον καθε φιλο που θελει να μαθει κατι παραπανω
κι ειμαι ΕΓΩ αυτος που κανει κασκαντεριλικια και γραφει για αυτα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
απλη ερωτηση
εσυ διαβαζεις κριτικες σωστα;
εσυ εχεις γραψει κριτικη;
χωρις ιχνος ειρωνειας το λεω
γιατι λοιπον να παιρνεις μασημενη τροφη χωρις να δινεις μια πληροφορια;
εγω σε καθε κριτικη που γραφω παιρνω και 10 πμ να απαντησω στον καθε φιλο που θελει να μαθει κατι παραπανω
κι ειμαι ΕΓΩ αυτος που κανει κασκαντεριλικια και γραφει για αυτα
αυτο εξυπηρετει λοιπον το παρον θεμα σε περιπτωση που δε το διαβασες το επαναλαμβανω! "

Ποιά μέλη θεωρούμε τα πιο αξιόπιστα, σχετικά με τις κριτικές που ανεβάζουν;​

οποτε ανεφερα με ποιον συμφωνω 100% και δε χρειαζεται να προσθεσω ουτε να αφαιρεσω ουτε καν σημειο στιξης απο τον αναφερομενο! αλλωστε αν γραψω την ιδια διθυραμβικη κριτικη θα θεωρηθω προμοτορας η κλωνος του μαλλια οποτε ποιο το νοημα. το σαητ παντως εξυπηρετει το σκοπο του. και απο την αλλη αγαπητε εγω ειμαι επαρχια και ναι θελω μασημενη τροφη! αν ειναι να κανω τον κασκαντερ τις ελαχιστες φορες που εχω την πολυτελεια να απολαυσω κατι να μου λειπει! προτιμω να παω στα σιγουρα και καλα! και το ατομο που γραφει τις κριτικες εμενα μου σωζει και χρονο και χρημα απο ριψοκινδυνες-αποτυχημενες συναντησεις... οποτε το σαητ αυτο το σκοπο του τον επιτελει σιγουρα. επισης οτι γραφεις κριτικες εσυ δε μου λεει κατι μιας απο τη στιγμη που δεν εχω το γουστο σου οπως ειπες και πριν για μενα πανε στραφι!!!
υποκειμενικα οπως ειπες ετσι ισχυει... υποκειμενικα λοιπον συντασσομαι με το γουστο καποιου πολυ συγκεκριμενου. αλλες κριτικες κοιταω αλλα δε πολυλαμβανω υποψιν γιατι μου ειναι αχρηστες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
επισης υπαρχει ο εθελοντισμος ξερεις, δε σε υποχρεωσε κανεις να γραψεις κριτικη ουτε εσενα ουτε εμενα...
αλλος κανει τα κασκαντεριλικια στη ζωη και αλλος στις πουτανες. εσυ και εγω μπορει να ειμαστε σε 20 φορουμ γραμμενοι και αλλου να σε βοηθαω εγω και εσυ να παιρνεις μονο χωρις να δινεις εκει. ετσι ειναι η ζωη. αλισβερισι γινεται και εδω μεσα εξυπηρετηση στην ουσια (αν εμπιστευεσαι αυτους που μιλας γιατι μπορει να αποδειχθουν προμοτορες)

ο μαλλιας θελει και με τη θεληση του αφηνει καποιες πληροφοριες ανοιχτες προς ολους και εμενα προσωπικα με σωζει.
αν θεωρεις πως ειμαι αχαριστος οκ ισως να ειμαι αλλα μονο ως προς αυτον γιατι του χρωσταω μερικα κερασματα ως "υποχρεωση" απο το κερδος που εχω. αλλα δε τον εχω δει να "κλαιγεται" επειδη αυτος κανει κριτικες και οι αλλοι οχι. ισως μονο σε καποιες που δεν εχουν καθολου ενω φαινεται να εχουν πελατεια...

αν θελει η διαχειριση να δινει προσβαση μονο σε ατομα που αφηνουν κριτικες ειναι δικο της θεμα, αλλα εγω λεω οτι απλα μετα οι περισσοτεροι θα αφηνουν τις 5-10 ψευτικες κριτικες απλα για να ξεκλειδωσουν την προσβαση. επισης δεν ειμαστε ολοι λατρεις του ιδιου σπορ με τον ιδιο βαθμο για να γραψουμε 150 κριτικες μπας και μας πει καποιος οτι "προσφερουμε"!

αλλωστε αν ημουν ο ωνασσης η ο γιορκι θα ημουν τοσο βυθισμενος στο μουνι που ουτε ινσταγκραμ θα ανοιγα, ποσο μαλλον το μπου.

ευχαριστω να λετε που ειστε αξιοι και μπορειτε και κανετε οτι κανετε σε τετοιο βαθμο! και οχι να περιμενετε το ευχαριστω απο μας!

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Εγώ που είμαι καινούργιος εδώ, δεν έχει τύχει να διαβάσω κριτικές από αυτούς που λέτε. Προφανώς δεν γράφουν πια συχνά. Αν ανεβάσουν θα τους διαβάσω σίγουρα. Συμφωνώ με τους geroksouras (o οποίος γράφει καλά αλλά έχει άλλα γούστα από εμένα) και Alpula.

Εγώ γράφω για να πω τη δική μου εμπειρία και μόνο και να δώσω μια οπτική σε τύπους που ίσως έχουν κοντινή ιδιοσυγκρασία με μένα. Επίσης για να περάσει η ώρα. Όπως και με το forum. Σεξ είναι το θέμα του site, για σεξ γράφουμε.

Αν και φρέσκος, έχω δεχτεί κι εγώ 5-6 pm που ζητούν περισσότερες πληροφορίες. Τί παραπάνω να απαντήσω; αφού ό,τι είχα να πω το έγραψα στην κριτική. Επίσης, πάνω από τις μισές κριτικές μου είναι για κοπέλες που δεν είχαν κριτικές. Αυτό από σκέτη περιέργεια για το άγνωστο.

Τέλος, δεν με πειράζει αν κάποιος δεν γράφει κριτικές, αλλά θεωρώ κάπως παράξενο να αποφασίσει αν θα δει κάποια βασιζόμενος κυρίως στις κριτικές και όχι κυρίως στο πώς του ήρθε. Οι κριτικές βέβαια είναι πολύ χρήσιμες ως προς την αποφυγή κάποιων ακραίων καταστάσεων. Κατά τα άλλα, περιγράφουν μια στιγμιαία εντύπωση, την πραγματική εμφάνιση και τί βρήκε καθένας σε σχέση με αυτό που προσδοκούσε τη συγκεκριμένη μέρα.

Τώρα, για προμότορες που λέτε κλπ, αν και δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν, δεν έχω την πείρα να τους διακρίνω. Δεν τις διαβάζω και όλες.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
επισης υπαρχει ο εθελοντισμος ξερεις, δε σε υποχρεωσε κανεις να γραψεις κριτικη ουτε εσενα ουτε εμενα...
αλλος κανει τα κασκαντεριλικια στη ζωη και αλλος στις πουτανες. εσυ και εγω μπορει να ειμαστε σε 20 φορουμ γραμμενοι και αλλου να σε βοηθαω εγω και εσυ να παιρνεις μονο χωρις να δινεις εκει. ετσι ειναι η ζωη. αλισβερισι γινεται και εδω μεσα εξυπηρετηση στην ουσια (αν εμπιστευεσαι αυτους που μιλας γιατι μπορει να αποδειχθουν προμοτορες)

ο μαλλιας θελει και με τη θεληση του αφηνει καποιες πληροφοριες ανοιχτες προς ολους και εμενα προσωπικα με σωζει.
αν θεωρεις πως ειμαι αχαριστος οκ ισως να ειμαι αλλα μονο ως προς αυτον γιατι του χρωσταω μερικα κερασματα ως "υποχρεωση" απο το κερδος που εχω. αλλα δε τον εχω δει να "κλαιγεται" επειδη αυτος κανει κριτικες και οι αλλοι οχι. ισως μονο σε καποιες που δεν εχουν καθολου ενω φαινεται να εχουν πελατεια...

αν θελει η διαχειριση να δινει προσβαση μονο σε ατομα που αφηνουν κριτικες ειναι δικο της θεμα, αλλα εγω λεω οτι απλα μετα οι περισσοτεροι θα αφηνουν τις 5-10 ψευτικες κριτικες απλα για να ξεκλειδωσουν την προσβαση. επισης δεν ειμαστε ολοι λατρεις του ιδιου σπορ με τον ιδιο βαθμο για να γραψουμε 150 κριτικες μπας και μας πει καποιος οτι "προσφερουμε"!

αλλωστε αν ημουν ο ωνασσης η ο γιορκι θα ημουν τοσο βυθισμενος στο μουνι που ουτε ινσταγκραμ θα ανοιγα, ποσο μαλλον το μπου.

ευχαριστω να λετε που ειστε αξιοι και μπορειτε και κανετε οτι κανετε σε τετοιο βαθμο! και οχι να περιμενετε το ευχαριστω απο μας!
πάντως τύπε αν έγραφες τα μισά σεντόνια που γράφεις εδώ σε κρτικές θα βοηθούσε καλύτερα , δεν νομίζεις?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
πάντως τύπε αν έγραφες τα μισά σεντόνια που γράφεις εδώ σε κρτικές θα βοηθούσε καλύτερα , δεν νομίζεις?
οχι για πολλους και διαφορους λογους. κυριως γιατι δε παιρνω κανεναν στο λαιμο μου και γιατι ειμαι αρκετα ιδιοτροπος για να κρινω "αντικειμενικα" οπως θελει αλλος ανωθεν.

εδω περναω ξεκαθαρα την ωρα μου οπως και πολλοι αλλοι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια γιατι μπορει να εχει 100 κριτικες καποιος αλλα 10.000 ποστ δε παιζει να εκανες για ανταλλαγη πληροφοριων αγοραιου ερωτα. θα μπορουσα να μην ειχα γραφτει (οπως για αρκετα χρονια) και απλα παλι να βλεπω τις κριτικες αφου ειναι ανοιχτες...

Online: 960 επισκέπτες & 332 μέλη

3 στους 4 λαμβανουν τσαμπα την πληροφορια χωρις να σπαμμαρουν, χωρις σιγουρα να προσφερουν οπως λες οποτε μη ψαχνετε τα μελη μονο.... αν βαλω και οτι εστω 1 στα 10 μελη δινει συνηθως κριτικες και σοβαρες πληροφοριες μας κανει προχειρα πως το 3% των επισκεπτων του σαητ δινουν πληροφοριες για το υπολοιπο 97%

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
οχι για πολλους και διαφορους λογους. κυριως γιατι δε παιρνω κανεναν στο λαιμο μου και γιατι ειμαι αρκετα ιδιοτροπος για να κρινω "αντικειμενικα" οπως θελει αλλος ανωθεν.
Η κριτική είναι πάντα υποκειμενική. Ωστόσο κάποιος που διαβάζει και γράφει στο φόρουμ μπορεί να αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει, αφού έχει σχηματίσει γνώμη για το μέλος που παραθέτει την κριτική. Θεωρω ότι μόνο έτσι έχει αξία η κριτική. Να γνωρίζει δηλαδή ο αναγνώστης το προφίλ που δίνει στο κοινό πληροφορίες .
εδω περναω ξεκαθαρα την ωρα μου οπως και πολλοι αλλοι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια γιατι μπορει να εχει 100 κριτικες καποιος αλλα 10.000 ποστ δε παιζει να εκανες για ανταλλαγη πληροφοριων αγοραιου ερωτα. θα μπορουσα να μην ειχα γραφτει (οπως για αρκετα χρονια) και απλα παλι να βλεπω τις κριτικες αφου ειναι ανοιχτες...
Το ίδιο έκανα και εγώ τόσα χρόνια. Από το 2010, αν δεν κάνω λάθος, παρακολουθώ το φόρουμ με προφίλ. Έμπαινα μόνο για να διαβάσω κάποια κριτική και να ρωτήσω πληροφορίες. Πρόσφατα άλλαξα γνώμη. Μετάνιωσα για τις κριτικές που δεν έγραψα, τα μηνύματα που δεν απάντησα, τις πληροφορίες που δεν μοιράστηκα κτλ.

Κυρίως όμως μετάνιωσα γιατί ,έως ένα βαθμό, κατάλαβα ότι οι επιλογές μου θα ήταν καλύτερες αν είχα τριβή με τα υπόλοιπα μέλη. Όχι τόσο γιατί υπάρχουν μέλη που παραπληροφορούν , αλλά γιατί θα καταλάβαινα τι μου ταιριάζει ανάλογα με το ποιος γράφει την κριτική (σε καρτέλα η’ στο εκάστοτε νήμα).

Πάλι βέβαια συγκρατημένα δίνω πληροφορίες. Όχι γιατί δεν θέλω να τις μοιραστώ αλλά γιατί φοβάμαι μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου η’ για να μην ξαναγράψω τα ίδια που έγραψε και κάποιος άλλος. Λάθος μου είναι αυτό και προσπαθώ να το διορθώσω σιγά σιγά.
Online: 960 επισκέπτες & 332 μέλη

3 στους 4 λαμβανουν τσαμπα την πληροφορια χωρις να σπαμμαρουν, χωρις σιγουρα να προσφερουν οπως λες οποτε μη ψαχνετε τα μελη μονο.... αν βαλω και οτι εστω 1 στα 10 μελη δινει συνηθως κριτικες και σοβαρες πληροφοριες μας κανει προχειρα πως το 3% των επισκεπτων του σαητ δινουν πληροφοριες για το υπολοιπο 97%
Η οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς να γνωρίζεις ποιος και γιατί την δίνει είναι άχρηστη.

Εγώ, ως μέγας ιδιότροπος που είμαι, πρέπει να την φιλτράρω παρά πολύ όπως είπα, ώστε να θεωρήσω ότι θα έχω μια πετυχημένη συνεύρεση.

Ελπίζω να μην κούρασα και συγνώμη που διαμέλισα το ποστ σου.:)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.720
Πόντοι
22.785
:confused: :happy:
Καλημέρα σας κύριοι...
Για εμένα στα τόσα χρόνια που γράφω εδώ στο bou...
Ένας είναι...
Ο

dmtrsxxx !!​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom