οχι για πολλους και διαφορους λογους. κυριως γιατι δε παιρνω κανεναν στο λαιμο μου και γιατι ειμαι αρκετα ιδιοτροπος για να κρινω "αντικειμενικα" οπως θελει αλλος ανωθεν.
Η κριτική είναι πάντα υποκειμενική. Ωστόσο κάποιος που
διαβάζει και γράφει στο φόρουμ μπορεί να αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει, αφού έχει σχηματίσει γνώμη για το μέλος που παραθέτει την κριτική. Θεωρω ότι μόνο έτσι έχει αξία η κριτική. Να γνωρίζει δηλαδή ο αναγνώστης το προφίλ που δίνει στο κοινό πληροφορίες .
εδω περναω ξεκαθαρα την ωρα μου οπως και πολλοι αλλοι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια γιατι μπορει να εχει 100 κριτικες καποιος αλλα 10.000 ποστ δε παιζει να εκανες για ανταλλαγη πληροφοριων αγοραιου ερωτα. θα μπορουσα να μην ειχα γραφτει (οπως για αρκετα χρονια) και απλα παλι να βλεπω τις κριτικες αφου ειναι ανοιχτες...
Το ίδιο έκανα και εγώ τόσα χρόνια. Από το 2010, αν δεν κάνω λάθος, παρακολουθώ το φόρουμ με προφίλ. Έμπαινα μόνο για να διαβάσω κάποια κριτική και να ρωτήσω πληροφορίες. Πρόσφατα άλλαξα γνώμη. Μετάνιωσα για τις κριτικές που δεν έγραψα, τα μηνύματα που δεν απάντησα, τις πληροφορίες που δεν μοιράστηκα κτλ.
Κυρίως όμως μετάνιωσα γιατί ,έως ένα βαθμό, κατάλαβα ότι οι επιλογές μου θα ήταν καλύτερες αν είχα τριβή με τα υπόλοιπα μέλη. Όχι τόσο γιατί υπάρχουν μέλη που παραπληροφορούν , αλλά γιατί θα καταλάβαινα τι μου ταιριάζει ανάλογα με το ποιος γράφει την κριτική (σε καρτέλα η’ στο εκάστοτε νήμα).
Πάλι βέβαια συγκρατημένα δίνω πληροφορίες. Όχι γιατί δεν θέλω να τις μοιραστώ αλλά γιατί φοβάμαι μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου η’ για να μην ξαναγράψω τα ίδια που έγραψε και κάποιος άλλος. Λάθος μου είναι αυτό και προσπαθώ να το διορθώσω σιγά σιγά.
Online: 960 επισκέπτες & 332 μέλη
3 στους 4 λαμβανουν τσαμπα την πληροφορια χωρις να σπαμμαρουν, χωρις σιγουρα να προσφερουν οπως λες οποτε μη ψαχνετε τα μελη μονο.... αν βαλω και οτι εστω 1 στα 10 μελη δινει συνηθως κριτικες και σοβαρες πληροφοριες μας κανει προχειρα πως το 3% των επισκεπτων του σαητ δινουν πληροφοριες για το υπολοιπο 97%
Η οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς να γνωρίζεις ποιος και γιατί την δίνει είναι άχρηστη.
Εγώ, ως μέγας ιδιότροπος που είμαι, πρέπει να την φιλτράρω παρά πολύ όπως είπα, ώστε να θεωρήσω ότι θα έχω μια πετυχημένη συνεύρεση.
Ελπίζω να μην κούρασα και συγνώμη που διαμέλισα το ποστ σου.