Νέα

Ποιά μέλη θεωρούμε τα πιο αξιόπιστα, σχετικά με τις κριτικές που ανεβάζουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Makedonas1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
Ανοίγοντας αυτό το θέμα, ίσως βγάλουμε λίγο άκρη, ξεσκαρτάροντας προμότορες, ζήτουλες, φτωχομπινέδες που ζητάνε εκπτωσούλα για μιά "καλή κουβέντα", νταβαντζάκους του πρωκτού και λοιπούς καραμπουζουκλήδες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αξιοπιστα για τι πραγμα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για τις κριτικές που ανεβάζουν
εννοω σχετικα για μια πληροφορια που θες να μαθεις για κατι συγκεκριμενο η πχ για τη μαλακια του καθενος στα πολιτικα? εκτος και αν εννοεις αξιοπιστα ως προς το ποιον του καθενος

OP
OP
Makedonas1971

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
εννοω σχετικα για μια πληροφορια που θες να μαθεις για κατι συγκεκριμενο η πχ για τη μαλακια του καθενος στα πολιτικα? εκτος και αν εννοεις αξιοπιστα ως προς το ποιον του καθενος
Είχα την εντύπωση ότι είμαι ξεκάθαρος σ' αυτό που αναφέρω. Μιλάω για τις κριτικές του καθενός, σχετικά με τις κοπέλες που συναντάνε. Ελπίζω δικιέ μου να μην τρολάρεις!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ανοίγοντας αυτό το θέμα, ίσως βγάλουμε λίγο άκρη, ξεσκαρτάροντας προμότορες, ζήτουλες, φτωχομπινέδες που ζητάνε εκπτωσούλα για μιά "καλή κουβέντα", νταβαντζάκους του πρωκτού και λοιπούς καραμπουζουκλήδες...
Roger Rabbit (πρώην Excalibur), Mallias20, Azazel, Mindreader, Alpula, Zero Tolerance. Αυτοί τουλάχιστον μου έρχονται πρώτοι στο μυαλό ως οι πλέον αξιόπιστοι. Αν σκεφτώ και άλλους, θα επανέλθω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Είχα την εντύπωση ότι είμαι ξεκάθαρος σ' αυτό που αναφέρω. Μιλάω για τις κριτικές του καθενός, σχετικά με τις κοπέλες που συναντάνε. Ελπίζω δικιέ μου να μην τρολάρεις!
αααα οκ...οχι δε τρολαρω..Εχει πολλα θεματα εδω μεσα δεν ηξερα οτι εσυ λες για γυναικες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.309
Πόντοι
8.645
Θα 'χε πλάκα να πούμε και ποιους θεωρούμε τους λιγότερο αξιοπιστους:coffee:
Για μένα που έλειπα χρόνια, με βοηθάει αρκετά η βαθμολόγηση στο προφίλ για να κρινω, αλλά όχι πάντα.

OP
OP
Makedonas1971

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
Θα 'χε πλάκα να πούμε και ποιους θεωρούμε τους λιγότερο αξιοπιστους:coffee:
Για μένα που έλειπα χρόνια, με βοηθάει αρκετά η βαθμολόγηση στο προφίλ για να κρινω, αλλά όχι πάντα.
Εάν αναφέρουμε τους λιγότερο αξιόπιστους, τότε δίνουμε το ελεύθερο για κόντρες μεταξύ των μελών. Ας μείνουμε στους αξιόπιστους λοιπόν!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.153
Πόντοι
27.261
ωραιο thread, αλλα δυσκολο το κοβω να πεσουν ονοματα στο τραπεζι.

προσωπικα, ατομα που γραφουν ενα καρο αχρηστα και ασχετα πραγματα εκτος του κυριως ζητουμενου, που ειναι το πως γαμιεται η αλλη που τα σκας, τα κανω skip μακραν.
κατι εκθεσεις λες και ψαχνουμε να διαβασουμε νουβελες, μυθιστορηματα η' ιστορια, skip απο τα αποδυτηρια.
κατι βλακειουλες του στυλ "δε χρειαζεται να γραψω το τι εκανε η κοπελα...", αλλα τα αγγλικα της ηταν του δημοτικου, καραskip.
κατι τυποι που δε ξερουν ουτε να διακρινουν τη σιλικονη απο τη φυσικοτητα και τα παρουσιαζουν ολα φυσικα, skiiiiiip.

τελικα εχουν δικιο οι 119 κατασκευαστες πλυντηριων που συνιστουν skip.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.407
Πόντοι
1.446
Λοιπόν το Νούμερο ένα για έμενα είναι ο Annapurna και μετά ο mallias20 που πετσοκοβεί όταν βρισκει κάτι κακό και μπράβο του που κρατα τον κόσμο ενημερωμένο. Και βάζω και τον Μπόκολο που παίζει βεβαια σε αλλη κατηγορια απο τους αλλους δυο ενεκεν καλτιλας

OP
OP
Makedonas1971

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
ωραιο thread, αλλα δυσκολο το κοβω να πεσουν ονοματα στο τραπεζι.

προσωπικα, ατομα που γραφουν ενα καρο αχρηστα και ασχετα πραγματα εκτος του κυριως ζητουμενου, που ειναι το πως γαμιεται η αλλη που τα σκας, τα κανω skip μακραν.
κατι εκθεσεις λες και ψαχνουμε να διαβασουμε νουβελες, μυθιστορηματα η' ιστορια, skip απο τα αποδυτηρια.
κατι βλακειουλες του στυλ "δε χρειαζεται να γραψω το τι εκανε η κοπελα...", αλλα τα αγγλικα της ηταν του δημοτικου, καραskip.
κατι τυποι που δε ξερουν ουτε να διακρινουν τη σιλικονη απο τη φυσικοτητα και τα παρουσιαζουν ολα φυσικα, skiiiiiip.

τελικα εχουν δικιο οι 119 κατασκευαστες πλυντηριων που συνιστουν skip.

Σωστά τα λες αλλά να πούμε και κανένα όνομα χαχα. Πάντως το τρολλάρισμα ή η απροθυμία συμμετοχής κάποιων, τα εκλαμβάνω ως μία μορφή απάντησης. Όπως επίσης και την μη αναφορά των "γκουρού" την θεωρώ ως απάντηση με πολύ νόημα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
φιλε σορυ μπερδευτηκα νομιζα οτι ελεγες γενικοτερα για τα μηνυματα εδω. Αλλα ναι αλλο οι κριτικες καθαρα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.153
Πόντοι
27.261

Σωστά τα λες αλλά να πούμε και κανένα όνομα χαχα. Πάντως το τρολλάρισμα ή η απροθυμία συμμετοχής κάποιων, τα εκλαμβάνω ως μία μορφή απάντησης. Όπως επίσης και την μη αναφορά των "γκουρού" την θεωρώ ως απάντηση με πολύ νόημα...
δε χρειαζεται να αναφερω ονοματα.
συμφωνα με αυτα που εγραψα, ανετα μπορεις να καταλαβεις.
οσο ανεβαινει η ταριφα τρολλαρισμα δε σηκωνει, γιατι τσουζει.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
οχι αυτους που ανεβαζουν κριτικη 3 χρονια μετα παντως!!! η γκομενα μπορει να εχει παρει 600 κιλα απο τοτε. οκ δεν ειπαμε να "καρφωθεις" για το ποιος εισαι, βαλτε την 1 μηνα μετα... βεβαια αν ειναι "αρνητικη" ως εμπειρια/παραπλανηση/συμπεριφορα καλα ειναι να πεφτει προειδοποιηση αν οχι στην καρτελα τοτε στο φορουμ μεσα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.309
Πόντοι
8.645
Λοιπόν το Νούμερο ένα για έμενα είναι ο Annapurna
61742848_447470249319841_187741451528962048_n.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.379
Πόντοι
2.356
επισης θα πω οπως και οι προλαλησαντες τον μαλλια20 , ο οποιος οντως ειναι αξιοπιστος σε σχεση παντα με τα δικα μου γουστα, οποτε οι κριτικες του ταιριαζουν γαντι αντιστοιχα με τα δικα μου βιωματα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.407
Πόντοι
1.446
επισης θα πω οπως και οι προλαλησαντες τον μαλλια20 , ο οποιος οντως ειναι αξιοπιστος σε σχεση παντα με τα δικα μου γουστα, οποτε οι κριτικες του ταιριαζουν γαντι αντιστοιχα με τα δικα μου βιωματα.
Μαλλιάς φίλε είναι θεσμός ρίχνει γερό πετσόκομμα. Θυμαμαι και κατι μπινελικια που ειχε ριξει τα ειχα ευχαριστηθει επρεπε καποιος να τα ειχε πει και τα ειπε αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom