Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Δεν έχω βγάλει, έχει βγάλει όμως ένας γνωστός μουΒάλε φωτο να γίνει διάγνωση :S :S :S
Δεν έχω βγάλει, έχει βγάλει όμως ένας γνωστός μουΒάλε φωτο να γίνει διάγνωση :S :S :S
Δεν έχω βγάλει, έχει βγάλει όμως ένας γνωστός μου
αυτος ο γνωστος σου παρακολουθει καιρο το σαιτ τυπε; :S :S :SΔεν έχω βγάλει, έχει βγάλει όμως ένας γνωστός μου
τωρα θα περιμενει ως την 1η Δεκεμβρη του 18 ρε τυπε :S :S :S
αρχίδιαΓαμιάς και αυτός; :S :S :S
απ όσο ξέρω όχι τυπεαυτος ο γνωστος σου παρακολουθει καιρο το σαιτ τυπε; :S :S :S
αρχίδια
τυπε μην τον αποπαιρνεις,πρεπει να βγαλουμε και το ΣΚ :S :S :SΤύπε Profilaktika με τέτοιο νικ δεν θα έπρεπε να μας ρωτάς σχετικά με καπότες.
Το νικ το έβαλα με σκοπό να σας περάσω υποσυνείδητα μήνυμα για να μου πείτε που μπορώ να βρω δωρεάν προφυλακτικά τυπεΤύπε Profilaktika με τέτοιο νικ δεν θα έπρεπε να μας ρωτάς σχετικά με καπότες.
Το νικ το έβαλα με σκοπό να σας περάσω υποσυνείδητα μήνυμα για να μου πείτε που μπορώ να βρω δωρεάν προφυλακτικά τυπε
ε τι μπρυκια κολλάμεΕίσαι πολύ ψαγμένος τύπε :S :S :S
Τυπε τι αλλα,Κυριακη τι κανεις; :S :S :Sε τι μπρυκια κολλάμε
εξαρτάται απ το αν θα βρω τσάμπα προφυλακτικά τυπεΤυπε τι αλλα,Κυριακη τι κανεις; :S :S :S
τυπε αν υποσχεθεις θα ανοιξεις κανα καλο θεματακι Κυριακη θα σου στειλουμε μερικες καποτες που δεν θελει ο Τεντυ πια :S :S :Sεξαρτάται απ το αν θα βρω τσάμπα προφυλακτικά τυπε
τόσο πολύ σας διασκεδαζω πια ? Δίνω τις δικές μου πινελιές στο bou?τυπε αν υποσχεθεις θα ανοιξεις κανα καλο θεματακι Κυριακη θα σου στειλουμε μερικες καποτες που δεν θελει ο Τεντυ πια :S :S :S
τυπε αν υποσχεθεις θα ανοιξεις κανα καλο θεματακι Κυριακη θα σου στειλουμε μερικες καποτες που δεν θελει ο Τεντυ πια :S :S :S
τόσο πολύ σας διασκεδαζω πια ? Δίνω τις δικές μου πινελιές στο bou?
τόσο πολύ σας διασκεδαζω πια ? Δίνω τις δικές μου πινελιές στο bou?
Περιμένω αύριο φωτο της Αννας τύπε μήπως και τον παίξω κι εγώ, μην είσαι μοναχοφάης :S :S :S